Billån - op til 500.000 kr

Find det billigste billån på markedet

Lån penge
Op til 500.000 kr.
 • Bankerne konkurrerer om dig
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
 • Spar penge på billån
Lån #{{ parseInt(index + 1) }} — Lån du ønsker at samle:
Vælg lånetype
Hvor meget skylder du fortsat på dette lån?
Vælg fra listen eller indtast navn på långiver/bank
 • {{ bank }}
 • Intet resultat
+ Tilføj et lån
Ønsker du penge til kontant udbetaling udover de lån, du vil samle?
Ja
Nej
Indtast beløb til kontant udbetaling
Eksisterende lån som ønskes samlet Eksisterende lån {{ currency(computedLoans, true) }}
Til kontant udbetaling Til kontant udbetaling {{ currency(form.request.consolidate_additional_amount, true) }}
Ansøgt beløb i alt Ansøgt beløb i alt {{ currency(form.request.loan_amount, true) }}
Lånetid {{ form.request.payment_time }} år
1 år
12 år
Lånebeløb {{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount, true) }}
{{ currency(maxAmount, true) }}
Lånetid {{ form.request.payment_time }} år
1 år
12 år
Forventet månedlig betaling
Baseret på 7% debitorrente
{{ computedRate }} /måned
 • {{ item }}
Indtast dit fornavn her
 • {{ item }}
Indtast dit efternavn her
 • {{ item }}
Telefonnummer er ikke indtastet korrekt
 • {{ item }}
E-mailadressen er ikke indtastet korrekt
 • {{ item }}
Dit CPR-nummer er ikke indtastet korrekt
Vælg formål med lånet
Ret venligst fejlene for at gå videre
Det samlede minimumsbeløb for samlelån skal være 10.000 kr eller højere
Det maksimale beløb for samlelån er 500.000 kr
Priseksempel: Samlet kreditbeløb {{ computedAmount }} - Løbetid {{ form.request.payment_time * 12 }} mdr. - Variabel debitorrente {{ rate }}% - ÅOP {{ disclaimerCalculateYearly }}% - Etb. omk. {{ disclaimerEstablismentCost }} - Samlet tilbagebetaling: {{ disclaimerAmountToRepay }} - Samlede kreditomkostninger: {{ disclaimerTotalCostOfLoan }} - 14 dages fortrydelsesret
Gratis & uforpligtende

Vi sammenligner disse banker for dig

Sådan fungerer Bankly

Med én ansøgning henter vi tilbud fra flere banker til dig

Vi indhenter tilbuddene fra bankerne, for dig
Du sammenligner dine tilbud, og vælger det bedste
Du godkender dit bedste tilbud. Udbetaling sker 1-3 hverdage efter
Billån
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Tilbud indenfor få timer

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.
Vi sparer dig for besværet med, at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, du får straks tilbud fra banker og kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men også mange tusinde kroner.

Find det billigste billån på markedet

 • Personlige lånetilbud fra flere banker
 • De første tilbud indenfor et par minutter - alle tilbud indenfor 24 timer
 • Fuldt overblik over renter, vilkår, gebyrer og detaljer
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud
Sammenlign lån

Hvad er et billån?

Et billån er et lån, du tager, når du skal købe en bil og ikke kan, eller af andre grunde ikke har lyst til, at betale for bilen kontant. Dog er det heldigvis sådan, at du nemt og hurtigt kan tage et billån i Danmark – eksempelvis gennem platforme som Bankly.dk.

Hvad er bilfinansiering?

Nogle tror, at der er forskel på bilfinansiering og et ganske normalt billån – men det er der altså ikke. Den måde, som du finansierer din bil på, kaldes bilfinansiering – og dette gøres normalt ved at tage et billån. Langt størstedelen af bilkøbere vælger altså at finansiere deres køb af bil ved at tage et billån i en bank, da dette normalvis er den billigste løsning for de fleste – både hvis du har tænkt dig at købe en brugt eller en ny bil.

Det skal du huske, når du skal låne til bil

Når du skal låne til bil, er der nogle forhold, du skal huske at være opmærksom på. Du skal blandt andet tage stilling til, om du ønsker at billån med eller uden udbetaling, hvor meget du vil låne, og hvor lang lånets løbetid skal være. En tommelfingerregel er nemlig, at jo større del af bilen du kan betale kontant, desto mindre er procentdelen på lånet. Det kan derfor være yderst fordelagtigt at betale en større del af bilen kontant – hvis du har råd til det.

Find det bedste billån i Danmark

Før du tager den store beslutning at betale en masse penge for en ny eller brugt bil, så er der nogle ting, du bør overveje først. Først og fremmest skal du huske at tage højde for alle former for omkostninger og skjulte gebyrer – der er nemlig en del flere omkostninger end blot renten, og derfor bør du tage et ekstra kig på ÅOP’en på de forskellige lån, inden du tager din beslutning.

Hvordan finder jeg den billigste finansiering af bil?

Der findes utallige muligheder for at finansiere din bil, og generelt kan det virke enormt komplekst at skulle finde den rette løsning, der passer perfekt til dig – og du har helt ret! Det vigtigste er dog netop derfor, at du får så mange finansieringstilbud som muligt, da du dermed har større mulighed for at finde den absolut billigste form for finansiering på markedet. Dette kan du blandt andet gøre ved at bruge en tjeneste som vores, hvor du, ved blot at sende én ansøgning, kan modtage tilbud fra op til seks forskellige låneudbydere.

Beregn billån – find det bedste hurtigt og nemt

Alt for mange mennesker benytter det finansieringsselskab, som deres bilforhandler samarbejder med – også selvom det ikke er den billigste løsning på markedet. Derfor kan det kun anbefales at sammenligne dine muligheder gennem diverse billånsberegnere, så du finder det absolut billigste lån til købet af din nye bil.

Jeg har allerede et billån og ønsker at spare penge

Hvis du allerede har et billån, som du måske synes, du betaler for meget for, så bør du tjekke, om du kan spare nogle penge ved at tage et samlelån. Hvis du kan få tilbudt et samlelån med en lavere rente end dit nuværende billån, så kan du nemlig spare en masse penge – så hvis du ikke har undersøgt muligheden for at tage et samlelån, bør du gøre dette med det samme!

Hvilke omkostninger er forbundet med finansiering af bil?

Du skal være opmærksom på de forskellige omkostninger, der er, når du skal til at finansiere din bil. Du skal nemlig typisk stille sikkerhed for lånet, hvilket typisk vil være din bil, og med dette følger nogle omkostninger. Du skal nemlig betale en stempelafgift på lånet, et oprettelsesgebyr til låneudbyderen, et gebyrmærke til dit forsikringsselskab og en tinglysningsafgift, medmindre du vælger at optage et lån uden udbetaling.

Lån penge til bil i din friværdi

Det er faktisk muligt at låne penge til en ny bil i din boligs friværdi – og det er en særdeles populær måde at låne til bil på. Det fungerer således, at banken har sikkerhed for lånet i form af pant i boligen, og dermed får du typisk tilbudt en lavere rente, end du ellers havde fået.

Billån uden udbetaling

Der er både mulighed for at tage et billån med og uden udbetaling. De fleste långivere kræver dog, at du selv kan betale, hvad der svarer til 20% af bilens værdi, så hvis du ikke kan dette, skal du se efter et billån uden udbetaling. I dette tilfælde er det oftest nemmest at få et lån til biler, der er helt nye, da låneudbyderne tilbyder et lån uden sikkerhed – og dermed er der større sikkerhed i at låne til nye biler frem for brugte. Derfor kan de dog finde på at lægge yderligere gebyrer oveni lånet, så dette skal du være opmærksom på, når du ser på de forskellige muligheder.

Er der forskel på bilfinansiering til nye og brugte biler?

Du kan både få finansiering til din nye bil, ligegyldigt om den er splinterny eller brugt. Du skal dog være opmærksom på, at dine muligheder for at låne er en smule forskellige og afhænger af, om du har tænkt dig at købe en ny eller brugt bil. Hvis du går efter en helt ny bil, så vil du ofte kunne få tilbudt et billån, hvor du ikke behøver betale 20% af bilens pris i udbetaling, og derudover kan du oveni ofte få tilbudt forholdsvist lave renter. Hvis du derimod gerne vil købe en brugt bil, så skal du højst betale en form for udbetaling og ofte også højere renter, end hvis du havde valgt at købe en ny bil.

Tilbagebetaling afhænger af bilens alder

Når du har finansieret din bil, skal du naturligvis betale billånet tilbage til låneudbyderen, som lod dig optage lånet. Tidsperioden, hvor du skal betale lånet tilbage i, afhænger til dels af alderen på bilen, du køber. Du skal dog mindst betale billånet af i samme hastighed, som bilens værdi forventes at falde i. Dette er en sikkerhed for låneudbyderen, da du på den måde ikke skylder flere penge, end hvad bilen er værd. Derudover undgår du samtidig at skulle sælge en bil med gæld i, hvis du altså på et tidspunkt vælger at sælge bilen igen.

Find det billigste billån på Bankly.dk

Du kan nemt og hurtigt finde det billigste billån til den bil, du ønsker at købe, ved at benytte Bankly. Når du leder efter den billigste finansieringsmulighed, skal du dog være opmærksom på, at renten på lånet varierer bredt fra fabriksnye til gamle, brugte biler, og derudover spiller dine personlige forhold såsom kreditværdighed selvfølgelig også ind på, hvor meget lånet kommer til at koste.

Skal jeg være opmærksom på andet, når jeg leder efter den bedste bilfinansiering?

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at banken vil foretage en kreditvurdering af dig, hvor de gennemgår din privatøkonomi. Her tjekker de blandt andet dit rådighedsbeløb, om du er registreret i RKI, da de gerne vil være sikre på, at du kan betale lånet af. Derudover skal du selvfølgelig være mindst 18 år for at kunne låne til finansiering af en bil.

Er min ansøgning bindende?

Din ansøgning er ikke bindende, når du sender den ind. Når du har sendt ansøgningen, modtager du indenfor kort tid tilbud fra op til 6 banker, og du kan selvfølgelig takke nej til alle tilbud, hvis du har lyst til det. Du binder dig altså først, når du har underskrevet aftalen med en af bankerne.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage 10.00 - 18.00
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån op til 500.000 kr. ved optagelse af nyt lån.

Ønsker du i stedet at samle dine eksisterende lån i et samlelån, kan du også låne op til 500.000 kr.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.

Samtidig skal du underskrive lånetilbuddet med NemID, før banken kan udbetale dit lån.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån igennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det betyder også, at den månedlige betaling vil være mindre og du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver disse.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indløse lånet før tid?
Du kan altid indløse dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Ja - kontakt vores kundeservice, hvis du har ændringer til din ansøgning, så hjælper vi gerne med at rette denne. Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.