Find det billigste
 kreditlån på markedet

En ansøgning - flere lånetilbud
  • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
  • Spar penge på kredit-lån
  • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et kreditlån?

Et kreditlån er egentlig blot et andet ord for et forbrugslån – og det fungerer derfor på samme måde. Du ansøger om et lån gennem vores side, og så får du en række tilbud fra nogle forskellige låneudbydere, som du enten kan takke ja eller nej til. Når du har skrevet under på et af tilbuddene, får du udbetalt lånet inden for relativt kort tid, og da lånet basalt set er et forbrugslån, kan du bruge pengene på det, du har lyst til.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tager et kreditlån?

Du skal være opmærksom på en del forhold, når du har besluttet dig for at tage et kreditlån. Udover renten kan der nemlig være en masse små gebyrer, som kan være svære at have overblikket over, og dermed kan du ikke finde ud af, hvor meget lånet egentlig koster.

Derfor bør du kigge på nøgletallet ÅOP, som står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’, der viser samtlige gebyrer og omkostninger i et enkelt tal. Dette gør flere forskellige lånetilbud fuldstændigt sammenlignelige, hvis de har samme løbeperiode, og du kan dermed nemt vælge det billigste lån.

Hvordan kan jeg få fat i hurtig kredit?

Der er mange muligheder for at låne penge hurtigt og et kreditlån er en af dem. Det varierer fra låneudbyder til låneudbyder, hvor hurtigt de godkender din ansøgning, men normalvis plejer det ikke at tage særligt mange dage. Når låneudbyderen dog først har godkendt din ansøgning, så går det normalt meget kort tid, før du får udbetalt lånet.

Hav styr på din økonomi, før du tager et kreditlån

Før du beslutter dig for at tage et lån, skal du have styr på din økonomi. Ingen låneudbydere vil låne dig penge, hvis du ikke har styr på din økonomi – for så kan de nemlig ikke være sikre på, at du kan betale lånet tilbage. Derfor bør du have lagt et budgetskema, før du ansøger om et lån, samt have styr på, hvor meget du eventuelt kan betale af hver måned, hvis du får lov til at tage et lån.

Det er klart at foretrække, at du har styr på disse ting, inden du låner, for låneudbyderne foretager en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, inden de tager en beslutning. Derfor skal du altså have styr på disse ting, før du låner, da det egentlig er for sent, når du først har ansøgt om lånet.

Derfor er det en god idé at gennemgå din privatøkonomi grundigt, inden du ansøger om et kredit-lån – her bør du få styr på, om du har gæld, og hvor meget du betaler af på denne gæld hver måned. Derudover bør du gennemgå alle dine udgiftsposter med det formål at finde udgifter, du kan skære fra – hvis du eksempelvis ikke bruger dit Netflix- eller fitnessabonnement særligt tit, kan du med fordel skære disse fra og således spare flere tusinde kroner hver måned.

Hvis du får trimmet din privatøkonomi, sparer du ikke blot en masse penge, men du bliver også langt mere attraktiv for lånegiverne, da du får et større rådighedsbeløb og dermed flere penge til at betale dine lån af med.

Sammenlign kreditlån, før du beslutter dig

Før du beslutter dig for, hvilket lånetilbud du vælger, så bør du sammenligne så mange lånetilbud som muligt. Hvis du blot vælger det første og bedste tilbud, du modtager, så er der stor chance for, at du kommer til at betale for meget. Derfor anbefales det, at du indhenter lånetilbud fra mange forskellige banker og låneudbydere, for dermed kan du være sikker på, at du finder det absolut billigste tilbud på markedet.

En af måderne, du kan gøre dette på, er ved at benytte vores service, hvor du blot skal udfylde én ansøgning, som bliver sendt ud til adskillige låneudbydere – således modtager du tilbud fra op til fire banker uden selv at røre en finger.

Når du har modtaget dine kreditlånetilbud

Når du først har modtaget dine lånetilbud, er det vigtigt, at du sammenligner, så du finder den rette løsning for dig og din privatøkonomi. Som tidligere nævnt, kan du gøre dette ved at se på lånenes ÅOP’er, da disse er fuldstændigt sammenlignelige, hvis lånenes løbetider er de samme.

Når du har gjort dette og valgt, hvilket lån du ønsker, skal du blot underskrive med denne bank – efter du har gjort det, modtager du pengene indenfor et par dage.

Kan jeg indfri et kreditlån før tid?

Hvis du ønsker at indfri dit kreditlån før tid af den ene eller anden årsag, er dette faktisk muligt – du kan faktisk både få hævet din månedlige ydelse, betale et enkelt beløb ekstra eller betale hele dit lån på en gang.

I langt de fleste tilfælde sparer du en del penge ved hver af disse muligheder, da du selvfølgelig sparer for at betale nogle renter, når du eksempelvis betaler det, der svarer til 3 måneders betaling på en gang.

Hvis du får en lønforhøjelse og derfor har råd til at hæve din månedlige ydelse, kan dette altså være en god idé – i stedet for blot at bruge de ekstra penge på forbrug – da du i det lange løb kan spare en masse penge. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du eksempelvis har fået en større sum penge i arv eller lign. – der er smartere måder at bruge disse penge på end blot forbrug.

Hvis du ønsker at indfri dit lån før tid, skal du blot kontakte den bank, du har lånt penge hos.

Lån kredit hos Bankly

Du tager et kreditlån hos Bankly ved blot at udfylde ansøgningen øverst på siden. Når du har gjort det, søger vi for at sende den videre til vores samarbejdsbanker, som herefter foretager en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, hvor de gennemgår ting såsom din løn, gæld, RKI-registrering og andre relevante poster.

Herefter beslutter hver bank sig for, om de vil tilbyde dig et lån, og hvor meget lånet skal koste – og så sender de tilbuddet videre til dig. Bare rolig – vi skal nok give dig besked, når dine lånetilbud er klar, så du kan beslutte dig for, hvilken bank du ønsker at skrive under med. Når du har besluttet dig, skal du egentlig blot skrive under med den givne bank med dit NemID, og så får du udbetalt pengene inden længe.

Har du allerede et kreditlån?

Hvis du allerede har et eksisterende kredit-lån, kan du med fordel overveje at tage et samlelån og betale dit eksisterende kreditlån af, da du faktisk kan spare en masse penge ved at gøre det. Når du ansøger om et samlelån, vil du nemlig typisk få tilbudt en lavere rente, og dermed sparer du altså en masse penge i renteomkostninger.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.