Lån 45.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 45.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån til 45.000 kr.?

Et lån til 45.000 kr. er typisk et ganske almindeligt forbrugslån, som du kan bruge på lige præcis det, du har lyst til. Et forbrugslån er nemlig et usikret lån, hvor du ikke behøver stille noget i sikkerhed for lånet, som du eksempelvis skal, når du tager et bolig- eller billån. Dette betyder til gengæld også, at renten på lånet typisk er højere end sikrede lån, da banken netop har en form for sikkerhed for lånet i disse tilfælde.

Hvordan finder jeg det billigste lån på 45.000 kr.?

Hvis du benytter dig af en service som Banklys, så er det enormt simpelt at finde det billigste lån på 45.000 kr. på markedet. Du skal netop blot følge et par simple trin, og så kan du modtage dine første lånetilbud i løbet af få minutter.

Til at starte med skal du udfylde ansøgningen her på siden. Når du har gjort det, sender vi den straks videre til vores partnerbanker, som behandler den med det samme. Her vurderer de, om de vil tilbyde dig et lån – og til hvilken rente.

Når de har behandlet den, sender de deres tilbud til os, som så præsenterer den i din personlige låneoversigt.

Når du har modtaget svar fra alle bankerne, kan du derfor se et overblik over dine muligheder i din låneoversigt, og du kan derfor nemt vælge det billigste lånetilbud.

Når du har valgt et lånetilbud og skrevet under med den pågældende bank, får du typisk udbetalt pengene indenfor 24 timer. 

Hvad kan jeg gøre for at forbedre mine lånemuligheder som låntager?

Du kan gøre en del for selv at forbedre dine chancer for at blive godkendt som låntager og få udstedt et lån fra en bank. Når banken skal vurdere, om de vil yde dig et lån – og hvad prisen i så fald skal være på dette lån – så foretager de det, man kalder en kreditvurdering. Når de laver denne, kigger de grundigt din privatøkonomi igennem samt på andre forhold såsom bolig og status.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tager et lån?

Når du tager et lån, skal du være opmærksom på flere ting – uanset hvilket lånebeløb du ønsker at ansøge om. Det første og vigtigste, du skal holde øje med, er ÅOP’en på de lånetilbud, du modtager. ÅOP’en er nemlig et samlet nøgletal for alle omkostninger og renter forbundet med lånet, så hvis du ønsker at vælge det billigste lånetilbud, skal du altså blot vælge det, der har den laveste ÅOP (såfremt de pågældende lånetilbud har samme løbetid).

Ellers kan du også tage et kig på det samlede tilbagebetalingsbeløb, som viser det samlede beløb, du ender med at betale for lånet.

Hvad koster det at låne BELØB?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb: