Lån 60.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 60.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 60.000 kr.?

Du kan anvende et lån på 60.000 kr. til både planlagte og uforudsete udgifter.

Selvom et lån på 60.000 kr. er et mindre lån, er det nemlig også et fleksibelt lån. Det betyder, at du helt selv bestemmer, hvad du bruger lånet til.

Uanset hvad du vil bruge lånebeløbet til, kan du komme langt med et lån på 60.000 kr. Det kan være, at du vil tage et lån til nyt køkken eller en større rejse. Det kan også anvendes som et lån til brugt bil.

Ønsker du at tage et lån, bør du dog altid sikre dig, at du vælger det billigste lån.

Når du indhenter lånetilbud gennem Bankly, kan du sammenligne lånetilbud fra en række forskellige banker. På den måde er du sikker på, at du finder markedets billigste lånetilbud på 60.000 kr.

Lån 60.000 kr. uden sikkerhed

Et lån på 60.000 kr. er et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke stiller et aktiv som sikkerhed for lånet.

Et lån med sikkerhed kender du måske allerede i forbindelse med boliglån, hvor boligen ofte stilles som sikkerhed for lånet.

Eftersom der ikke stilles sikkerhed for et lån på 60.000 kr., er det et mere usikkert lån for långiver. Af den grund, stilles der typisk højere krav til dig som låntager.

Hvem kan låne 60.000 kr.?

Der er en række krav, du skal leve op til, når du skal tage et lån. Kravene gælder, uanset hvor stort et lånebeløb du ønsker at låne:

 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du skal have dansk statsborgerskab og bopæl i Danmark.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i et register som RKI.

Udover ovenstående krav er det vigtigt, at du som låntager kan vise, at din økonomi kan rumme et lån og dermed en gældspost.

For at sikre sig at du er i stand til at betale lånet tilbage, laver långiver altid en kreditvurdering af din økonomi. Her lægges der blandt andet vægt på din indtægt og rådighedsbeløb, din betalingshistorik og om du har gæld i forvejen.

Selvom der altid udarbejdes en kreditvurdering, når du ansøger om et lån, kan der være stor forskel på, hvor dybdegående kreditvurderingen er.

Ofte vil kreditvurderingen være mere dybdegående ved et større lån på eksempelvis 175.000 kr. eller 180.000 kr. sammenlignet med et mindre lån på 25.000 kr. Da et lån på 60.000 kr. er et mindre lån, vil kreditvurderingen formentlig være mindre dybdegående.

Uanset lånebeløb lægges der dog altid vægt på:

 • Hvor meget gæld du eventuelt har i forvejen
 • Hvor mange penge du har til rådighed hver måned

Lån 60.000 kr. rentefrit

Som udgangspunkt er det ikke muligt at låne penge rentefrit. Når du tager et lån, består en del af tilbagebetalingen nemlig altid af renter.

I særlige tilfælde kan du optage et lån uden renter, såsom ved familielån. Her er det en god idé at udarbejde et gældsbrev, hvori låneaftalen præciseres. Her bør det ligeledes angives, hvordan lånet tilbagebetales, og om der tilskrives renter på lånet.

Tager du et lån såsom et banklån eller et almindeligt forbrugslån, er der dog altid renter på lånet. Renterne skal afdrages løbende, indtil hele lånet er tilbagebetalt.

Selvom det ikke er muligt at tage et lån uden renter, kan du finde lånet med den laveste rente ved at sammenligne flere lånetilbud.

Hvad koster det at låne 60.000 kr.?

Foruden selve lånebeløbet er der altid en række omkostninger forbundet med at tage et lån, såsom renter og oprettelsesgebyrer.

Når du får tilsendt et lånetilbud, er der typisk fire forskellige punkter, som har indflydelse på, hvilke rentevilkår du bliver tilbudt:

 • Din alder
 • Faste indtægter og udgifter
 • Din uddannelse og arbejdsplads
 • Din kredithistorie og nuværende gæld

Der kan være stor forskel på de lånetilbud, du bliver tilbudt fra forskellige låneudbydere. Det kan blandt andet skyldes, at både oprettelsesgebyr og renter varierer meget. Der kan også være forskel på, hvad de forskellige låneudbydere lægger vægt på, når de vurderer din økonomi og kreditværdighed som låntager.

Det er derfor en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere, inden du vælger et lån. På den måde er du sikker på, at du vælger det billigste tilbud.

Lån 60.000 kr. billigt

For at finde det billigste lån på 60.000 kr. bør du indhente lånetilbud fra flere låneudbydere. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og vælge det billigste lån.

Når du udfylder en låneansøgning gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud fra en lang række banker for dig. Du kan se alle dine lånetilbud i din låneoversigt. Har alle lånetilbud den samme løbetid, vil det billigste lån altid være placeret øverst i din oversigt.

Du kan herefter sammenligne de forskellige tilbud og vælge det billigste lån i ro og mag.

 

Hvordan sammenligner jeg lånetilbud?

Når du skal sammenligne flere lånetilbud, kan du blandt andet kigge på lånets ÅOP eller den effektive rente.

Hvor ÅOP beskriver lånets samlede årlige omkostninger i procent, tager den effektive rente højde for renterne i lånets reelle løbetid. Hvilken sammenligningsmetode, du bør anvende, afhænger af lånets løbetid.

Har du valgt en løbetid kortere end et år, bør du sammenligne lånetilbud ved at se på lånets effektive rente. Har du derimod valgt en løbetid længere end et år, er det mere retvisende at sammenligne tilbuddene ud fra lånets ÅOP.

Når du sammenligner lånetilbud ud fra enten ÅOP eller den effektive rente, skal du være opmærksom på, at alle lån skal have både samme løbetid og samme lånebeløb.

 

Hvad koster det at låne 60.000 kr.?
Der kan være stor forskel på de lånetilbud, du bliver tilbudt fra forskellige låneudbydere. Det kan blandt andet skyldes, at både oprettelsesgebyr og renter varierer meget. Der kan også være forskel på, hvad de forskellige låneudbydere lægger vægt på i en kreditvurdering. Det er derfor en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere.
Kan jeg låne 60.000 kr.?
Du skal leve op til en række krav, når du skal tage et lån. Du skal først og fremmest være fyldt 18 år og have dansk statsborgerskab og bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler i et register som RKI. Du skal også kunne vise din mulige låneudbyder, at du har en stabil økonomi, som kan rumme en gældspost.
Hvor kan jeg låne 60.000 kr. billigt?
Vil du være sikker på, at finde det billigste lån på 60.000 kr., bør du sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere, inden du vælger et lån. Hos Bankly gør vi arbejdet for dig og indhenter lånetilbud fra en række låneudbydere. Du kan herefter vælge det billigste tilbud.

Oversigt over lånebeløb