Lån 17.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 17.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 17.000 kr.?

Et lån på 17.000 kr. er et mindre lån, som du kan bruge på en lang række forskellige ting.

Et lån på 17.000 kr. er nemlig et fleksibelt lån, hvilket betyder, at lånet ikke er øremærket et bestemt formål, som det typisk er tilfældet ved billån og boliglån. Du bestemmer derfor helt selv, hvad du ønsker at bruge lånet på.

Med et lån på 17.000 kr. kan du derfor eksempelvis finansiere din næste ferie, købe en ny sofa, dække en uventet tandlægeregning eller som et lån til kørekort.

Find et billigt lån på 17.000 kr.

Når du skal optage et lån, er det en god idé at sammenligne flere forskellige lånetilbud. Det skyldes, at der kan være stor forskel på, hvad du ender med at betale for et lån fra låneudbyder til låneudbyder.

Selvom et lån på 17.000 kr. er et mindre lån, vil en del af lånets samlede pris bestå af renter og gebyrer, som kan variere i størrelsen. Af den årsag kan der være stor forskel på de lånetilbud, du kan få ved forskellige låneudbydere.

Sammenlign lån på 17.000 kr.

Når du sammenligner lånetilbud, kan du enten kigge på lånets ÅOP eller lånets effektive rente:

 • ÅOP: ÅOP viser lånets årlige omkostninger i procent og tager derfor også højde for alle former for gebyrer i forbindelse med lånet. Du kan derfor hurtigt danne dig et overblik over lånets samlede omkostninger. Sammenligner du lån ud fra ÅOP, skal alle lån have både samme løbetid og samme lånebeløb.
 • Effektiv rente: Lånets effektive rente viser den samlede renteudgift, du skal betale over lånets løbetid. Af den grund kan den effektive rente være bedre, når du skal vurdere prisen på et lån med en løbetid på under et år, da den effektive rente ikke udregnes på årlig basis, men i stedet tager højde for renterne over lånets faktiske løbetid.

Har lånet en løbetid på mindre end et år, bør du sammenligne lån ud fra lånenes effektive rente. Har lånene derimod en løbetid på over et år, bør du i stedet sammenligne ud fra lånets ÅOP.

Et lån på 17.000 kr. vil typisk have en løbetid på mindre end et år, og derfor giver det mening at sammenligne lånetilbud ved at kigge på lånets effektive rente.

Hvem kan låne 17.000 kr.?

Du kan ansøge om et lån på 17.000 kr., hvis du overholder følgende betingelser, som er krav, når du skal optage lån i Danmark:

 1. Du skal være fyldt 18 år og myndig
 2. Du skal have fast bopæl i Danmark
 3. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

Når du skal tage et lån, skal du desuden godkendes af en låneudbyder. Det betyder, at din fremtidige kreditor skal vurdere, om du vil kunne forvalte et lån.

For at være sikker på, at din økonomi kan holde til et lån, og at du er i stand til at administrere en tilbagebetalingsplan, laver låneudbyder en kreditvurdering af din økonomi.

Her kigger de blandt andet på din indtægt, din betalingshistorik og hvor meget gæld du har i forvejen.

Lån uden kreditvurdering

Selvom et lån på 17.000 kr. er et relativt lille lån, skal tilbagebetalingen passe med dit rådighedsbeløb, så du ikke risikerer at misligholde din gæld.

Når du skal godkendes til et lån, kigger låneudbyder derfor altid på din økonomi. Det gør de for at vurdere, om din økonomi kan holde til at betale et lån tilbage.

Du kan derfor ikke tage et lån uden en kreditvurdering, uanset om du vil låne 10.000 kr. eller 100.000 kr.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan blive godkendt til et lån, er der heldigvis en række ting, du selv kan gøre for at forbedre dine lånemuligheder:

 • Øg dit rådighedsbeløb
 • Reducer din gæld
 • Ansøg om lån med en medansøger

Er du registreret i RKI eller Debitor Registret, vil du ikke blive godkendt til et lån. Det er derfor vigtigt, at du betaler din misligholdte gæld så hurtigt som muligt, så du kan blive fjernet fra registreret som dårlig betaler.

Spar penge og øg dit rådighedsbeløb

I en kreditvurdering lægges der stor vægt på dit rådighedsbeløb, som er det beløb, du skal bruge til at tilbagebetale dit lån. Har du et for lavt rådighedsbeløb, kan långiver vurdere, at du ikke vil kunne betale dit lån tilbage.

Du kan dog sommetider øge dit rådighedsbeløb selv og på den måde forbedre din mulighed for at blive godkendt til et lån.

Dit rådighedsbeløb er det beløb, der er tilbage, når alle dine faste udgifter er betalt. Det resterende del af dit rådighedsbeløb anvendes derfor til at dække dine variable udgifter.

Har du mulighed for at reducere dine variable udgifter og spare penge, kan du på den måde øge dit rådighedsbeløb. Du kan med fordel gøre brug af et budgetskema for at få et overblik over, hvor i dit budget du kan spare penge.

Reducer din gæld

Din eksisterende gæld kan have stor indflydelse på, om du kan blive tilbudt et nyt lån. I en kreditvurdering vil låneudbyder beregne din gældsfaktor, som er en betegnelse for din samlede gæld sammenlignet med din årlige bruttoindkomst.

Ofte vil en gældsfaktor over 4 medføre, at du ikke bliver godkendt til et lån, hvorimod det ofte vil være muligt at blive godkendt til et lån med en gældsfaktor på 3,5 eller lavere. Det er imidlertid forskelligt fra bank til bank, hvad de vurderer som en for høj gældsfaktor.

Har du gæld i forvejen, er det en god idé at afvikle din eksisterende gæld, inden du optager et nyt lån. Du kan også samle din gæld med et samlelån og på den måde reducere dine renteudgifter.

Du kan selv regne ud, hvornår du er gældfri ved at gøre brug af en gældsberegner.

Ansøg med en medansøger

Når du søger om et lån, er det muligt at søge med en medansøger. På den måde er I to om at betale lånet, ligesom kreditvurderingen vil tage udgangspunkt i jeres begges økonomi. Det giver en større sikkerhed for låneudbyder, og det er dermed mere sandsynligt, at I vil blive tilbudt et lån.

Ansøger du om et lån med en medansøger, er det en god idé at gøre brug af et husholdningsbudget. På den måde kan I nemlig få et overblik over jeres samlede økonomi.

Oversigt over lånebeløb