Lån til nyt køkken

Én ansøgning - tilbud fra flere banker
 • Gratis og uforpligtende at bede om tilbud
 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån til køkken på markedet

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Som set i

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad er et lån til nyt køkken?

Et lån til nyt køkken er et lån, du kan tage, hvis du mangler finansiering til dit nye køkken. Et lån til nyt køkken er basalt set det samme som et forbrugslån eller et lån til renovering, hvor du ikke stiller sikkerhed i lånet og så vælger at bruge lånet på at betale for et nyt køkken.

Hvornår skal jeg finde et lån til køkken?

Har du længe gået og drømt om at få et nyt køkken? Er dit nuværende køkken gammelt og slidt? Eller er du netop flyttet ind i en bolig med et køkken, som ikke matcher dine indretningsbehov? En omgang maling på køkkenlågerne eller nye fliser på væggen er sjældent nok, hvis du har andre tanker for køkkenet. Hvis du har besluttet dig for, at nok er nok, og du at ønsker et nyt køkken, men ikke har midlerne til det endnu, er tidspunktet inde til at overveje, om du skal til at finde et lån til køkken. 

Hvad koster et nyt køkken?

Et nyt køkken koster i gennemsnit mellem 70.000-200.000 kr.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig afhængigt af enormt mange forskellige ting – hvilke materialer du ønsker, hvor stort køkkenet er, om du skal have evt. hårde hvidevarer med osv., osv. Det er derfor svært på forhånd at sige, hvor meget dit nye køkken kommer til at koste – men du bør i hvert fald sætte et væsentligt budget af til det, og det er netop derfor, så mange danskere vælger at tage et køkkenlån, når de står og skal lave nyt køkken.

Kan jeg betale for et køkken på afbetaling?

Mange danskere ønsker at betale for deres nye køkken på afbetaling, da det er en dyr omgang at få lavet nyt køkken. Det er dog sjældent muligt at få lov til at betale køkkenet af på afbetaling af den virksomhed, du køber dit nye køkken hos, da de ikke er en finansieringsvirksomhed. Hvis du ønsker at betale for dit køkken på afbetaling, skal du altså tage et lån til køkken, som du så afbetaler på løbende.

Hvordan finder jeg den bedste finansiering af køkken?

Det er dumt at betale for meget for finansieringen af sit nye køkken, når selve køkkenet i sig selv er temmelig dyrt. Derfor er det vigtigt, du finder den absolut billigste finansiering af køkken for dig, så du netop undgår at betale for meget for dit køkkenlån. 

“Hvordan gør jeg så det?”, spørger du måske. 

Jo, det er faktisk ret simpelt.

Du kan nemlig ansøge om et lån til køkken gennem Bankly, hvor vi gør arbejdet for dig og indsamler lånetilbud fra adskillige banker på én gang, så du selv slipper for at gøre det. 

Når du har modtaget dine lånetilbud, kan du sammenligne dem og vælge det bedste eller billigste for dig. Vi har sorteret dem efter ÅOP, så du nemt kan vælge det billigste af slagens, hvis dette er det vigtigste for dig.

Sådan gør du:

 1. Udfyld ansøgningen øverst på siden. Du skal blot indtaste, hvor meget du ønsker at låne og din ønskede lånetid samt dine personlige oplysninger. Det tager kun 2 minutters tid at udfylde ansøgningen.
 2. Når du har udfyldt den, sender vi den straks videre til bankerne, som så vurderer, om de vil tilbyde dig et lån – og i så fald til hvilken pris (rente + gebyrer).
 3. Når vi har fået svar fra bankerne, giver vi dig besked. I din tilbudsoversigt kan du se information om, hvilke lånetilbud du har modtaget.
 4. Voilá – nu skal du blot vælge, hvilket tilbud du ønsker at tage. Lånetilbuddet med den laveste ÅOP er det billigste, hvis alle lånetilbud har den samme løbetid. Ellers er det en god idé at se på det samlede tilbagebetalingsbeløb samt overveje, over hvor lang tid du ønsker at betale lånet af på.

Hvad er IKEA-finansiering?

IKEA-finansiering er en finansieringsmulighed, som IKEA i samarbejde med Ikano Bank tilbyder til dig, som vil købe et af deres produkter, men som nødvendigvis ikke har råd eller lyst til at betale for dit nye køkken på en gang. Du bør dog være opmærksom på, at du kun kan låne op til 130.000 kr. gennem IKEA-finansiering. Hvis du ønsker et dyrere køkken, kan du altså ikke benytte denne finansieringsmulighed. 

Hvor meget kan jeg låne til nyt køkken?
Du kan låne mellem 10.000 og 500.000 kr. til et nyt køkken gennem Bankly.
Kan jeg få et lån til nyt køkken?
Du kan låne til et nyt køkken gennem Bankly, hvis du har dansk CPR-nummer og fast bopæl i Danmark. Derudover skal du være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor-Registret.