Find det billigste
 lån til campingvogn på markedet

En ansøgning - flere lånetilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et campingvogn-lån?

Et campingvognlån er et lån, du tager, når du skal købe din campingvogn og ikke kan betale for den kontant. Dette er ofte tilfældet, da selv små campingvogne, gamle campingvogne eller en brugt autocamper faktisk kan koste en del penge. Af den grund er behovet for at kunne låne penge til køb af campingvogn steget.

På den måde kan du med et lån til campingvogn låne penge til din næste ferie. Hvis du gerne vil blive lidt klogere på campingvogn-lån og hvordan du finder et billigt lån til campingvogn, kan du med fordel læse med her.

Camping finans: Hvordan kan jeg nemmest tage et campinglån?

Den nemmeste måde at tage et lån til autocamper finansiering er helt klart ved at ansøge om et lån online. Når du ansøger om et lån til en campingvogn online, eksempelvis her hos Bankly, kan du nemlig ansøge hos flere banker på en gang – på den måde slipper du for at søge enkeltvis på en gang, og samtidig får du nemt og hurtigt overblik over alle dine lånetilbud.

Derudover er det selvfølgelig også den nemmeste måde at sammenligne tilbud på tværs af markedet, da du nemt kan sammenligne de forskellige låns ÅOP og gebyrer.

Beregn lån til campingvogn

Bankerne beregner lån til campingvogn ved at benytte en campingvognsberegner, som beregner prisen på dit individuelle lån ved at inddrage en række forskellige variabler, som til sammen fastsætter prisen på dit lån. Disse variabler kunne eksempelvis være, hvor meget du vil låne, om du vil lægge noget i udbetaling og resultatet af din kreditvurdering.

Når du ansøger om et lån hos en bank, foretager banken nemlig en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, som basalt set ligger til grund for prisen på dit lån. Derfor kan vi varmt anbefale, at du har styr på din økonomi, inden du ansøger om et lån.

Inden du ansøger om et lån til autocamper, og bankerne dermed skal beregne lån til autocamper, kan du med fordel undersøge, om du kan forbedre dine lånemuligheder. Det kan du eksempelvis gøre ved at:

 • Øge dit rådighedsbeløb.
 • Ansøge om lån til campingvogn med en medansøger.
 • Samle din eksisterende gæld i et samlelån og derved reducere dine renteudgifter.

Kan jeg indfri mit lån til campingvogn før tid?

Hvis du af den ene eller anden årsag ønsker at indfri dit campingvogn lån før tid, er dette absolut muligt – og det kan faktisk være en god idé at gøre i mange tilfælde.

Hvis du eksempelvis finder dig selv med lidt flere penge mellem hænderne end normalt, kan du indfri dele af – eller måske endda hele – dit lån. Dette kan gøres på flere måder:

 1. Hæv din månedlige ydelse: Enten kan du hæve din månedlige ydelse, så du betaler endnu mere af på dit lån hver måned – herved får du hurtigere afbetalt dit lån, men du skal selvfølgelig være sikker på, at du rent faktisk har råd til at hæve den månedlige ydelse, da du kan komme i problemer senere hen, hvis du ikke overholder dine månedlige betalinger.
 2. Læg et engangsbeløb: Du kan også blot indbetale et ekstra beløb en enkelt gang, hvis du eksempelvis just har arvet nogle penge eller på anden vis har råd til at afbetale en ekstra ydelse. På den måde får du også afbetalt dit lån hurtigere, hvilket kan spare dig for en del penge, og til gengæld behøver du ikke hæve din månedlige ydelse.

Hvis du ønsker at indfri noget af dit lån før tid, eksempelvis med et lån til indfrielse af gæld, er det en god idé at kontakte din långiver.

Hvordan nedsætter jeg min rente på mit lån til campingvogn?

Den eneste måde, du kan nedsætte renten på dit lån, er ved at tage et samlelån og bruge dette til at afbetale dit lån til campingvogn.

Når du afbetaler dit gamle lån med dit nye samlelån, skal du nemlig fremover blot afbetale dit samlelån, og da dette har en lavere rente end dit gamle lån, sparer du derfor potentielt en masse penge.

Hvad skal jeg overveje, når jeg skal tage et campingvogn-lån?

Du skal primært overveje, hvilke behov du har, når du gerne vil købe en campingvogn. Hvor stor skal campingvognen være? Kan en brugt campingvogn opfylde dine behov? Skal den være stor nok til at rumme hele familien?

Det er vigtigt at have en klar plan for, hvilken type campingvogn du ønsker, så du får stillet samtlige af dine behov – for hvis du ikke ved dette, er det lidt svært at finde den rette finansiering til købet af din campingvogn, da priserne kan variere en del fra campingvogn til campingvogn.

Er du ikke sikker på, at en campingvogn er det rette ferievalg for dig og din familie, kan du også overveje blot at låne penge til ferie med et ferielån.

Find det billigste lån til campingvogn

Når du har svaret på disse spørgsmål og har fundet frem til den helt rette campingvogn, skal du finde det billigste lån til campingvogn, så du ender med at betale så lidt for campingvognen som muligt.

Dette gør du ved at ansøge om et lån hos så mange låneudbydere som muligt – hvilket du eksempelvis kan gøre via Bankly, hvor du blot skal udfylde én ansøgning, som bliver sendt til fire forskellige banker. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør dette, så læs med herunder:

Hvad koster det at have en campingvogn?

Inden du søger om et lån til autocamper, er det en god idé at undersøge, hvad det koster at have campingvogn. Der er nemlig en række omkostninger udover finansiering af campingvogn, som du bør være opmærksom på.

Helt overordnet kan udgifter til campingvogn inddeles i følgende:

 1. Faste udgifter: Faste udgifter er eksempelvis vægtafgift, forsikring, eftersyn og servicetjek, samt udgifter forbundet med opbevaring i vinterhalvåret, hvis du ikke har mulighed for at have den stående indendørs hjemme ved dig selv.
 2. Udgifter i forbindelse med ferie: Når din campingvogn skal med på ferie, er der selvsagt også en række udgifter, du bør tage højde for, herunder udgifter til brændstof og betaling for at have campingvognen stående på diverse campingpladser.

Hvordan ansøger jeg om et lån til campingvogn?

På Bankly.dk er det særdeles nemt at ansøge om et lån til campingvogn – du skal nemlig blot igennem disse trin:

 1. Udfyld og send din ansøgning

Indtast dine oplysninger her på siden og send den færdiggjorte ansøgning afsted – den bliver automatisk sendt til 4 forskellige banker, uden du behøver at udfylde mere end én ansøgning.

 1. Modtag og vælg det rette tilbud

Din ansøgning bliver sendt til 4 banker, og derfor kan du modtage op til seks forskellige tilbud. Vælg det tilbud, som passer dig bedst og underskriv aftalen.

 1. Pengene bliver overført

Når du har underskrevet aftalen, går der typisk 1-3 dage, før du modtager pengene – og herefter kan du bruge pengene til at købe din nye campingvogn.

Hvad koster det at låne til en campingvogn?
En campingvogn kan variere meget i pris afhængig af campingvognens alder, mærke og stand. De helt dyre campingvogne koster dog typisk flere hundrede kroner. Det er derfor ofte nødvendigt at finansiere campingvognen med et lån.
Kan man låne penge til campingvogn?
Du kan ofte låne penge til en campingvogn enten ved forhandleren eller gennem et forbrugslån såsom et lån til campingvogn.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.