Banklån

- lån op til 500.000 kr. i banken
  • Gratis og uforpligtende
  • Spar penge på banklån
  • Bankerne konkurrerer om dig

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.

Hvad er et banklån?

Et banklån er en samlet betegnelse for de lån, du kan optage hos en bank. De fleste kender betegnelsen som et lån, man optager, når man skal købe en bolig – men ‘banklån’ dækker faktisk over alle de typer lån, du kan optage hos en bank.

Hvor meget kan jeg låne i banken?

Selve beløbet, du kan låne i banken, afhænger af en lang række forhold såsom, hvilken bank du spørger, men primært afhænger det af din personlige økonomi. Hvis du skal låne til en bolig, så er der en masse tommelfingerregler for, hvor meget du må låne, men det er svært at give et konkret tal. Før du søger et lån i banken, bør du derfor have styr på din økonomi, så banken kan være sikker på, at du kan betale lånet tilbage.

Hvad koster det at låne i banken?

Prisen på et banklån bliver udregnet på baggrund af en lang række forskellige faktorer. Dette kunne eksempelvis være renten, ÅOP’en eller oprettelsesgebyret.

Oprettelsesgebyr

Når du optager et lån, skal du betale en eller anden form for oprettelsesgebyr eller stiftelsesgebyr, som er et gebyr, banken trækker for at oprette dit lån. Nogle banker har et højt oprettelsesgebyr, og andre har slet intet gebyr ved oprettelse. Fælles for de fleste banker er dog, at oprettelsesgebyret ofte vil følge løbetiden på lånet – jo mindre løbetid, desto mindre er oprettelsesgebyret.

Rente

Først og fremmest skal du være klar over, at du skal betale en eller anden form for rente, når du vælger at låne penge i banken. Renten bliver pålagt det beløb, du skal betale tilbage til banken, som en procentdel – og du skal være opmærksom på, at denne rente varierer bredt fra bank til bank.

Derudover kan du både vælge en fast eller variabel rente. Hvis du vælger en fast rente,  sikrer du dig, at renten ikke stiger, men til gengæld skal du typisk betale for denne sikkerhed i form af en højere rente end den variable. Hvis du til gengæld vælger en variabel rente, får du typisk en lavere rente end den variable, men du risikerer dog, at renten på et senere tidspunkt stiger og potentielt når op over den faste rente.

ÅOP

ÅOP står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ og er et nøgletal, der giver dig et komplet overblik over samtlige omkostninger, der følger med at optage et lån. Dette indebærer både løbende udgifter, renter, provision, oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og andre tænkelige gebyrer.

Derfor skal du altid kigge på ÅOP, når du skal vælge mellem to eller flere lån. Det er nemlig den nemmeste måde at sammenligne to tilbud på, når de har den samme løbetid.

Hvordan får jeg det billigste banklån?

Du får først og fremmest det billigste banklån ved at sætte dig ind i, hvad et banklån består af, hvis du har besluttet dig for at søge et lån ved at møde op i en given banks fysiske afdeling. Her vil det nemlig hjælpe at give udtryk for, at du kender de forskellige begreber og termer såsom oprettelsesgebyr, ÅOP og rente, for så kan du nemmere forhandle dig til en bedre aftale.

Derudover skal du dog have sammenlignet lånemarkedet, inden du møder op i bankerne, da du dermed har nogle konkrete tal og rentesatser at forhandle med. Vi anbefaler dog en helt anden tilgang til at tage et lån i banken – nemlig, at du gør dette online, hvor du kan få tilbud fra mange flere banker end blot din lokale bank, som du har altid har været i.

På den måde finder du nemlig det absolut billigste lån på markedet og sikrer derved, at du ikke bliver snydt af den bank, som du havde valgt at gå ned i.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg leder efter et billigt banklån?

Du skal være opmærksom på en række forhold, inden du beslutter dig for at tage et banklån. Eksempelvis skal du huske at kigge på de mange gebyrer, som der kan være ved både stiftelse af lånet, og når du har taget det. Derudover skal du selvfølgelig kigge på ÅOP’erne ved de forskellige lånetilbud, du har fået, da de er de bedst tal at sammenligne de forskellige lån ved. Hvis lånene har samme løbetid, kan du nemlig hurtigt se, hvilket lån der er det nemmeste – du skal blot vælge det lån med den laveste ÅOP.

Kan jeg samle mine banklån og spare penge?

Hvis du allerede har et eller flere banklån, kan det være en god idé at samle disse i ét samlet lån og derved spare en masse penge. Når du tager et samlelån, betaler du nemlig dine eksisterende lån af, og derfor skal du nu blot betale dit samlelån af. Hvis dit nye samlelån har en lavere rente end dine tidligere lån, sparer du derfor en masse penge – smart, ikke? Udover at spare en masse penge får du også et langt bedre overblik over din afbetaling, da du nu kun skal betale af på et enkelt lån.