Lån 18.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 18.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 18.000 kr.?

Et lån på 18.000 kr. er et mindre lån, som ofte anvendes til uforudsete udgifter.

Du kan dog bruge et lån på 18.000 kr. på lige det, du selv ønsker. Skal du eksempelvis bruge et lån til computer eller en ny sofa, kan du komme langt med 18.000 kr.

Når du kan anvende et lån på 18.000 kr. til lige præcis det, du ønsker, skyldes det, at det er et fleksibelt lån uden sikkerhed. På den måde er et lån på 18.000 kr. ligesom et almindeligt forbrugslån, hvor beløbet ikke på forhånd er bundet til noget bestemt.

Lån 18.000 uden sikkerhed

Når du tager et lån med sikkerhed, betyder det, du stiller en sikkerhed for lånets kreditor i form af et aktiv. Misligholdes gælden af dig som lånets debitor, har kreditor dermed mulighed for at inddrage aktivet.

Lån med sikkerhed er ofte boliglån og billån, hvor der tages sikkerhed i henholdsvis boligen og bilen. Det betyder dermed også, at bolig og bil kan inddrages, hvis du misligholder din gæld.

Et lån uden sikkerhed er derfor et lån, hvor kreditor ikke tager sikkerhed i et aktiv.

Når du tager et lån uden sikkerhed, vil du ofte opleve, at prisen er højere sammenlignet med et lån med sikkerhed. Det skyldes, at det er en større risiko for långiver at låne penge uden sikkerhed. Samtidig har du dog også en større frihed til selv at bestemme, hvad lånebeløbet skal bruges på.

Uanset hvad du ønsker at bruge et lån på 18.000 kr. til, bør du indhente og sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilken pris du bliver tilbudt fra låneudbyder til låneudbyder.

Hvordan låner jeg 18.000 kr.?

Du kan nemt og hurtigt ansøge om et lån på 18.000 kr. Der er dog en række betingelser, du skal leve op til, inden du kan søge om et lån:

 1. Du skal være fyldt 18 år
 2. Du skal have statsborgerskab og bopæl i Danmark
 3. Du må ikke være registreret i et register som dårlig betaler

Lån 18.000 uden dokumentation

Når du søger om et lån, skal du dokumentere ovenstående krav. Det er derfor ikke muligt at låne 18.000 kr. uden dokumentation.

Indhenter du lånetilbud online, kan du dog hurtigt dokumentere, at du lever op til de nødvendige krav, da du skal bruge dit NemID i ansøgningsprocessen.

Lån penge uden kreditvurdering

Når du søger om et lån, vil långiver kigge på din økonomi for at vurdere, om du vil være i stand til at forvalte gælden. Dette kaldes en kreditvurdering.

Långiver laver altid en vurdering af din kreditværdighed, inden du eventuelt bliver tilbudt et lån. Det er dermed ikke muligt at låne penge uden en kreditvurdering.

En kreditvurdering anvendes først og fremmest af långiver til at sikre, at du er i stand til at betale lånet tilbage. På den måde fungerer kreditvurderingen som en sikkerhed for långiver.

Men en kreditvurdering er også en sikkerhed for dig som låntager. Det er nemlig en professionel vurdering af, om din økonomi kan holde til at optage et lån. Kreditvurderingen ser på, om lånet giver mening set i lyset af din økonomiske situation for at undgå, at du ender med en gæld, du ikke er i stand til at afvikle.

Forbered din kreditvurdering til et lån på 18.000 kr.

Størrelsen på lånebeløbet har dog stor indflydelse på, hvor dybdegående långiver er, når der skal laves en kreditvurdering af din økonomi. Søger du om et større lån på 340.000 kr. eller 500.000 kr., vil kreditvurderingen nemlig ofte være mere dybdegående sammenlignet med et mindre lån på 12.000 kr. eller 16.000 kr.

Selvom et lån på 18.000 kr. er et mindre lån, og kreditvurderingen af den årsag vil være mindre dybdegående, er der dog nogle faktorer, långiver altid lægger vægt på i en kreditvurdering.

Først og fremmest må du ikke være registreret som dårlig betaler i et register som RKI eller Debitor Registret. Derudover kigger långiver på:

 • Din betalingshistorik
 • Hvor meget eksisterende gæld du har
 • Størrelsen på din indtægt og rådighedsbeløb

Vil du forberede dig selv bedst muligt inden din kreditvurdering, kan du med fordel dykke ned i dit budget. Her kan du finde din indtægt og dit rådighedsbeløb. Du kan også se, om du kan øge dit rådighedsbeløb ved eksempelvis at reducere dine variable udgifter.

Har du gæld i forvejen, kan du også se på, om det er muligt at afslutte din eksisterende gæld eller samle din gældspost med et samlelån.

Lån 18.000 kr. billigt

Vil du være sikker på at finde det billigste lån på markedet, bør du indhente lånetilbud fra flere långivere.

Ved at sammenligne lånetilbud fra forskellige långivere kan du vælge det bedste tilbud, så du kan låne 18.000 kr. billigt.

Lån 18.000 kr. rentefrit

Når du vil optage et lån, bør du være opmærksom på, at en del af lånets samlede pris består af de renter, du vil komme til at afdrage gennem lånets løbetid.

Selvom der er enkelte undtagelser, såsom et familielån med brug af gældsbrev, er det som regel ikke muligt at blive tilbudt et rentefrit lån.

Der er desuden en række omkostninger forbundet med at tage et lån, som kan variere fra låneudbyder til låneudbyder.

Foruden renter er det derfor en god idé at være opmærksom på følgende omkostninger, når du sammenligner lån:

 • Dokumentgebyr
 • Ekspeditionsgebyr
 • Stiftelsesomkostninger

Hvilket lån skal jeg vælge?

Der er forskellige måder, hvorigennem du kan sammenligne lånetilbud. Det kan du eksempelvis gøre ved at kigge på:

 • Lånets ÅOP
 • Lånets effektive rente

Hvilken metode, der er bedst at anvende, afhænger af rammerne for dit lån, såsom lånets løbetid og hvor stort et lånebeløb du søger om.

ÅOP viser lånets samtlige omkostninger inklusive diverse gebyrer og renter. Effektiv rente viser den fulde renteudgift, du skal betale i løbet af lånets løbetid.

Da et lån på 18.000 kr. er et mindre lån, vil det med stor sandsynlighed også have en løbetid kortere end et år.

Det giver derfor bedst mening at sammenligne lånetilbud ved at kigge på lånets effektive rente, da den effektive rente ikke udregnes på årlig basis, men udelukkende tager højde for renterne over lånets faktiske løbetid.

Oversigt over lånebeløb