Billån uden udbetaling

Lån op til 500.000 kr. uden udbetaling
  • Gratis og uforpligtende at modtage tilbud
  • Bankerne konkurrerer om dig
  • Spar penge på dit billån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et billån uden udbetaling?

Et billån uden udbetaling er, som navnet antyder, et lån, du kan bruge til at finansiere købet af en bil, og hvor du samtidig ikke skal lægge noget i udbetaling. Det er en populær låneform blandt mange bilkøbere, da du netop ikke skal lægge noget i udbetaling og dermed kan låne hele beløbet til dit næste bilkøb.

Ofte er det ikke muligt at få et billån med udbetaling, hvis du skal købe en brugt bil. Her kan i stedet gøre brug af et billån uden udbetaling, eksempelvis i form af et lån til brugt bil eller et lån til veteranbil.

Fordele og ulemper ved et billigt billån uden udbetaling

Der er en række fordele ved at tage et billån uden udbetaling. Til at starte med er det netop ikke et krav, at du skal lægge en sum penge i udbetaling, hvis du vælger at tage et billån uden udbetaling – hvilket selvfølgelig er en fordel, hvis du ikke har pengene til at kunne betale for udbetalingen.

Du behøver dermed ikke at benytte din opsparing eller en potentiel friværdi i din nuværende bil, hvis du har en, til at finansiere din næste bil, og du får dermed øget dit økonomiske frirum.

Den primære ulempe er, at du højst sandsynligt kommer til at betale en højere rente for lånet, end hvis du valgte at tage et billån med udbetaling.

Dette skyldes, at der for banken er en større risiko ved at låne penge til dig, og denne risiko skal du betale for i form af den højere rente. Du bør derfor opveje fordelen ved ikke at skulle lægge noget i udbetaling med ulempen ved potentielt at skulle betale mere for lånet.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved optagelse af bilfinansiering uden udbetaling?

Du skal være opmærksom på nogle enkelte forhold, hvis du ønsker at tage et billån uden udbetaling.

Det første af disse forhold er løbetiden, som er den tidsperiode, hvori du skal betale af på dit lån. Længden af denne løbetid er egentlig op til dig at vælge, men løbetiden er normalvis på 5, 7 eller 10 år. Når du vælger længden på løbetiden, skal du have din økonomi og antallet af kilometer, du regner med at køre i bilen om året i mente.

Desto flere kilometer du kører, desto hurtigere bliver bilen slidt, så derfor går det selvfølgelig ikke at vælge en løbetid på 10 år, hvis din bil kun holder 5 år. En tommelfingerregel siger, at du skal vælge en løbetid på mellem 3 og 5 år, hvis du kører 40.000-60.000 km om året, og en løbetid på mellem 6 og 8 år, hvis du kører 10.000-20.000 km om året.

Det andet forhold er basalt set din privatøkonomi, hvorudfra låneudbyderen fastsætter renten af lånet. Banken foretager nemlig en kreditvurdering af din økonomi, når du ansøger om et billån uden udbetaling.

Alle långivere på vores godkender nemlig kun lån til folk, som ikke er registreret i RKI, og derudover tjekker de alligevel din økonomi igennem for at være sikre på, at du kan betale lånet af over en overkommelig periode. Det er altså ikke alle, der kan tage et billån uden udbetaling, men derimod måske blot dem, som ikke på stående fod har råd til at betale udbetalingen, men som derudover har en sund økonomi.

Hvordan sparer jeg penge på mit billån?

Hvis du allerede har et billån, kan du potentielt spare en stor pose penge ved at betale dit billån af på en gang og optage et nyt, billigere lån. Dette kan du gøre ved at optage et samlelån, da dit nye samlelån betaler dit gamle billån af på en gang, og derfor skal du fremover kun betale dit nye samlelån af.

Kan jeg tage et billån uden udbetaling trods RKI?

Nej, du kan ikke tage et billån uden udbetaling trods RKI.

Når du er registreret i RKI- eller Debitor-Registret, står du nemlig desværre som ‘dårlig betaler’, da du skylder nogle penge til en given kreditor, som du ikke har betalt tilbage af den ene eller anden grund.

Dette betyder desværre, at det bliver rigtig svært for dig at låne penge, da der stort set ikke er nogle banker, der tør løbe risikoen ved at låne dig penge. Derfor skal du altså gøre alt for at komme så hurtigt ud af registret som muligt, hvis du gerne vil låne penge igen på et tidspunkt.

Derfor skal du altså sørge for at komme af med din gæld så hurtigt som muligt, så du kan blive slettet fra registret. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør dette, så læs vores artikel om gæld.

Hav styr på din økonomi, inden du ansøger

At købe en bil er en af de største køb, du gør i dit liv – måske kun overgået af et potentielt køb af bolig. Derfor er det selvfølgelig enormt vigtigt, at du har styr på din privatøkonomi både før, under og efter dit bilkøb, så du fortsat kan sove trygt om natten – uanset bilens pris.

Derfor bør du se dit budget igennem, før du ansøger om et lån. Her bør du kigge efter eventuelle udgifter, som du snildt kan skære fra – det kunne eksempelvis være, at du betaler for et fitness- eller Netflix-abonnement, du ikke bruger. Det kunne også være, du køber alt for meget mad udefra?

Det er nemlig vigtigt, at du får trimmet dine udgifter, så dit rådighedsbeløb er så højt som muligt. Der er nemlig en tommelfingerregel, der siger, at jo større dit rådighedsbeløb er, jo flere penge kan du låne – og ofte til bedre vilkår og en lavere rente.

Kan jeg indfri bilfinansiering uden udbetaling før tid?

Hvis du har optaget et billån uden udbetaling, kan det være en god idé at indfri dele af dette lån – eller måske endda det hele, hvis du har råd – før tid, da du potentielt kan spare en masse penge.

Hvis du indfrier en del af dit billån før tid, forkorter du nemlig lånets løbetid, og derved kan du altså spare en masse penge på de renter, du skulle have betalt – størrelsen på beløbet, du sparer, afhænger selvfølgelig af, hvor stor en del af lånet, du indfrier og dermed forkorter lånets løbetid.

Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed for at spare nogle penge, skal du blot kontakte din långiver.

Hvordan finder jeg det billigste billån uden udbetaling?

Når du har ansøgt om dine personlige lånetilbud her på Bankly.dk, modtager du typisk alle dine tilbud indenfor 24 timer. Når du har modtaget dem, skal du blot se på lånenes ÅOP’er for at finde ud af, hvilket lånetilbud der er det billigste.

ÅOP står nemlig for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ og viser dig derfor et samlet tal for alle lånets omkostninger i form af renter og gebyrer. Når du skal finde det billigste billån uden udbetaling, skal du altså blot vælge det af dine tilbud, der har den laveste ÅOP (hvis alle tilbuddene har den samme løbetid).

Sammenlign billån til adskillige bilmærker hos Bankly

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.