Lån 350.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 350.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 350.000 kr.?

Et lån på 350.000 kr. er et større lån, som kan anvendes til både planlagte og uforudsete udgifter. Et lån på 350.000 kr. er nemlig et fleksibelt lån, hvilket betyder, at det ikke er øremærket et bestemt formål. Du bestemmer derfor helt selv, hvad du bruger lånet på.

Det kan være, at et lån på 350.000 kr. skal finansiere din næste boligrenovering eller en større ferie til hele familien.

Ligesom med alle andre typer af lån, bør du sikre dig, at du får det billigste lån. Du kan i den forbindelse anvende Bankly til at indhente og sammenligne flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Lån 350.000 kr. uden sikkerhed

Et lån på 350.000 kr. er som udgangspunkt et privatlån uden sikkerhed. Lån med sikkerhed kender du måske allerede fra billån og boliglån, hvor henholdsvis bilen og boligen typisk stilles som sikkerhed for lånet.

Ved et lån uden sikkerhed betyder det imidlertid, at der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Derfor er et lån uden sikkerhed også et fleksibelt lån, eftersom lånebeløbet ikke på forhånd er tiltænkt et specifikt formål.

Hvad koster det at låne 350.000 kr.?

Prisen på et lån kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder og afhænger ofte af lånets løbetid, lånebeløb samt faktorer som:

 1. Din privatøkonomi
 2. Dine personlige forhold

Eftersom prisen på lån kan variere fra låneudbyder til låneudbyder, bør du altid indhente og sammenligne flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere for at være sikker på, at du får det billigste lån.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Søger du om at blive godkendt til et lån, er det vigtigt, at du har en stabil og sund privatøkonomi.

Når du skal låne penge ved en låneudbyder, vil de derfor altid vurdere din økonomi for at sikre sig, at du er i stand til at betale din gæld tilbage. I den forbindelse foretager din kommende kreditor en kreditvurdering, som kan være mere eller mindre dybdegående afhængig af lånets størrelse.

Uanset hvor stort et lån du søger om, skal du dog som minimum leve op til følgende krav:

 • Du skal have fast bopæl i Danmark.
 • Du skal være myndig og dermed være fyldt 18 år.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI– eller Debitor-registret.

Hvem kan låne 350.000 kr.?

Da et lån på 350.000 kr. er et større lån, stilles der typisk større krav til din privatøkonomi sammenlignet med et mindre forbrugslån på eksempelvis 20.000 kr. eller 40.000 kr.

For at forbedre din mulighed for at ansøge om at låne penge uden at få afslag, kan du med fordel tage udgangspunkt i, hvad låneudbyder lægger vægt på i en kreditvurdering.

 • Indtægt og udgifter: I en kreditvurdering kigger låneudbyder altid på din indtægts størrelse og stabilitet. Har du haft den samme indtægtskilde længe, anses det i højere grad som en stabil indtægt. Långiver vil derudover se på dine udgifter for at få en idé om, hvordan du forvalter dine penge.
 • Rådighedsbeløb: Dit rådighedsbeløb har stor betydning, når du skal godkendes til et lån. Det skyldes, at dit rådighedsbeløb danner rammerne for, hvor meget du er i stand til at betale af på din gæld.
 • Betalingshistorik: I en kreditvurdering lægges der vægt på, hvordan du tidligere har været i stand til at betale af på din gæld. Har du en historik med misligholdt gæld, er det ikke sikkert, at du vil blive tilbudt et lån.
 • Eksisterende gæld: Har du i forvejen meget gæld, kan det stå i vejen for endnu et lån. Kan långiver imidlertid se, at du har plads i dit rådighedsbeløb til endnu en gældspost, er der større sandsynlighed for, at du kan blive tilbudt endnu et lån. I den forbindelse beregner din låneudbyder din gældsfaktor, som er en betegnelse for din samlede gæld i forhold til din årlige indtægt. Er din gældsfaktor for høj, kan det stå i vejen for, om du bliver tilbudt endnu et lån.
 • Personlige forhold: Långiver lægger sommetider også vægt på en række personlige forhold såsom alder, uddannelsesniveau, og om du ejer din egen bolig.

Lån penge uden renter og gebyrer

Når du tager et lån, hører der som udgangspunkt altid renter til lånet, som skal betales, indtil hele gælden er tilbagebetalt. Selvom du ikke kan låne penge uden renter, kan der være stor forskel på, hvor meget du skal betale i rente på lån ved forskellige låneudbydere.

En potentiel låneudbyder vil derudover altid foretage en vurdering af din kreditværdighed. Vurderingen er med til at bestemme både størrelsen på dit lån og lånets rente, og dermed hvor meget du skal betale for lånet.

Vil du være sikker på at få det billigste lån eller lånet med den laveste rente, kan du derfor med fordel:

 1. Forbedre din kreditværdighed
 2. Sammenligne flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere

Når du sammenligner flere lånetilbud, bør du især være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP er et nøgletal, som beskriver lånets samlede omkostninger hvert år. Eftersom lånets ÅOP tager højde for alle lånets udgifter, kan du ret præcist sammenligne flere lån og få en idé om, hvad hvert lån vil koste dig årligt.

Sammenligner du flere lån ud fra ÅOP, skal du dog være opmærksom på, at alle lån skal have både samme lånebeløb og samme løbetid.

Du kan selv forbedre din kreditværdighed

Vil du gerne forbedre din kreditværdighed, er der en række ting, du selv kan gøre.

Først og fremmest skal du vise din fremtidige låneudbyder, at du har en sund og stabil økonomi, og at du formår at betale din gæld. Det kan du gøre ved at være opmærksom på:

 • Dine personlige forhold
 • Dine indtægter, udgifter og rådighedsbeløb
 • Din betalingshistorik og eksisterende gæld

Personlige forhold

Personlige forhold som alder, uddannelsesniveau og om du i forvejen ejer din egen bolig, kan have betydning for, om du får et lånetilbud. Det er imidlertid forhold, som er svære for dig at ændre. For at forbedre dine personlige forhold kan du dog:

 • Ansøge om et lån med en medansøger, da I på den måde er to, som hæfter for lånet.
 • Melde dig ind i en a-kasse, da du på den måde er sikret en indtægt, hvis du mister dit arbejde.

Indtægt, udgift og rådighedsbeløb

Skal du vise din kommende låneudbyder, at der er balance i din økonomi, kan du med fordel lægge et budget. Kan du gennem dit rådighedsbeløb vise, at der er plads i din økonomi til endnu et lån, er der større sandsynlighed for, at du bliver kreditgodkendt.

Betalingshistorik og eksisterende gæld

Det er vigtigt, at din låneudbyder kan se, at du formår at betale din gæld. Har du i forvejen misligholdt gæld, eller er du måske endda registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor registret, bør du først og fremmest sørge for at få betalt din gæld og slettet din registrering.

Har du svært ved at overskue din gæld, kan du med fordel anvende en gældsberegner til at give dig et overblik over, hvornår du er gældfri. Derudover er det en god idé at lægge et budget, som tager højde for dine gældsposter.

Har du i forvejen et eller flere lån, kan du desuden undersøge muligheden for at tage et samlelån. Med et samlelån kan du ofte få tilbudt en lavere rente, og du kan dermed øge dit rådighedsbeløb ved at nedsætte dine gældsudgifter.

Oversigt over lånebeløb