Tag lån til nyt badeværelse

Find det billigste lån til nyt badeværelse
 • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
 • Spar penge på lån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til nyt badeværelse

Det kan være et dyrt projekt, når du skal renovere eller udskifte dit badeværelse. Med et lån til nyt badeværelse kan du dog finansiere langt de fleste projekter – store som små.

Et lån til nyt badeværelse er nemlig et fleksibelt forbrugslån, så du bestemmer faktisk helt selv, hvordan du bruger lånet.

Når du søger om et lån til nyt badeværelse, bør du dog altid indhente flere lånetilbud, inden du accepterer en låneaftale. På den måde kan du nemlig sammenligne tilbud fra flere låneudbydere og vælge det billigste lån til badeværelse.

Lån til nyt badeværelse i friværdi

Har du opbygget friværdi i din bolig, kan du muligvis finansiere dit nye badeværelse med et lån i boligens friværdi.

Et lån i friværdi er imidlertid ikke gratis, og det kan ofte først betale sig at tage et lån i friværdien, hvis du skal låne et større lånebeløb på over 100.000 kr.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Badeværelset er et af de dyreste rum at renovere. Prisen for et nyt badeværelse afhænger selvsagt i høj grad af materialevalg, men vil typisk koste mellem 12.000 – 30.000 kr. pr. kvadratmeter.

Prisen påvirkes også af, hvor omfattende dit badeværelsesprojekt er. Skal du blot have lavet mindre renoveringer såsom at skifte armaturet eller male væggene, vil det være betydeligt mindre omkostningsfuldt, end hvis du skal have opført et helt nyt badeværelse.

Du bør dog også overveje den værdistigning, du kan opnå ved at renovere din bolig. Går et lån til nyt badeværelse til at finansiere forbedringer, som er med til at øge boligens værdi, vil lånets omkostninger muligvis blive indfriet ved salg – og dermed er pengene godt givet ud.

Ønsker du at holde udgifterne helt i bund, kan du med fordel indhente og sammenligne priser på billige badeværelser. På den måde kan du med stor sandsynlighed finde et billigt badeværelse, som passer til dit budget.

Budget til nyt badeværelse

Inden du søger om et lån til nyt badeværelse, er det en god idé at lave et prisoverslag på dit renoveringsprojekt. Har du i forvejen en maksimalpris, bør du have den for øje, når du planlægger dit nye badeværelse. I den forbindelse er der en række ting, du med fordel kan overveje:

 • Hvordan skal badeværelset indrettes, og hvilket interiør skal indgå?
 • Skal der foretages større ændringer såsom installation af gulvvarme?
 • Hvilke materialer ønsker du for badeværelsets gulv, vægge og armatur?

Når du laver dit renoveringsbudget, skal du indsamle reelle priser på både materialer, elementer og håndværkere. Derudover bør du medregne et mindre beløb til uforudsete udgifter, som kan opstå i løbet af projektet.

På den måde får du et realistisk billede af, hvad projektet vil koste, og du har dermed de bedste forudsætninger for at søge om et lånebeløb, der dækker hele dit renoveringsprojekt.

Skal du foruden badeværelse også renovere andre dele af din bolig, kan du finansiere hele projektet med et byggelån eller et lån til renovering.

Når du søger om et lån til nyt badeværelse

Når du ansøger om et lån til badeværelse gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud hos flere banker for dig. Du kan herefter nemt danne dig et overblik over de forskellige tilbud og vælge det billigste lån.

I din ansøgning skal vores samarbejdende banker, foruden lånebeløb og løbetid, oplyses om din beskæftigelse, eksisterende gæld, indtægt og rådighedsbeløb. Ud fra disse oplysninger foretager bankerne en kreditvurdering af din økonomi.

Din kreditvurdering har stor indflydelse på de lån, du bliver tilbudt. Det skyldes, at din privatøkonomi danner udgangspunktet for den gæld, du vil være i stand til at påtage dig.

Jo sundere en økonomi du har, jo større et lånebeløb vil du typisk have mulighed for at låne. Af samme årsag vil en kreditvurdering være mere dybdegående, jo større et lånebeløb du søger om. Ansøger du eksempelvis om et lån til nyt badeværelse på 450.000 kr., vil kreditvurderingen typisk være mere dybdegående end ved et mindre lånebeløb på 45.000 kr.

Vil du forbedre dine lånemuligheder, når du søger om et lån til nyt badeværelse, kan du derfor med fordel være opmærksom på følgende:

 • Lånebeløb og løbetid: Det er vigtigt, at du er realistisk omkring lånets rammer. Beløbet skal dække lånets formål, samtidig med at du skal være i stand til at nå dine betalinger med den løbetid, du vælger. Der er dog ikke grund til at låne et større beløb end højest nødvendigt, ligesom du typisk betaler mindre for et lån, jo hurtigere du formår at afslutte det.
 • Din eksisterende gæld: Har du i forvejen et eller flere lån, kan det have indflydelse på, om du kan blive godkendt til endnu et lån. Det er derfor en god idé at afslutte eksisterende gæld, inden du ansøger om et nyt lån. Har du en eller flere små gældsposter, kan du også overveje at samle dem i et samlelån.
 • Din indtægt og rådighedsbeløb: Din indtægt og rådighedsbeløb har stor indflydelse på, hvilke lån du vil blive tilbudt. Det skyldes, at dit rådighedsbeløb afgør, hvor meget du vil være i stand til at betale af på et lån hver måned. Har du mulighed for at øge dit rådighedsbeløb, inden du ansøger om et lån, kan det derfor forbedre dine lånemuligheder.

Vælg det billigste lån til nyt badeværelse

Når du skal sammenligne dine tilsendte lånetilbud, kan du danne dig et hurtigt overblik i din personlige låneoversigt. Her kan du blandt andet finde:

 1. Lånets ÅOP og debitorrente.
 2. Lånets etableringsomkostninger.
 3. Det samlede beløb, som skal tilbagebetales.

På den måde kan du nemt vælge det billigste lånetilbud ud fra din låneoversigt.

Kan man låne penge til renovering?
Det kan være dyrt at finansiere et renoveringsprojekt som et nyt badeværelse. Når du ansøger om lånetilbud gennem Bankly, kan du søge om lån til renovering på op til 500.000 kr.
Hvor meget koster det at få lavet nyt badeværelse?
Prisen på et nyt badeværelse vil typisk ligge mellem 12.000 - 30.000 kr. pr. kvadratmeter.
Kan jeg tage et lån til nyt badeværelse, når jeg er i RKI?
Du kan ikke blive tilbudt et lån af vores samarbejdende banker, hvis du er registreret i RKI.