Lån penge: Find det billigste lån på markedet

Én ansøgning - tilbud fra flere banker
 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Mere luft i økonomien
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Som set i

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.
Lån

Derfor bør du indhente flere tilbud på lån

Find markedets billigste lån ved at indhente forskellige lånetilbud hos flere banker og låneudbydere, så du kan sammenligne dem og dermed finde det absolut billigste lånetilbud til netop dig.

Hvis du ikke indhenter lånetilbud fra flere banker, kan du nemlig gå glip af en besparelse på flere tusinde kr., da din egen bank sjældent tilbyder markedets billigste lån.
Indhent flere lånetilbud
En ansøgning - flere banker giver dig tilbud
Med kun én ansøgning hos Bankly sammenligner vi lån fra flere banker for dig. Bankerne tilbyder dig deres bedste personlige tilbud til dig, så du i ro og mag kan finde det bedste lån til dig - helt gratis og uforpligtende.
Sammenlign og vælg rigtigt
Find det billigste lån på markedet
Når du har modtaget dine lånetilbud, kan du nemt finde det billigste lån i vores oversigt - vi har nemlig gjort det så nemt og overskueligt som muligt.
Store besparelser
Vi sparer vores brugere 7.500 kr.
Det giver mening at indsamle flere lånetilbud og sammenligne dem. Vores brugere sparer nemlig i gennemsnit 7.500 kr., når de finder et lån gennem Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad er et lån?

Når du låner en sum penge fra en bank eller en anden form for låneudbyder og skal betale denne sum plus en form for rente tilbage på et senere tidspunkt, kaldes dette for et lån.

I dag findes der mange forskellige typer lån, og du kan derfor låne penge til enormt mange forskellige formål – om du så har brug for at låne penge til at finansiere et køb af bolig, en ny bil, eller som et lån til bryllup.

Det kan være, at du skal finansiere din næste ferie eller tage lån til hest eller et lån til kørekort. Du kan også tage et lån til uforudsete udgifter, såsom en tandlægeregning eller et lån til briller.

Uanset hvad lånet skal bruges på, har du i dag meget nemt ved at tage et lån online.

Sammenlign det billigste lån?

Med kun en ansøgning sammenligner du tilbud fra flere banker - helt uforpligtende og gratis.
Indhent lånetilbud gratis nu

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil låne penge?

Du skal huske at være opmærksom på de forskellige gebyrer og renter, der er ved at tage et lån. Du kan få et samlet overblik over alle kreditomkostningerne ved et givent lån ved at kigge på nøgletallet ÅOP. ÅOP står nemlig for ‘Årlige Omkostninger i Procent‘ og viser et samlet tal for alle omkostninger, der er ved at tage lånet.

Hvis du sidder og skal vælge mellem to lån, der har samme ÅOP, så er en god tommelfingerregel altid at vælge det lån, hvis ÅOP består mere af rente end de resterende gebyrer. Dette skyldes, at du kan trække renter fra i skat, og derfor kan du faktisk på den måde slippe en smule billigere.

Hvad skal jeg ellers kigge efter, når jeg ønsker at låne penge online?

Når du ansøger om at låne penge online, modtager du først de nøjagtige rentesatser, når du har modtaget bankernes lånetilbud, som er personligt udarbejdet baseret på dine personlige forhold og privatøkonomi.

Netop derfor er det en rigtig god idé at bruge vores service, hvor du får lånetilbud fra flere forskellige banker, for derved kan du sammenligne konkrete tilbud i stedet for blot at gå efter bankernes cirkatal på, hvor meget du kommer til at betale for lånet.

Når du skal til at sammenligne de forskellige lånetilbud, er det vigtigt, at du undersøger tilbuddene ordentligt – du bør især tage et ekstra grundigt kig på omkostningerne.

Hvert tilbud har et nøgletal, der hedder ÅOP, som står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’. Dette tal beskriver, som navnet antyder, samtlige af lånets omkostninger – inklusive alle gebyrer og renter – og tallet er udtrykt i procent per år. ÅOP’en indeholder altså alle gebyrer såsom:

 • Dokumentgebyr
 • Stiftelsesprovision
 • Tinglysningsafgift
 • Ekspeditionsgebyr

Det er lovpligtigt for låneudbyderne at angive lånets ÅOP, da det skal være muligt for forbrugeren (dig) at sammenligne lånetilbud med hinanden. Før ÅOP’en blev skabt, var det nemlig næsten umuligt at finde den faktiske pris på et lån, da der er utallige gebyrer og forskellige former for renter, som alle påvirker lånets pris.

ÅOP fungerer altså som en form for samlet pris på lånet, og dermed kan du altså bruge dette til at sammenligne dine lånetilbud. Når du har modtaget dine lånetilbud, skal du altså blot se på ÅOP’en for at finde det billigste lån – hvis altså samtlige lånetilbud har den samme lånetid. Et lån kan nemlig godt se billigt ud, hvis det har en lavere ÅOP end de andre lån, men hvis det samtidig har en længere lånetid, ender det faktisk med at være dyrere.

Hvor kan jeg låne penge billigt?

Mange banker og andre låneudbydere tilbyder lån til rimelige priser, og det bør derfor også være muligt for dig at finde en løsning, der passer dig. Vores anbefaling er, at du får tilbud fra så mange banker som muligt, da du dermed potentielt finder det billigste lån på markedet og dermed sparer nogle penge.

Derfor er det smart at benytte en side som vores, hvor du blot skal udfylde én ansøgning og derefter modtage tilbud fra flere banker. På den måde får du en masse tilbud uden at skulle lægge en masse arbejde i det – og du kan potentielt spare en masse penge.

Lån penge: Hvad afgør, hvilke rentevilkår jeg får tilbudt på lånet?

Helt specifikt er der fire forskellige punkter, der sammenlagt afgører, hvilke rentevilkår du får tilbudt. Den første er din alder, da din kommende kreditor går ud fra, at du er bedre til at betale, desto ældre du er. Dette hænger godt sammen med de andre punkter, som er din uddannelse og nuværende arbejdsplads, din kredithistorie og nuværende gæld, samt øvrige faste indtægter og udgifter.

Disse punkter skal tilsammen give kreditgiver et overblik over, hvordan din økonomi er skruet sammen, og om du er god til at betale dine regninger. Hvis du er dette, så vil du højst sandsynligt få en bedre rente og andre fordelagtigheder til din fordel. Det kan derfor kun anbefales at have styr på din økonomi og følge et budget, hvis du gerne vil have så gode muligheder for at låne penge.

Kan jeg låne penge online?

Nu om dage foretages en masse online, og derfor kan du også meget nemt sende låneansøgninger afsted online indenfor få minutter.

Hele vores ansøgningsproces foregår online, så nu kan du egentlig blot sidde hjemme i stuen og sende din ansøgning til fire forskellige banker i stedet for at møde op i seks forskellige filialer – så nemt er det!

Lån penge nu - hvad skal der til?

Lån penge nu, hvis du gerne vil få udbetalt pengene relativt hurtigt, for det tager nemlig ikke bankerne særligt langt tid at vurdere dig. Du skal egentlig blot få sendt din ansøgning afsted til bankerne med det samme. Det tager kun få minutter at udfylde din ansøgning, og når bankerne har modtaget den, går der maks 24 timer, før du har modtaget alle dine tilbud.

Når du har modtaget dem, skal du egentlig blot vælge det billigste af slagsen og underskrive det, og så får du udbetalt pengene ganske hurtigt – så hvad venter du på? Udfyld din ansøgning øverst på siden og få sendt din ansøgning afsted.

Hvor meget kan jeg låne?

Der er rigtig mange forhold, der har indflydelse på, hvor meget det koster dig at låne penge samt, hvor meget du rent faktisk kan låne.

Først og fremmest kommer det selvfølgelig an på, hvilken form for lån du ønsker at optage. Normalvis kan du låne et langt større beløb, hvis du ansøger om et boliglån, men hvis du blot ansøger om et forbrugslån, er grænsen 500.000 kr. Hvis du dog ønsker at samle dine lån, kan du låne helt op til 500.000 kr.

Selve prisen afhænger dog næsten udelukkende af dine personlige forhold og din privatøkonomi. Når du har sendt din ansøgning afsted til bankerne, foretager de nemlig en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, hvor de vurderer, hvor meget de vil låne dig og til hvilken pris.

Er du eksempelvis en ung studerende med en spinkel økonomi, som har brug for et lån til uddannelse eller et lån til studerende, vil banken højst sandsynligt ikke låne dig et kæmpe beløb – eller også vil de blot kræve en højere pris, da de løber en større risiko ved at låne dig penge, end hvis du var lidt ældre og havde en stabil, fast indtægt.

Samtidig kan du opleve, at det er svært at blive tilbudt et større realkreditlån, hvis du har nået pensionsalderen. Her kan du dog komme langt med et almindeligt lån til pensionister.

Det kan derfor kun anbefales, at du har styr på din økonomi, inden du ansøger.

Hvordan finder jeg billige lån online?

Det er egentlig ganske simpelt at låne penge online. Først og fremmest skal du vælge, hvor meget du gerne vil låne øverst på siden, og derefter skal du blot udfylde låneansøgningen. Herefter sender vi den nemlig ud til adskillige banker, og du får derfor tilbud fra op til fire banker på kort tid.

Efter du har modtaget de tilbuddene, skal du blot vælge det billigste – ganske simpelt, ikke?

Lån penge: Hvilke krav er der til mig som låntager?

Når du vil ansøge om et lån i Danmark, skal du leve op til nogle krav. Disse er ganske simple, men du skal overholde disse, hvis du ønsker at ansøge om at låne penge.

Først og fremmest skal du være myndig og altså være mindst 18 år gammel for at kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt. Dette er fastslået af loven, i modsætning til nogle af de andre krav, men det giver selvfølgelig mening, at du skal være fyldt 18 år, før du kan ansøge om at låne penge.

Det andet krav er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor-Registret. Dette skyldes, at bankerne ikke ønsker at løbe risikoen ved at låne dig penge, da du allerede er registreret som dårlig betaler. Hvis du ønsker at låne penge igen, skal du altså komme ud af registret hurtigst muligt.

Det sidste krav er, at du skal have fast bopæl i Danmark. Dette krav skyldes højst sandsynligt, at bankerne ikke har de samme midler til at indkræve deres penge, hvis du er bosiddende i udlandet. Det handler altså igen om risikoen for bankerne, som de prøver at mindske så meget som muligt.

Hvad er stiftelsen på mit lån?

I nogle tilfælde skal du betale en form for stiftelses- eller oprettelsesgebyr ved optagelse af lånet. Dette gebyr kan variere alt efter, hvilken form for lån du tager, og hvor stort et lånebeløb det drejer sig om.

Fordelen ved denne form for gebyr er, at du kan trække det fra i skat, hvis lånet, du tager, lever op til en række kriterier. Dette betyder, at du kan trække gebyret fra i skat, hvis det fremgår af din låneaftale, at tilbagebetalingstiden er under to år – og derudover skal du selv stå for at indberette dette i din selvangivelse.

Beregn prisen på dit lån med vores låneberegner

De fleste vil gerne finde prisen på deres lån, inden de beslutter sig for at tage det – og med god grund! Der kan nemlig være stor forskel på prisen på et lånetilbud fra de forskellige låneudbydere, og derfor er det særdeles vigtigt at sammenligne de forskellige låneudbydere, inden du beslutter dig for, hvor du gerne vil låne penge henne.

Før du kan sammenligne dine lånetilbud, skal du dog først have hentet dem hos alle låneudbyderne – og det kan godt være en tidskrævende proces. Eller det er det faktisk ikke, hvis du benytter Bankly. Her skal du nemlig blot udfylde én ansøgning for at modtage lånetilbud fra adskillige banker – så hvad venter du på? Udfyld din ansøgning øverst på siden.

Hvordan nedsætter jeg min gæld hurtigst muligt?

De fleste danskere har været eller er stadig i gæld – eksempelvis har den gennemsnitlige dansker faktisk over 91.500 kr. i bankgæld. Det er som sådan heller ikke et problem at have noget gæld, men der er dog stor forskel på, hvilken gæld du sagtens kan leve med at have, og gæld som du bør få betalt af hurtigst muligt.

Langt de fleste danskere har et bil- eller boliglån, og det er i sig selv ganske fint. Det er dog ikke så smart at have en masse mindre lån såsom forbrugslån, privatlån eller kviklån – eller et dyrt billån.

Hvis du har gæld, kan du derfor med fordel samle gælden i et samlelån. Når du gør dette, skal du nemlig kun betale et enkelt lån af, og da du typisk får tilbudt en lang lavere rente, når du tager et samlelån, end du tidligere har betalt, sparer du altså en hel masse penge.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvornår jeg er gældfri?

For at være gældfri skal du selvfølgelig have betalt al din gæld af – og det kan tage noget tid. Derfor er der mange, der gerne vil vide, hvornår de er gældfri – for så kan de bruge det som en form for motivation. At afbetale et lån kan nemlig være en lang og sej kamp, og derfor kan det være rart at vide, hvornår du endelig er gældfri. Den nemmeste måde at finde ud af dette på er ved at benytte vores gældsberegner – så find ud af, hvornår du er gældfri nu.

Kan jeg tage et boliglån gennem Bankly?

Et boliglån er et vidt begreb, da der findes mange forskellige former for boliglån. Hvis du gerne vil låne penge til køb af bolig, kommer dine muligheder for at låne helt an på, hvilken type bolig du gerne vil købe. Hvis du gerne vil købe en ejerbolig i form af et hus, skal du ansøge om et realkreditlån, men hvis du i stedet gerne vil købe en andelsbolig, kan du ansøge om et andelsboliglån.

Disse to lån har dog det tilfælles, at du skal lægge en vis procent af boligens værdi i udbetaling, og det er ikke alle, der har pengene til det. Derfor kan du tage et boliglån for at have råd til udbetalingen, som du herefter kan kombinere med enten et realkredit- eller andelsboliglån.

Hvad er et andelsboliglån?

Et andelsboliglån er et boliglån, som er specifikt lavet til at finansiere en andelsbolig. Du tager altså et andelsboliglån, når du skal købe en andelsbolig – problemet med et andelsboliglån er dog, at du maksimalt kan låne 95% af andelsboligens værdi. Dette betyder, at du skal have sparet nogle penge op, så du selv har råd til at lægge de sidste 5%.

Hvis du dog ikke har formået at gøre dette, kan du ansøge om et banklån på de sidste 5% af andelsboligens værdi – hvilket du kan gøre her på Bankly.

Dermed kan du altså stadig ansøge om det attraktive andelsboliglån.

Dette kan klart anbefales, da det ville være alt for dyrt at tage et normalt banklån for at købe en andelsbolig – og derudover ville det nok heller ikke kunne lade sig gøre, da bankerne ikke udlåner så høje beløb.

Hvad er et huslån?

Når du skal købe et hus, er der i langt de fleste tilfælde tale om en ejerbolig, og derfor har du mulighed for at tage et realkreditlån. Et realkreditlån er et af de billigste lån overhovedet, og det er derfor meget attraktivt at være i stand til at tage denne form for lån. Problemet med et realkreditlån er dog, at du maks kan låne 80% af boligens værdi, og derfor skal du altså selv have sparet en del penge op, før du kan tage et realkreditlån.

Hvis du dog ikke har været i stand til at gøre dette, kan du dog sagtens tage et huslån og låne de resterende 20% af boligens værdi. På den måde kan du altså stadig ansøge om et billigt realkreditlån og få finansieret købet af din drømmebolig.

Kan jeg låne til indskud?

Det er absolut muligt at tage et indskudslån, hvis du står og skal til at flytte ind i en ny bolig, men ikke har råd til at betale for indskuddet. Dette beløb kan nemlig nemt blive rigtig stort, da du ofte skal betale for både et stort depositum samt adskillige måneders forudbetalt leje.

Du kan låne billigt til indskud hos kommunen, hvis du skal flytte ind i en almen bolig – hvis dette dog ikke er tilfældet, er den billigste måde at låne til indskud på at ansøge om at låne penge på en service såsom vores her hos Bankly. Her skal du nemlig blot udfylde én ansøgning for at modtage lånetilbud fra adskillige banker – derved kan du altså finde markedets billigste lån til indskud.

Der er ofte mange udgifter forbundet med en flytning, såsom leje af flyttebil, maling og istandsættelse, samt køb af møbler og udstyr. Her kan et lån til flytning være en hjælp til at finansiere dine flytteudgifter.

Lån penge til køb af båd

Hvis du drømmer om at blive bådejer, men har du ikke pengene til dette, har du selvfølgelig mulighed for at tage et bådlån. Det er nemlig rigtig dyrt at købe en båd – båden i sig selv er nemlig meget dyr, og derudover skal du også betale for en masse ekstraudstyr og lignende. Det bliver altså hurtigt en dyr fornøjelse, og derfor er det de færreste, der har råd til at betale for dette kontant.

Drømmer du om at købe en husbåd, skal du især være opmærksom på prisen, da de færreste har råd til at lægge hele købsprisen. Her kan du med fordel supplere med et lån til husbåd.

Af denne årsag er det altså smart at ansøge om at låne penge hos flere forskellige banker, da du derved kan spare en masse penge i det lange løb ved at finde et lån, der blot er en lille smule billigere end det lån, du ville have taget.

Lån penge billigt gennem banken

Banklån er et af de billigste former for lån, da bankerne har styr på deres kreditvurderinger, og derfor kan de prissætte dit lån mere korrekt end andre online långivere. Der findes dog flere forskellige former for banklån, da du både kan låne til køb af bil og bolig samt forbrug hos banken, så du skal være afklaret med, hvilken form for banklån du ønsker, inden du ansøger om et lån.

Lån penge til køb af bil

Bankly samarbejder med en række samarbejdsbanker for at kunne indhente adskillige lånetilbud fra et stort udsnit af markedet, så du kan finde markedets absolut billigste billån, når du står og skal til at købe en ny bil. Vi ved nemlig, at det kan være svært at finde et billigt lån, når du skal købe en ny bil, for forhandleren prøver tit at sælge dig en eller anden smart finansieringsløsning – og samtidig tilbyder din bank sjældent dig et særligt billigt lån.

Derfor er det altså en god idé at benytte dig af vores service, hvor du får en masse lånetilbud fra adskillige banker ved blot at udfylde en enkelt ansøgning – således sikrer du dig nemlig, at du finder det billigste billån på markedet.

Hvis du i stedet ønsker at tage et billån uden udbetaling, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre – du skal bare være opmærksom på, at renten ved dette lån godt kan være højere end ved et billån med udbetaling.

Lån til campingvogn

Hvis du leder efter billig finansiering til køb af en campingvogn, skal du ikke lede længe – vi indhenter nemlig også tilbud på lån til campingvogn fra vores samarbejdsbanker, så du kan finde det absolut billigste lån for dig. Mange tror nemlig, at camping finans ikke er muligt for alle – hvis du dog har styr på din økonomi, men blot ikke har råd til at betale for en campingvogn, kan du sagtens låne til den.

Lån til MC

Her på Bankly.dk er det selvfølgelig muligt at tage et MC-lån, hvis du mangler finansiering til køb af din motorcykel – hvilket de fleste nemlig har brug for, når de vil købe en motorcykel. Motorcykler kan nemlig være rigtig dyre, og derfor er det en god løsning for mange atlåne penge til at finansiere købet, da du kan låne til en relativt lav rente og dermed stadig få opfyldt din drøm om en ny motorcykel – på trods af, at du ikke har penge nok lige p.t.

Ligesom du kan låne til køb af motorcykel, kan du også tage et lån til cykel, hvis du blot ønsker at købe en ganske almindelig cykel.

Hvordan finder jeg det billigste lån på markedet?

De fleste vil selvfølgelig gerne finde det absolut billigste lån på markedet, når de står og skal til at låne penge – og vi er sikre på, du har det på samme måde. Hvem vil ikke gerne spare nogle penge?

Når du skal finde det helt rette af de billige lån, skal du derfor være sikker på, at du låner penge det absolut billigste sted på markedet – og heldigvis er dette faktisk ikke lige så svært, som det lyder.

Du skal nemlig blot ansøge hos så mange banker som muligt, fordi så ved du nemlig, at der ikke er et billigere lån et andet sted på markedet. Når du har gjort dette og dermed modtaget en masse lånetilbud, skal du altså blot vælge det billigste af dem – så enkelt er det.

Det lyder dog ganske tidskrævende at ansøge hos alle de banker – men det er det heldigvis ikke, hvis du benytter en service som vores. På Bankly.dk kan du nemlig ansøge hos adskillige banker ved blot at sende en ansøgning afsted – på den måde kan du altså ansøge hos en del banker uden at skulle lægge mere arbejde i det selv.

Lån til ferie

Det er ikke altid, man har penge nok til at tage på ferie, hvis man pludselig får et godt tilbud på at tage ud at rejse. Derfor kan du selvfølgelig tage et lån til ferie på Bankly.dk, hvis du gerne vil ud at rejse – eller blot hvis du ønsker at have nogle flere penge mellem hænderne i din sommerferie hjemme i Danmark.

Forbrugslån – lån op til 500.000 kr.

Når du tager et forbrugslån, som du faktisk kan bruge på lige præcist det, du har lyst til, kan du selv vælge, hvilket beløb du ønsker at låne – samt over hvor lang tid du ønsker at låne. Dette er selvfølgelig en kæmpe fordel, da du dermed selv beslutter, hvor meget du har brug for at låne – i modsætning til et boliglån, eksempelvis, hvor du kun kan låne det beløb, din fremtidige bolig koster.

Når du beslutter dig for, hvilket beløb du ønsker at låne, bør du dog først overveje, om du kan nøjes med at låne lidt mindre. Du ønsker nemlig ikke at gældsættes mere end højst nødvendigt, og derfor bør du altså kun låne det beløb, du har brug for.

Tag et hurtig-lån på Bankly.dk

Når du ansøger om at låne penge igennem Bankly, går der ikke længe, før du har dine personlige lånetilbud – faktisk går der faktisk i gennemsnit maks 24 timer før, du har modtaget alle dine tilbud.

Når du har sendt din ansøgning om et hurtig-lån afsted på Bankly, sender vi nemlig din ansøgning videre til vores samarbejdsbanker, som straks foretager en kreditvurdering af din privatøkonomi. Ud fra denne beslutter de sig herefter for, om de vil tilbyde dig et lån.

Denne proces virker en smule lang, men den er heldigvis helt automatisk, så det tager dem faktisk ikke særligt længe om at foretage denne kreditvurdering – og det er altså derfor, at vi kan samle dine lånetilbud så hurtigt. Hvis du gerne vil låne penge hurtigt, bør du altså tjekke, om et hurtiglån er noget for dig.

Kontantlån – hvordan fungerer det?

Der er egentlig to former for kontantlån på markedet. Det ene er et billigt fastforrentet boliglån, du kan optage hos et realkreditinstitut, mens det andet basalt set blot er et forbrugslån. Pt. indsamler vi ikke realkreditlån, så derfor ansøger du altså om et forbrugslån, når du ansøger om et kontantlån her på siden.

Hvad er et kredit-lån?

Et kreditlån er ganske enkelt en form for forbrugslån, som du kan tage, hvis du ønsker at låne nogle penge, som du kan bruge til lige præcis det, du har lyst til. Et kredit-lån er altså ikke en kassekredit, som du kan trække penge fra løbende, men i stedet blot et andet navn for et forbrugslån.

Lån til 18-årig

Mange unge ønsker at tage et lån til unge, da man gerne vil opleve en masse, når man er ung, men samtidig er det typisk også det tidspunkt i livet, hvor man har færrest penge. Derfor låner mange unge altså til alt fra oplevelser, ferie og fest til mere praktiske ting som indskud til bolig, bøger eller et lån til computer til studiet.

Når bankerne skal låne dig penge, vurderer de ud fra din privatøkonomi, om du er rustet til at tage et lån. Mange tror, at unge ikke kan få tilbudt lån, men hvis din privatøkonomi er stabil, og hvis dit rådighedsbeløb er stort nok, så kan det altså lade sig gøre – derfor er det altså muligt at låne penge som 18-årig.

Lån til indfrielse af gæld

De fleste danskere har en eller anden form for gæld, hvilket basalt set kan være helt i orden – det kommer dog helt an på, hvilken form for gæld du har. De fleste danskere har nemlig enten en eller anden form for boliglån, billån eller et gammelt lån til nyt køkken, som de stadig betaler af på hver måned.

Der er dog også en masse, der har et eller flere usikre (og ofte alt for dyre) forbrugs- eller kviklån, som de har lidt svært ved at komme af med, da det kan tage lang tid at betale disse af grundet de høje renter.

Da disse lån ofte er rigtig dyre, kan det derfor være en god idé at tage et nyt samlet lån med en lavere rente, der indfrier din eksisterende gæld. På den måde sparer du nemlig både tid og penge, da du får din gæld samlet til ét lån, og dermed får du både et bedre overblik over din gældsnedsættelse samt sparer en masse penge på din rente.

Du kan derfor tage et lån til indfrielse af gæld eller refinansiering, hvis du har eksisterende gæld, som du ønsker at nedsætte på en smart og enkel måde.

Lån penge uden sikkerhed

At tage et lån uden sikkerhed betyder egentlig blot, at du ikke stiller nogen sikkerhed for lånet, når du optager det. Det betyder, at du eksempelvis ikke stiller din bolig eller bil som sikkerhed, som du normalt ville gøre, hvis du tog et boliglån eller et billån.

Et privatlån er et godt eksempel på et lån uden sikkerhed, og disse er særdeles populære, da du kan bruge dem på at alt fra en rejse og oplevelser til lån til renovering af din bolig, lån til TV eller som et lån til nyt tag.

Det kan være en fordel ikke at skulle sikkerhed for lånet, da du dermed selv kan bestemme, hvad du vil bruge pengene til – til gengæld skal du affinde dig med, at renten typisk er højere end ved et lån med sikkerhed.

Kan jeg sammenligne kviklån på Bankly?

Vi hjælper ofte kunder med at samle deres dyre kviklån i et samlelån til en lavere rente, men hvis du er på udkig efter at låne penge igen, indhenter vi ikke tilbud på kviklån – vi kan udelukkende hjælpe dig med forbrugslån eller billån, som også har en lavere rente.

Lån til tandlæge gennem Bankly

Hvis du ønsker et lån til tandlæge, kan du ansøge om dette hos os. Vi indhenter lånetilbud fra mere end 10 banker, så du kan finde det billigste lån til tandbehandling hurtigst muligt.

Hav styr på din økonomi

Inden du ansøger om at låne penge, bør du have styr på din økonomi – af flere årsager. Først og fremmest bør du – for din egen skyld – vide, hvor mange penge du bruger på diverse poster hver måned. Hvis du ikke har dette overblik, er det nemlig meget svært at holde styr på din økonomi.

Den bedste måde at have et overblik over sin økonomi er ved at benytte et budget. Et budget er nemlig dit personlige overblik over, hvor meget du tjener, og hvad du bruger penge på.

Hvis du bruger dit budget hver måned, kan du altså nemt finde nogle udgifter, du bør skære fra – når du vil ansøge om et lån, handler det nemlig om at have et så stort rådighedsbeløb som muligt, og derfor er det vigtigt, at du skære unødvendige udgifter fra. Hvis vi ser bort fra din ansøgning om at låne penge, er det selvfølgelig stadig vigtigt ikke at have bruge penge på unødvendige ting – for din privatøkonomis sundhed.

Du bør derfor se dine udgifter over de seneste par måneder igennem og se, om du kan skære noget fra. Bruger du eksempelvis for mange penge på at spise ude? Betaler du for et fitness- eller Netflix-abonnement, du aldrig bruger? Vær disciplineret og skær så meget fra, du kan – du vil kun takke dig selv senere.

Hvis du ikke allerede har et budget, bør du lave et med det samme – du kan læse mere og downloade vores budgetskema her.

Kan du vise banken, at du har styr på din økonomi, forbedrer det dine lånemuligheder. Du kan også forbedre dine lånemuligheder ved at ansøge om et lån med medansøger.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Det er selvfølgelig muligt at indfri dit lån før tid, hvis du ønsker at gøre dette – hvilket egentlig er ganske forståeligt, da der er en række fordele ved at indfri sit lån før tid, hvis man har pengene til det.

Den primære fordel er, at du potentielt kan spare en masse penge ved at indfri dit lån før tid, da du forkorter lånetiden, når du indfrier en del af lånet før tid, og dermed sparer du altså for en del renter (selvfølgelig afhængigt af hvor stor en del af lånet, du indfrier før tid).

Du kan indfri hele eller dele af dit lån før tid på flere forskellige måder.

Først og fremmest kan du hæve din månedlige ydelse, så du betaler mere af på lånet hver måned. Dette vil forkorte lånets lånetid gradvist, og du vil dermed potentielt spare en del penge, da du slipper for at betale for renten i de måneder, lånet er forkortet med. Hvor meget, lånet er forkortet med, afhænger selvfølgelig af, hvor meget du hæver din månedlige ydelse med.

Dette er en ganske fin metode at bruge, hvis du har økonomien til det. Hvis du dog har et stramt budget i forvejen, er dette måske ikke helt det rette at gøre. Dit rådighedsbeløb bliver nemlig mindre, hvis du vælger at hæve din månedlige ydelse, og dermed er din privatøkonomi altså ikke helt rustet til at kunne betale for en større udgift, hvis sådan en pludselig skulle opstå.

En anden måde, hvorpå du kan indfri dele af/hele dit lån før tid, er ved blot at betale et ekstra beløb af på lånet en enkelt gang. Hvis du gør dette, nedsætter du ganske enkelt lånet med størrelsen på beløbet, og dermed sparer du altså en masse penge, da du igen forkorter lånets lånetid.

Dette kan blive aktuelt, hvis du eksempelvis får et større beløb tilbage i skat, modtager nogle penge i arv eller simpelthen blot fordi, du har nogle penge opsparet, som du gerne vil bruge på at nedsætte din gæld.

Hvis du ønsker at indfri dit lån før tid, skal du blot kontakte din långiver.

Lån penge eksperten

Hos Bankly kan du få hjælp af lån penge eksperten til at finde det rette lån til dig. Vi kan både hjælpe med at samle din eksisterende gæld til en lavere rente og optage et nyt lån, hvis du har behov for det. Vi sidder klar på chatten og telefonen, hvis du har brug for hjælp.

Lån til energiforbedringer

Det er meget oppe i tiden at spare på sine energiregninger, da det både er godt for miljøet og pengepungen. Dette kan gøres ved at ansøge om et energilån – eller hvis du søger noget mere specifikt – et lån til varmepumpe eller et lån til nyt fyr, hvilket kan hjælpe med at finansiere dine investeringer i energiforbedringer såsom en varmepumpe, isolering, solceller eller noget helt andet.

Hvem kan låne penge?
Du kan søge om at låne penge hvis du er fyldt 18 år, har fast bopæl i Danmark og ikke er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR).
Lån penge: Hvad koster det at låne?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvor hurtigt kan jeg få pengene udbetalt?
Udbetalingstiden afhænger af, hvilken bank du har optaget lån igennem. Ofte vil pengene blive udbetalt allerede indenfor 1-3 dage fra du færdiggjorde tilbuddet til banken.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.
Skal jeg stille sikkerhed for lånet?
Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, hvis du opfylder de øvrige krav for at optage lån og ikke er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR).

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.