Lån 340.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 340.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 340.000 kr.?

Et lån på 340.000 kr. er et større lån, som ofte anvendes til at finansiere større ting såsom renoveringsprojekter eller bilkøb. Du kan også finansiere en stor rejse med et ferielån på 340.000 kr.

Det er ikke alle lån, hvor det er muligt selv at bestemme, hvad lånebeløbet skal bruges på. Ved nogle lånetyper er pengene nemlig øremærket et bestemt formål. Det kan eksempelvis være ved et boliglån, hvor lånet skal anvendes til at finansiere køb af ejerbolig eller huskøb.

Et lån på 340.000 kr. er derimod et fleksibelt lån, og derfor bestemmer du helt selv, hvad pengene skal bruges til.

Lån 340.000 kr. til bilkøb

Går du og drømmer om en ny bil, eller skal du endelig foretage dit første bilkøb, kan du komme langt med et billån på 340.000 kr.

Inden du køber en bil, er det en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvad det koster at have bil. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at finansiere brændstof, forsikringer, reparationer, og hvad der ellers hører sig til en bil – især hvis du samtidig skal betale af på en gæld i forbindelse med køb af bilen.

Køber du derimod en brugt bil, kan du ofte nøjes med at tage et betydeligt mindre billån på 40.000 kr. eller 50.000 kr.

Der er dog en række ting, du altid bør tjekke ved køb af brugt bil, herunder om der er restgæld eller pant i bilen. Er det tilfældet, bør det betales tilbage og slettes, inden du overtager ejerskabet af bilen.

Hvad koster det at låne 340.000 kr.?

Der kan være stor forskel på, hvad et lån på 340.000 kr. koster fra låneudbyder til låneudbyder.

Prisen på lånet afhænger blandt andet af lånets:

 • Rente
 • Lånebeløb og løbetid
 • Omkostninger ved oprettelse

Særligt den rente, du bliver tilbudt på lånet, kan hænge tæt sammen med långivers vurdering af din privatøkonomi. Der kan derfor være stor forskel på, hvilken rente du bliver tilbudt af forskellige låneudbydere.

Uanset om du skal låne et større beløb som 340.000 kr. eller et mindre beløb på 16.000 kr., bør du derfor indhente lånetilbud fra flere låneudbydere. På den måde kan du sammenligne tilbud og vælge det billigste lån.

Find det billigste lån på 340.000 kr.

Når du skal vurdere, hvilket lån der er mest fordelagtigt for dig at vælge, kan du kigge på enten:

 1. Lånets ÅOP
 2. Lånets effektive rente

ÅOP er et nøgletal, som fortæller, hvor meget et lån vil koste dig årligt, når der bliver taget højde for både renter og gebyrer. ÅOP giver dig dermed den samlede pris for alle lånets omkostninger.

Når du sammenligner lånetilbud ved at kigge på lånets ÅOP, er det først og fremmest vigtigt, at alle lånetilbud har både samme lånebeløb og samme løbetid.

Har de indhentede lånetilbud en løbetid på under et år, giver det dog bedre mening at sammenligne tilbuddene ved at se på lånets effektive rente. Når du sammenligner lån ud fra den effektive rente, bliver beløbet nemlig ikke udregnet på årlig basis. I stedet tages der højde for lånets renter over lånets faktiske løbetid.

Sammenlign lån på 340.000 kr. ud fra ÅOP

Da et lån på 340.000 kr. er et større lån, vil lånets løbetid med stor sandsynlighed være længere end et år. Det vil derfor give bedst mening at sammenligne lånetilbud ud fra ÅOP.

Her kan du med fordel vælge det lånetilbud, hvor ÅOP består mere af renter end af gebyrer og andre omkostninger. Du har nemlig mulighed for at trække renter fra i skat ved at gøre brug af dit rentefradrag.

Bliv godkendt til et lån på 340.000 kr.

Når du søger om et lån, foretager långiver en vurdering af din økonomi og kreditværdighed. Den såkaldte kreditvurdering skal hjælpe långiver med at vurdere, om din økonomi kan holde til et lån af den størrelse, du søger om.

Først og fremmest bør du dog være opmærksom på, at du skal overholde nogle grundlæggende krav for, at du overhoved har mulighed for at optage et lån:

 1. Du skal være fyldt 18 år
 2. Du skal have statsborgerskab og bopæl i Danmark
 3. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i et register som RKI eller Debitor Registret

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor stort et lånebeløb, du kan blive godkendt til, afhænger i høj grad af långivers vurdering af din økonomi. Du kan derfor opleve at få afslag på et større lån, men blive tilbudt et lån med et lavere lånebeløb.

Vil du øge sandsynligheden for, at du bliver godkendt til et lån på 340.000 kr., kan du derfor med fordel se, hvad der bliver lagt vægt på i en kreditvurdering.

Hvor dybdegående, en kreditvurdering er, hænger ofte sammen med størrelsen af det lånebeløb, du søger om. Af den grund vil en kreditvurdering til et lån på 340.000 kr. være mere dybdegående end til et lån på 30.000 kr.

Uanset lånebeløb kigger din kommende kreditor dog altid på:

 • Din betalingshistorik
 • Din eksisterende gæld
 • Din nuværende økonomi

Også dine personlige forhold, såsom uddannelse og alder, kan have indflydelse på, om du bliver godkendt til et lån.

Du kan derfor ofte forbedre dine lånemuligheder, hvis du ansøger om et lån med en medansøger. På den måde er I to, som hæfter for lånet, hvilket giver en større sikkerhed for långiver.

Din betalingshistorik

Din betalingshistorik er vigtig for långiver, da det siger noget om, hvordan du som debitor forvalter din gæld. Har du en betalingshistorik med misligholdt gæld, kan långiver være i tvivl om, hvorvidt du er i stand til at betale en ny gæld tilbage. Er du registreret som dårlig betaler, kan du af samme årsag ikke låne penge.

Din eksisterende gæld

Har du gæld i forvejen, betyder det ikke nødvendigvis, at du vil få afslag på at tage endnu et lån. Långiver vil dog vurdere, om det er forsvarligt at tilbyde dig endnu et lån, som dermed vil betyde, at du får en endnu større gældspost. Når långiver vurderer din eksisterende gæld, ser de ofte på din gældsfaktor, som er forholdet mellem din gæld og din bruttoindtægt. Er din gældsfaktor for høj, er det ikke sikkert, at du bliver tilbudt endnu et lån.

Din nuværende økonomi

Din økonomi er også en vigtig faktor, når långiver skal vurdere, om de vil låne dig penge. Størrelsen på din indtægt og dit rådighedsbeløb bestemmer nemlig, hvor meget du er i stand til at betale af på din gæld og dermed, hvor stort et lån du kan blive tilbudt. Vurderer långiver, at du ikke har plads i økonomien til at betale af på din gæld, vil du ikke blive tilbudt et lån.

Oversigt over lånebeløb