Lån til elbil

Find det billigste elbillån på markedet
 • Bankerne konkurrerer om dig
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
 • Spar penge på lån til elbil

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad er et lån til elbil?

Et lån til elbil er et billån, som bruges til at finansiere køb af elbil – eller i nogle tilfælde også hybridbiler. Elbillån er steget i popularitet over de seneste par år, da de har en særdeles attraktiv rente i forhold til almindelige billån.

Hvad koster det at låne til en elbil?

Hvis du har udset  dig en elbil som din næste bil – og derfor skal til at finde et lån – så er det selvfølgelig relevant, at du ved, hvor meget det koster at låne til elbil. På nuværende tidspunkt er det dog enormt attraktivt at låne til elbil, for der findes mange fordelagtige elbillån på markedet – nogle med en rente på helt ned til 1 %.

Hvorfor vælge en elbil?

Flere og flere ønsker at støtte den grønne omstilling, og derfor er elbiler blevet mere og mere populære over de seneste par år. En elbil er nemlig den grønneste form for bil, da den kun kører på strøm, mens hybridbiler ikke er 100 % grønne.

I langt de fleste tilfælde er elbiler også et billigere alternativ på den lange bane, da det er langt billigere at oplade sin bil med el end at tanke den op med benzin hver måned. Selvom en elbil kan være dyrere end en normal benzinbil, kan den altså være billigere på længere sigt.

Hvordan finder jeg den billigste finansiering af elbil?

Den nemmeste måde at finde den billigste finansiering af elbil på er ved indhente lånetilbud fra adskillige forskellige banker, da du derved kan sammenligne tilbuddene og finde frem til det billigste af dem. Og hvordan gør man så det? Svaret på dette er faktisk ganske simpelt, for der findes flere services, der kan gøre dette for dig – blandt andre os her hos Bankly.

Her skal du nemlig blot udfylde en enkelt ansøgning, og så sender vi den videre til bankerne for dig. Når bankerne så har givet dig deres bedste tilbud, giver vi dig besked og viser dig tilbuddene i en pæn oversigt, så du nemt kan finde det bedste elbillån for dig. 

På den måde sparer du altså både en masse tid, men også en masse penge, da du kan sammenligne tilbuddene og derfor nemt vælge det billigste ved at kigge på lånenes ÅOP.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tager et elbillån?

Der er nogle forhold, du skal være opmærksom på, når du ønsker at låne til elbil. Hos nogle banker skal du eksempelvis være helkunde, før de vil tilbyde dig et lån – eller tilbyde dig deres særlige rentevilkår, når du skal låne til elbil – og det er selvfølgelig ikke alle, der ønsker det.

Hos andre banker skal du vise dem en kopi af slutsedlen af den bil, som du har tænkt dig at købe, når du ansøger hos dem, så de kan se, hvilken bil du ønsker at købe.

Nogle banker tilbyder sågar et grønt billån ved køb af elbiler og plug-in hybridbiler. Dette lån er ofte billigere end andre billån for netop at opfordre folk til at købe grønne biler.

Det er imidlertid ikke alle banker, som anerkender hybridbiler som grønne biler. Skal du købe en hybridbil, skal du derfor sommetider søge om et lån til hybridbil i stedet for et grønt billån.

Danske Banks elbillån

Danske Bank tilbyder et elbillån, som kan benyttes til at finansiere elbiler og plugin-hybridbiler – både nye som gamle. Den variable debitorrente lyder på 0,99 %, uanset om du skal låne 200-, 300- eller 400.000 kr. – du skal dog være tilmeldt deres kundeprogram for at få tilbudt denne rente. Du skal dog lægge mindst 10 % i udbetaling, og løbetiden må maks være 8 år.

Hvis du ikke er kunde i Danske Bank i forvejen, bør du derfor overveje, om det er det værd at rykke alle dine bankaktiviteter derover for at få et billigere elbillån. Hvis du ikke ønsker dette, kan du derfor med fordel se på nogle af de mange andre attraktive elbillån på markedet, som ikke har de samme krav.

Hvad er det billigste billån til elbil på markedet?

Efter Merkur introducerede deres grønne billån på markedet for nogle år siden, så har langt de fleste banker lanceret deres egne grønne billån til el- og hybridbiler efterfølgende. Disse har typisk langt bedre vilkår end deres normale billån og er samtidig langt billigere, og derfor er der altså rig mulighed for at finde et ganske fordelagtigt elbillån på markedet. 

Herunder er nogle af de banker, som tilbyder særligt gode elbillån med attraktive vilkår:

 • Nordea
 • Danske Bank
 • AL Finans
 • Nykredit
 • Merkur
 • Santander