Kassekredit: Find den billigste kassekredit her

Èn ansøgning - tilbud fra flere banker
  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Sammenlign tilbud og find det billigste
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad er kassekredit?

En kassekredit er en form for lån i en bank, hvor du kun skal betale rente for det beløb, du bruger. Det er altså en form for økonomisk reserve, som du har til rådighed og altid kan hæve fra (op til et vist beløb), hvis du har brug for det.

Hvis du eksempelvis har en kassekredit på 20.000 kr., kan du hæve op til 20.000 kr. løbende, hvis du har brug for det, men hvis du blot hæver 10.000 kr., skal du kun betale renter på de 10.000 kr.

Du kan både optage en kassekredit hos din bank eller i en online bank, men forholdene er selvfølgelig ikke altid de samme. Nogle online banker kræver nemlig, at du hæver hele beløbet på én gang, og derfor minder deres kassekredit mere om et forbrugslån. 

Langt de fleste online banker er dog meget fleksible, og du skal typisk kun betale for det beløb, du hæver. Hvis du fortsat stiller dig selv spørgsmålet, “hvad er kassekredit“, så kan du læse vores dybdegående artikel om emnet.

Forskellen på en kassekredit og et forbrugslån

Mange sammenligner kassekredit med forbrugslån, men der er nogle basale forskelle, som adskiller de to låneformer.

Kassekredit kan beskrives som en form for forbrugslån, da du ikke behøver dokumentere, hvad du skal bruge pengene på. Forskellen på et forbrugslån og en kassekredit er dog, at du ved en kassekredit blot skal betale renter for det beløb, du har brugt – mens du ved et forbrugslån skal betale renter af hele lånet, også selvom du måske ikke bruger det hele.

Kan jeg tage en kassekredit online?

Kassekredit er ligesom alle andre låneformer blevet tilgængeligt online, og du kan derfor ansøge om en kassekredit, når du sidder trygt og godt i sofaen, hvis du har lyst til det. 

Her hos Bankly kan du søge om både billån, forbrugslån, samlelån og altså kassekredit, så der er mange valgmuligheder. Hvis du udelukkende ønsker en kassekredit, samarbejder vi med Ferratum, som tilbyder en kassekredit på op til 50.000 kr.

Hvad er renten på en kassekredit?

Renten på din kassekredit kan variere bredt fra bank til bank, og derfor er det vigtigt, at du indhenter tilbud fra flere forskellige udbydere, så du er sikker på, at du vælger den kassekredit, der har den bedste rente.

Det skal dog også siges, at kassekredittens rente også baseres på baggrund af dine personlige forhold såsom din privatøkonomi. Hvis banken vurderer din privatøkonomi til ikke at være stærk nok til at kunne betale kassekreditten tilbage, vil de desværre ikke acceptere dig som kunde.

Forskellen på en kassekredit og et kreditkort

Mange sammenligner en kassekredit med et kreditkort – for det er vel nogenlunde det samme? Jeg får jo lov til at hæve penge, som ikke står på min konto?

En kassekredit og et kreditkort fungerer også på den samme måde, men der er dog én markant forskel. Hvis du har et kreditkort, løber renten typisk først efter en periode – typisk efter en måned. Det betyder, at du kan låne pengene gratis, hvis du når at betale dem tilbage, inden måneden er omme. Ved en kassekredit – derimod – løber renten, fra når du første gang hæver fra kassekreditten. Vilkårerne er altså ikke helt de samme, og typisk kan du også låne langt større beløb ved en kassekredit end et kreditkort.

Hvad skal jeg tage højde for, når jeg optager en kassekredit?

Før du ansøger om en kassekredit, bør du – ligesom ved alle andre låneformer – først have styr på din privatøkonomi. Hvis du ikke har styr på din privatøkonomi, kan du nemlig i værste fald blive afvist af banken, når du ansøger om et lån.

Det er derfor vitalt, at du har styr på din økonomi, da du ikke kun forbedrer dine chancer for at blive godkendt til et lån – du forbedrer også dine chancer for at få tilbudt bedre vilkår i form af en lavere rente.

Så hvordan får du bedre styr på din økonomi, hvis du ikke i forvejen har det? Svaret er egentlig ganske simpelt: med et budgetskema. Hvis du får lagt et ordentligt budget, får du nemlig et overblik over dine udgifter og indtægter, og du får dermed et ordentligt overblik over din økonomi.

Når du har styr på dine udgifter og indtægter, har du nemlig dit rådighedsbeløb, som er det beløb, du har tilbage efter at have betalt alle dine regninger. Rådighedsbeløbet er bankerne meget interesserede i at vide, da det fortæller dem, om du har råd til at betale det månedlige afdrag på lånet. Derfor vil de også bede om dit budget, når du har valgt en bank, så de kan tjekke din økonomi igennem og se, om dit rådighedsbeløb er stort nok til at kunne optage et lån.

Hvis dette ikke er tilfældet, vil du desværre blive afvist. Hvis du er opsat på at tage et lån, bør du derfor se efter muligheder for at øge dit rådighedsbeløb, så du igen kan blive accepteret. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at nedsætte dine omkostninger – som eksempelvis ved at finde en billigere bolig at bo i. 

Dertil ville det være fordelagtigt samtidig at øge din indkomst – ved eksempelvis at få et bedre job, en lønforhøjelse eller et bijob – men dette er selvfølgelig ikke altid muligt, så du bør nok se på at nedsætte dine omkostninger først.

Hvordan finder jeg den billigste kassekredit?

Den absolut bedste måde at finde den billigste kassekredit – eller enhver anden form for lån for den sags skyld – er ved at indsamle adskillige tilbud fra mange forskellige låneudbydere. På denne måde indsamler du nemlig en masse tilbud fra et bredt udsnit af markedet, og du kan derfor være sikker på, at du får en masse forskellige tilbud. 

Når du har indsamlet alle dine tilbud, så er det egentlig ganske nemt at finde det billigste af dem – du skal nemlig blot vælge den kassekredit eller det lån, der har den laveste ÅOP (hvis samtlige tilbud har den samme løbetid). 

ÅOP står nemlig for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ og er et samlet tal for, hvor dyrt kassekreditten – eller lånet – er. Det tilbud med den laveste ÅOP er derfor det billigste af slagsen og bør være det, du vælger, hvis du altså ønsker det billigste tilbud.

Hvordan ansøger jeg om en kassekredit gennem Bankly?

Det er en ganske simpel proces at ansøge om en kassekredit gennem Bankly. Øverst på siden kan du indtaste, hvor meget du ønsker at låne, og derefter skal du blot udfylde resten af dine oplysninger i ansøgningsskemaet.

Hvis du søger mellem 10- og 50.000 kr., kan du – hvis du bliver accepteret – vælge en af bankerne, som tilbyder en kassekredit; heriblandt Ferratum.