Find det billigste
indskudslån på markedet

En ansøgning - flere lånetilbud
  • 1 ansøgning - Tilbud fra flere banker
  • Hurtigt og nemt
  • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud

Hvad er et indskudslån?

Et indskudslån er et lån, som du låner, når du mangler penge til at betale for indskuddet til det værelse eller lejlighed, som du skal flytte ind i. Mange boligselskaber kræver nemlig ofte et forholdsvist stort beløb som indskud, og dette er der mange, som desværre ikke kan betale. Hvis du er en af dem, så kan du nu låne til indskuddet, så du ikke mister muligheden for at flytte ind i den lejlighed eller det værelse, du endelig har fået tilbudt.

Hvad består et boligindskud af?

Et boligindskud består typisk af 3 måneders forudbetalt leje og 3 måneders leje i depositum – men dette tal varierer bredt blandt boligselskaber og andre udlejere. At skulle betale 6 måneders husleje på forkant er dog ofte noget af en mundfuld, så det er ganske fordelagtigt, at du nu kan låne til indskud.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal låne penge til indskud?

Når du flytter ind i din nye lejlighed eller værelse, skal du huske at være opmærksom på, at møbler sjældent følger med. Derfor kan der være meget høje yderligere omkostninger medfølgende, når du skal flytte ind – så hav dette in mente, når du ansøger om et indskudslån. Du kan eventuelt forhøje beløbet, du søger om at låne, så du også har råd til at betale for møbler, når du skal flytte ind.

Ansøg om et indskudslån online

Når du skal ansøge om et lån til indskud, er det smarteste at gøre selvfølgelig at ansøge om et lån til indskud online, da du her kan modtage tilbud fra adskillige banker langt nemmere, end hvis du fysisk skulle indhente disse tilbud – og derudover er det oven i købet mere overskueligt at sammenligne disse tilbud, når du først har fået dem.

I stedet for blot at ansøge om et indskudslån på hver af bankernes hjemmesider, bør du bruge en online sammenligningstjeneste såsom Bankly. Her kan du nemlig ansøge hos de forskellige banker ved blot at udfylde en enkelt ansøgning, og dermed sparer du altså for selv at skulle ansøge hos bankerne.

Så snart du har modtaget alle tilbuddene, hvilket bør ske indenfor ganske kort tid, kan du blot sammenligne disse for at finde frem til det absolut billigste lån, der opfylder dine behov.

Lån til boligindskud billigt og nemt

Det er muligt at låne penge til indskud hos både kommunen samt andre låneudbydere såsom banker, så det er næsten helt op til dig selv, hvor du vælger at låne penge henne. Der er dog nogle betingelser for at låne de forskellige steder, som du kan læse mere om herunder.

Lån til indskud: Kan jeg låne hos kommunen?

Det er muligt at tage et indskudslån hos kommunen, men du skal dog overholde nogle betingelser for at få lov til at tage lånet. Du kan nemlig kun søge om et lån, hvis du flytter i en almen bolig, som er opført og taget i brug efter den 1. april 1964. Derudover må din husstands samlede indkomst maksimalt være 246.000 kr. om året, hvis du ønsker at flytte i en lejlighed, og 166.635 kr. om året, hvis du ønsker at flytte i et enkeltværelse.

Det gode ved dette lån er dog, at du kan låne til hele indskuddet hos kommunen, så du behøver ikke bekymre dig om at skulle tage lån flere forskellige steder for at få råd til indskuddet.

Når det er sagt, så er kommunen selvfølgelig ikke det eneste sted, du kan låne til indskud – de fleste banker vil nemlig med glæde låne dig pengene, men det bliver desværre ofte en smule dyrere, end hvis du vælger at låne hos kommunen. Hvis du dog ikke kan opfylde de kriterier, kommunen har angivet, er et indskudslån en ganske fordelagtig løsning

Kan jeg låne til indskud ved indflytning hos en privat udlejer?

Da du kun kan låne penge til indskud hos kommunen, hvis du flytter ind i en almen bolig, kan du desværre ikke låne til indskud hos kommunen, hvis du flytter ind i en bolig med en privat udlejer. Derfor skal du kigge dig om efter andre muligheder for at låne, og her skal du nok sætte dig for at tage et lån hos en bank eller anden låneudbyder, da det typisk er billigst at låne her.

Du kan derfor med fordel benytte dig af vores service, hvor du blot skal udfylde én ansøgning, men modtager tilbud fra op til fire banker – på den måde finder du en billigere løsning, end hvis du blot ansøgte om et banklån eller et boliglån hos en bank.

Kan jeg ansøge om et indskudslån til privat bolig?

Det er selvfølgelig muligt at låne til indskud til en privat bolig, som beskrevet tidligere, men du kan dog kun låne hos en bank eller anden långiver. Dette skyldes, at kommunen kun kan tilbyde dig et indskudslån, hvis du har fået tilbudt en bolig i enten et alment byggeri, en almen ældrebolig eller et almennyttigt bofællesskab. Du kan altså ikke ansøge om et lån til indskud hos kommunen, hvis du blot skal flytte ind i en privat bolig eller lejlighed.

Hvordan kan jeg få en billigere rente, hvis jeg allerede har et indskudslån?

Hvis du allerede har et indskudslån, som, du mener, har en for høj rente, så kan du faktisk tage et samlelån og derved forhåbentlig opnå en lavere rente. De indskudslån, som kommunen tilbyder, har faktisk ikke en særlig lav rente, så hvis du har taget sådan et, kan du med fordel tjekke, om du kan spare nogle penge ved at tage et nyt samlelån.

Det fungerer således, at det nye samlelån, du tager, betaler dit gamle indskudslån hos kommunen af, og derfor skal du nu blot betale af på det nye samlelån i stedet. Dette er supersmart at gøre, hvis dit samlelån har en lavere rente, for dermed sparer du nemlig en masse penge på grund af den lavere rente.

Andre former for boliglån

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage 10.00 - 16.00
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.

Hvis du i stedet ønsker at låne til bil, kan du ansøge om op til 1.250.000 kr.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.