Lån 400.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 400.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 400.000 kr.?

Et lån på 400.000 kr. er et større, fleksibelt lån, idet beløbet ikke er øremærket et bestemt formål. Det betyder, at du selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til.

Eftersom et lån på 400.000 kr. er et fleksibelt lån, kan det anvendes til både planlagte og uforudsete udgifter. Du bestemmer dermed helt selv, om pengene skal gå til en større planlagt rejse, køkkenrenovering eller om det er et lån til tilbygning.

Uanset hvad du vælger at bruge pengene på, bør du sikre dig, at du vælger det billigste lån. For at finde det billigste lån, kan du anvende Bankly til at indhente og sammenligne flere lånetilbud.

Privatlån uden sikkerhed

Et lån med sikkerhed er et lån, hvor der stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Det kender du måske allerede i forbindelse med billån og boliglån, hvor bil og bolig stilles som sikkerhed.

Et privatlån uden sikkerhed er imidlertid et lån, hvor der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Ved et lån uden sikkerhed stilles der typisk nogle større krav til dig som låntager, da din kreditor skal sikre sig, at du er i stand til at betale din gæld tilbage.

Hvad koster det at låne 400.000 kr.?

Når du tager et lån, vil der, foruden selve lånebeløbet, medregnes en række omkostninger i form af renter og gebyrer.

Selvom det ikke er muligt at låne penge rentefrit, kan rentens størrelse variere meget fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor en god idé at indhente og sammenligne flere lånetilbud for at være sikker på, at du får det billigste lån.

Lån penge med lav rente

Når du sammenligner flere lånetilbud, bør du kigge på lånets ÅOP, som tager højde for lånets samlede årlige omkostninger som stiftelsesgebyr, dokumentgebyr og ekspeditionsgebyr. ÅOP er derfor en god måde at få overblik over, hvad de forskellige lånetilbud vil koste dig.

For at sammenligne flere lån ud fra ÅOP skal alle lån have:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor stort et beløb, du kan blive godkendt til at låne, afhænger af din privatøkonomi. Din låneudbyder vil nemlig gerne sikre sig, at du er i stand til at tilbagebetale din gæld. Ved optagelse af lån vil der derfor altid blive lavet en kreditvurdering, som er en vurdering af din privatøkonomi.

Hvor dybdegående kreditvurderingen er, afhænger af lånets størrelse. Vil du låne 400.000 kr. vil kreditvurderingen typisk være mere dybdegående sammenlignet med et mindre lån på 10.000 kr. eller 20.000 kr.

Uanset lånebeløbet er der imidlertid nogle faste krav, du skal leve op til, før du kan blive godkendt til at låne penge:

 • Du skal være myndig og mindst 18 år gammel.
 • Du skal være dansk statsborger og have bopæl i Danmark.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Du bekræfter automatisk ovenstående krav, når du anvender dit NemID i låneprocessen. Det er derfor ikke muligt at låne penge uden cpr-nummer.

Kreditvurdering til lån på 400.000 kr.

Da et lån på 400.000 kr. er et større lån, vil en kreditvurdering typisk være mere dybdegående sammenlignet med en kreditvurdering til et mindre lån.

I en kreditvurdering vil der typisk lægges vægt på:

 • Betalingshistorik: Kreditor ser på din betalingshistorik for at vurdere, om du er i stand til at betale din gæld.
 • Indtægt, faste udgifter og rådighedsbeløb: Jo større dit rådighedsbeløb er, jo større er sandsynligheden for, at du vil blive godkendt til et lån.
 • Personlige forhold: Din livssituation og visse personlige forhold kan have indflydelse på, om du bliver godkendt til et lån.

Din gældsfaktor påvirker dine lånemuligheder

I en kreditvurdering lægges der vægt på din eksisterende gæld, og i den forbindelse kigger låneudbyder på din gældsfaktor. Gældsfaktoren er en betegnelse for din samlede gæld sammenholdt med din årlige bruttoindkomst.

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvad de anser som en for høj gældsfaktor. Er din gældsfaktor over 4, vil det dog typisk blive anset som usikkert at tilbyde dig endnu et lån.

Selvom din gældsfaktor har stor betydning for, om du bliver godkendt til et lån, tager din låneudbyder også højde for dit rådighedsbeløb, formue og værdier. Har du eksempelvis en større formue eller værdi i form af fast ejendom, kan du blive godkendt til et lån på trods af en høj gældsfaktor.

Du kan selv forbedre dine lånemuligheder

Vil du forbedre dine lånemuligheder, er det en god idé at imødekomme de punkter, din låneudbyder kigger på, når de vurderer din kreditværdighed. Det kan du eksempelvis gøre ved at betale din eksisterende gæld, ansøge om lån med medansøger, og vise, at du har en stabil økonomi.

Betal din eksisterende gæld

Har du allerede gæld, kan det i nogle tilfælde påvirke, om du bliver godkendt til et nyt lån. Det kan derfor være en god idé at afvikle din eksisterende gæld, inden du søger om et nyt lån.

Har du flere lån, kan du desuden overveje at samle dem i et samlelån. Gør du brug af et samlelån, er det ofte muligt at få tilbudt en bedre samlet rente, hvilken kan være med til at reducere dine gældsudgifter.

Ansøg om lån med medansøger

Ansøger du om lån med en medansøger, tager kreditvurderingen udgangspunkt i jeres samlede økonomiske situation. Eftersom I er to, som hæfter for lånet, er der ofte større sandsynlighed for, at låneansøgningen godkendes.

Vis, at du har en stabil økonomi

Når du søger om et lån, lægger din låneudbyder især vægt på din indtægt og dit månedlige rådighedsbeløb, da det i høj grad påvirker dine forudsætninger for at kunne tilbagebetale din gæld. Det er derfor en god idé at vise din låneudbyder, at du har en stabil økonomi:

 • Vis, at der er balance i din økonomi ved at lægge et budget og følge det.
 • Meld dig ind i en a-kasse for at sikre en stabil indtægtskilde, hvis du mister dit arbejde.
 • Spar penge ved at at skære unødvendige udgifter fra. Du kan dermed øge dit rådighedsbeløb.

Oversigt over lånebeløb