Lånebeløb: Lån fra 10.000 til 500.000 kr.

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Lånebeløb

Du kan ansøge om et lånebeløb fra 10.000 kr. til 500.000 kr., når du ansøger om et lån gennem Bankly.

Når du tager et lån gennem Bankly, er der tale om et fleksibelt forbrugslån. Det betyder, at du som udgangspunkt helt selv bestemmer, hvad beløbet skal bruges på.

Lånet kan derfor finansiere planlagte og uforudsete udgifter, hvilket betyder, at du både kan ansøge om et planlagt byggelån og et pludseligt opstået lån til tandlæge.

Inden du ansøger om et lån, bør du beslutte dig for, hvor stort et lånebeløb du har behov for.

Små lånebeløb

Ansøger du om et mindre lånebeløb, kan du bruge det til en lang række forskellige formål.

Et lån på 12.000 kr. kan eksempelvis fungere som et lån til computer eller til en ny telefon, mens et lån på 65.000 kr. kan anvendes som et lån til brugt bil.

Mellemstore lånebeløb

De mellemstore lånebeløb kan ligeledes anvendes til en række forskellige formål, såsom hvis du har brug for et lån til nyt køkken i din bolig. Her kan du komme langt med et lån på 150.000 kr.

Et lån i den størrelsesorden kan samtidig også anvendes som et billån og finansiere den drømmebil, du længe har tænkt på.

Store lånebeløb

Endelig kan de helt store lånebeløb på 300.000 kr. eller 400.000 kr. anvendes til større udgifter, såsom et energilån eller et lån til renovering.

Eftersom du selv bestemmer, hvordan du bruger dit fleksible forbrugslån, kan du også anvende et større lån til flere formål. Det kan være, at du både vil bruge et lån på 450.000 kr. som et lån til bryllup og som et ferielån til bryllupsrejsen.

Hvilket lånebeløb skal jeg vælge?

Du bør som udgangspunkt ikke låne et større lånebeløb, end du reelt har behov for. Jo større et lånebeløb du skal betale tilbage, jo længere tid vil du ofte bruge på det.

Vælger du et lån med en længere løbetid, løber både afdrag, renter og gebyrer i længere tid. Sammenligner du to lån med samme lånebeløb men forskellig løbetid, vil du ofte ende med at betale flere penge for lånet med den lange løbetid – selvom lånebeløbet er det samme.

Samtidig bør du dog heller ikke låne for lidt, da det kan resultere i, at du kan være nødt til at tage endnu et lån. Låner du eksempelvis 30.000 kr. til et nyt badeværelse, som ender med at koste 50.000 kr., kan du være nødsaget til at tage endnu et lån på 20.000 kr. for at færdiggøre byggeprojektet.

Her er det en god idé, at du laver et realistisk budget for projektet, eksempelvis ved at indhente konkrete tilbud på håndværkere og materialer, så du ved, hvor meget projektet vil koste.

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor stort et lånebeløb, du kan låne, afhænger i høj grad af din privatøkonomi. Når du ansøger om et lån, laver låneudbyder altid en kreditvurdering af din økonomi, inden du tilsendes lånetilbud. Det gør de for at være sikre på, at du kan betale lånet tilbage.

Størrelsen på dit lånebeløb har derfor stor indflydelse på, om du kan blive tilbudt et lån. Jo større et lånebeløb du søger om, jo større krav vil der nemlig være til din kreditvurdering.

Ønsker du at øge dine lånemuligheder, og dermed muligheden for at du kan blive tilbudt det lånebeløb, du ønsker, er der en række ting, du selv kan gøre:

  • Lånebeløb: Du bør først og fremmest overveje, præcis hvor stort et lånebeløb du egentlig har brug for. Kan du låne et mindre lånebeløb, eksempelvis ved at gøre brug af din opsparing, er der nemlig større sandsynlighed for, at du bliver godkendt til lånet.
  • Eksisterende gæld og rådighedsbeløb: Kan du reducere din eksisterende gæld og øge dit rådighedsbeløb, kan det ligeledes forbedre dine lånemuligheder.
  • Ansøg om lånet med en medansøger: Har du mulighed for at ansøge om lån med medansøger, kan det forbedre dine lånemuligheder. Det skyldes, at långiver har en større sikkerhed, når I er to, som hæfter for gælden.

Find det billigste lån – uanset lånebeløb

Uanset hvor stort et lån du har brug for, bør du indhente og sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. På den måde sikrer du nemlig, at du vælger det billigste lånetilbud.

Når du ansøger om lånetilbud gennem Bankly, skal du først og fremmest angive dit ønskede lånebeløb og løbetid. Dernæst er der en række oplysninger, du skal udfylde, inden din ansøgning kan sendes afsted.

Herefter indhenter vi lånetilbud for dig hos en række banker, og samler alle dine tilsendte tilbud i en personlig låneoversigt, hvor du nemt kan danne dig et overblik og vælge det billigste lånetilbud.

Oversigt over lånebeløb