Boliglån - Lån op til 500.000 kr. til boligkøb

En ansøgning - lånetilbud fra flere banker
  • Gratis og uforpligtende
  • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
  • Slip for turen i banken

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til bolig

Det kan godt være svært at finde det rette boliglån, ligegyldigt om det er til dit hus, fritidsbolig, ejerlejlighed eller andelsbolig. Der er nemlig mange forskellige typer lån, og du skal samtidig finde ud af, om det skal være fast eller variabel rente, over hvor lang tid du skal betale lånet af på, og om du skal have nogle afdragsfrie perioder. Du kan dog finde mange af svarene på dine spørgsmål på denne side, så læs med!

Hvad er boligkredit?

Boligkredit er en type kassekredit, som kan bruges til at finansiere dele af sin bolig med. Lånet fungerer således, at det bliver etableret med sikkerhed i fast ejendom, og du kan hæve og indsætte penge på din konto, når det passer dig – præcis ligesom en normal kassekredit.

Grundet denne fleksibilitet er dette lån dog dyrere end andre boliglån, og derfor anbefales det, at boligkredit kun benyttes som et supplement til et andet boliglån.

Fordele og ulemper ved boligkredit

Der er flere fordele og ulemper ved boligkredit. Blandt fordelene er fleksibiliteten, du får, ved denne låntype. Du kan frit indsætte og hæve penge på din konto, og der bliver kun pålagt renter af de penge, der er hævet. Derudover kan du afdrage i det tempo, der passer dig og din økonomi bedst.

På den anden side er en af ulemperne ved dette lån, at der kan være yderligere omkostninger ved etablering af lånet, og dertil er der reelt set intet renteloft, da lånets rente følger markedsrenten. Dette betyder altså, at du skal være ekstra opmærksom på dette, hvis du vælger at optage dette lån.

Hvilken type boliglån skal jeg vælge?

Det er ikke helt simpelt at svare på, hvilken type boliglån der er bedst for dig, for det er meget afhængigt af dine individuelle behov og forhold. Der er dog overordnet tre forskellige muligheder for optagelse af lån til finansiering af din bolig:

Fælles for alle finansieringsmuligheder er dog, at du selv skal lægge mindst 5% af boligens værdi i udbetaling – procentdelen afhænger dog af den specifikke låntype (et banklån er lidt ligesom et huslån).

Hvis du i stedet er interesseret i et indskudslån, kan du selvfølgelig også ansøge om dette.

Lån til bolig - hvor meget kan jeg låne?

Igen afhænger hvor meget du kan låne af din privatøkonomiske situation. Derfor kan vi kun anbefale, at du læser op på emnet og sammenligner alle lån, du kan tage. På den måde finder du den billigste løsning på markedet i stedet for blot at tage det første og bedste lån i din lokale bank, og samtidig finder du det lån, der passer bedst til dine behov.

Hvis du i stedet ønsker at låne til udbygning af din bolig, kan du tage et byggelån, som altså kan hjælpe dig med at finansiere dine byggedrømme. På samme måde kan du søge om et lån til nyt badeværelse, hvis du ønsker at udføre renoveringsprojekter i din bolig.

Hvordan finder jeg det billigste boliglån?

Det er egentlig meget simpelt at finde det billigste boliglån for dig. Det første, du skal gøre, er at finde ud af, hvilken type lån der er bedst for dig at optage.

Som beskrevet tidligere er der nemlig tre forskellige typer boliglån, og det er vigtigt, at benytter den rette type lån til din bolig og økonomi. Herefter skal du egentlig blot finde det billigste lån, hvilket du kan gøre via vores formular øverst på siden. Her skal du nemlig blot udfylde én ansøgning, og så får du tilbud fra 6 forskellige banker, hvorefter du kan vælge den billigste løsning for dig.

Boliglån-beregner - hvor mange penge kan jeg låne?

Hvis du er på udkig efter et boliglån, kan en boliglånsberegner hjælpe dig med at finde den rette løsning til dine behov. Det højest mulige beløb, du kan låne, afhænger dog igen af dine personlige forhold og din privatøkonomi, og det er derfor svært at sige helt præcist.

Her på Bankly.dk kan du dog låne helt op til 500.000 kr. i fire forskellige banker via vores formular i toppen af siden.

Kan jeg samle mine boliglån i ét lån?

Hvis du allerede har flere boliglån i form af nogle forbrugslån, som du har brugt til eksempelvis at finansiere en ombygning eller som lån til renovering eller lån til flytning, så kan du faktisk samle disse i et samlelån.

Ved at gøre dette kan du faktisk spare en masse penge, da du typisk får tilbudt en lavere rente ved at tage et samlelån, og dermed kan du altså hurtigere betale din gæld af.

Når du optager et samlelån, så betaler du dine gamle forbrugslån af, og herefter skal du blot betale af på det nye samlelån. Derved sparer du faktisk ikke blot penge, men også en masse tid, da du nu kun skal betale af på et lån – du får altså et markant bedre overblik.

Andre former for boliglån

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.