Lån penge uden sikkerhed

En ansøgning - flere lånetilbud
  • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
  • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
  • Lad bankerne konkurrere om dig

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed betyder, at du kan optage et lån, uden at du behøver at stille sikkerhed for lånet. Omvendt er realkreditlån eller billån sikre lån, hvor du jo typisk stiller et aktiv som sikkerhed for lånet, hvorfor banken typisk kan tilbyde dig en lavere rente. Hvis du tager et lån uden sikkerhed, slipper du altså for at stille noget i sikkerhed, men til gengæld skal du højst sandsynligt betale en højere rente.

Lån penge uden sikkerhed: Hvilke krav er der?

Du skal imødekomme nogle nogle krav, for at du kan låne penge uden sikkerhed. Først og fremmest kan du ikke være RKI-registreret, da ingen af vores låneudbydere udbydere lån til folk i RKI. Dette er simpelthen blot fordi, at låneudbyderne skal være sikre på, at du kan betale lånet tilbage. De sidste krav er, at du skal have fast bopæl i Danmark og dertil selvfølgelig have permanent opholdstilladelse. Dette bekræfter du meget simpelt i låneprocessen ved brug af NemID.

Hvordan kan jeg låne penge uden sikkerhed?

Der er mange muligheder for at låne penge uden sikkerhed – især hvis du har styr på din økonomi. Hvis du har det, har du nemlig en høj chance for, at din låneansøgning bliver godkendt af de banker, du har søgt hos – bankerne går nemlig højt op i at låne til folk, de er sikre på kan betale lånet tilbage, da de dermed mindsker deres risiko for at miste penge.

Derfor skal du egentlig blot udfylde din ansøgning øverst her på siden, hvis du ønsker at optage et lån uden sikkerhed. Det tager kun ganske få minutter at udfylde ansøgningen, så du har dine første lånetilbud klar inden længe.

Er du i tvivl om, hvordan ansøgningsprocessen hos Bankly helt basalt fungerer? Så læs med herunder:

Hvordan foregår ansøgningsprocessen for et lån uden sikkerhed?

Ansøgningsprocessen er ganske simpel her på Bankly.dk – og dertil sparer den dig for en masse tid og penge.

Først og fremmest skal du blot følge anvisningerne øverst på siden og udfylde din ansøgning med den korrekte information. Det er vigtigt, at du udfylder den med den korrekte information, da bankerne har brug for dette, da de skal kunne udregne prisen på dit lån korrekt. Hvis du udfylder den forkert, vil banken blot tilbyde dig en højere rente eller helt afvise at tilbyde dig et lån.

Når du har udfyldt ansøgningen, skal du blot underskrive den med NemID. NemID bruges som verificering for, at det rent faktisk er dig, der ansøger, og samtidig fungerer det også som en digital underskrift. Når du har gjort dette, sender vi ansøgningen videre til bankerne.

Når bankerne har modtaget den, vil de foretage en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi for at kunne vurdere, om de skal tilbyde dig et lån. Hvis de vælger at tilbyde dig et lån, fastsætter de prisen på lånet på baggrund af dine personlige oplysninger samt størrelsen og længden på lånet.

Når du har modtaget alle dine tilbud fra bankerne – hvilket sker indenfor ganske kort tid – skal du blot vælge det lån, der passer dig bedst.

Når du skal gøre dette, er det en god idé at se på de forskellige lånetilbuds lånetid, månedlige ydelse og selvfølgelig lånets ÅOP, da disse tre faktorer er det, der adskiller de forskellige lånetilbud fra hinanden.

ÅOP’en viser, hvilket lån der er det billigste, men måske passer det dig bedre at have en lav månedlig ydelse, og derfor skal du selv have overvejet, hvad der passer bedst til dig og din privatøkonomi.

Når du har besluttet dig for, hvilket lån du ønsker, skal du blot underskrive aftalen med NemID, og så får du udbetalt pengene indenfor ganske kort tid.

Fordele og ulemper ved at låne penge uden sikkerhed

Der er række fordele ved at låne uden sikkerhed, men desværre er der selvfølgelig også nogle ulemper – vi gennemgår begge dele herunder:

Den primære fordel ved at låne penge uden sikkerhed er selvfølgelig, at du ikke behøver at stille dit hus eller bil som sikkerhed for lånet. Således kan stort set alle personer med styr på økonomien tage et lån, og du kan tilmed selv bestemme, hvad du vil bruge pengene til. En anden fordel er, at selve låneprocessen er enormt simpel og nem. Du behøver nemlig ikke snakke med nogle bankrådgivere overhovedet – du skal blot udfylde én ansøgning online for at kunne modtage tilbud fra op til seks banker.

Den største ulempe ved at låne penge uden sikkerhed er klart, at du typisk skal betale en højere rente end ved andre typer lån. Dette skyldes, at har banken en større risiko ved at låne dig penge, da du ikke skal stille sikkerhed for lånet – og denne risiko skal du som låntager betale for i form af en højere rente.

Hvordan tilbagebetaler jeg lånet?

Når du har taget et lån, skal du selvfølgelig tilbagebetale dette plus en rente og yderligere omkostninger over en given periode. Det er vigtigt, at du har fuldstændig styr på dit budget, så du ved, hvor mange penge du kan betale af på lånet hver måned. Hvis du ikke har styr på, hvor dine penge går hen, og hvis du som konsekvens af dette ikke har et stort nok rådighedsbeløb, kan du nemlig desværre ikke låne penge.

Det er heldigvis sådan, at de fleste låneudbydere er meget fleksible med deres tilbagebetalingsperiode, og du har derfor ofte stor frihed til selv at vælge, over hvor lang tid du vil betale lånet af på.

Her er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en overkommelig tilbagebetalingsperiode. Det er nemlig ikke så smart at have en kort tilbagebetalingsperiode, så du ikke har råd til at betale de månedlige afdrag, eller vælge en periode, der er alt for lang, da du dermed ikke får betalt renterne af i tide og derfor kan ende med at have lånet i lang tid.

Hvis du dog har råd til at betale et lidt højere månedligt afdrag, kan det faktisk være smart at vælge at gøre dette, da du potentielt kan spare en del penge. Dette skyldes, at du med et højere månedligt afdrag afbetaler dit lån hurtigere, end hvis du valgte et lavere månedligt afdrag, da du derved ender med at betale mindre i rente.

Kan jeg indfri mit lån uden sikkerhed før tid?

Der er flere måder, hvorpå du kan indfri dit lån uden sikkerhed før tid, hvis du ønsker dette. Dette skyldes, at der faktisk er rigtig mange, der ønsker at gøre dette, da der er flere fordele ved at gøre det. Når du eksempelvis indfrier noget af dit lån før tid, sparer du nemlig nogle penge i rente, da du reelt set forkorter lånetiden på lånet.

Faktisk kan du både indfri dele af dit lån eller hele dit lån før tid, hvis du pludselig har fået nogle penge mellem hænderne til at gøre dette. Hvis du ønsker at gøre dette, skal du blot kontakte din långiver for nærmere information.

Kan jeg låne uden NemID?

Når du ansøger om et lån uden sikkerhed online – eller for den sags skyld hvilket som helst lån online – så bruger du dit NemID til at bekræfte din ansøgning. Således kan bankerne nemlig bekræfte, at det rent faktisk er dig, der ansøger – og ikke blot en anden person, der prøver at misbruge dine oplysninger til at optage et lån. Af denne grund er det altså ikke muligt at låne penge uden at benytte dit NemID.

Hvor meget kan jeg låne uden sikkerhed?

Som nævnt tidligere, er et forbrugslån også et lån uden sikkerhed, da du ikke stiller nogen form for sikkerhed (som eksempelvis en bil eller en bolig), når du tager et forbrugslån. Et lån uden sikkerhed er altså helt basalt blot et forbrugslån.

De fleste banker i Danmark har en grænse for forbrugslån på 500.000 kr., så derfor kan du altså maksimalt låne 500.000 kr. Hvis du dog ønsker at samle din eksisterende gæld i et samlelån, kan du faktisk også låne helt op til 500.000 kr.

Hvis du allerede har et lån, du ønsker at sænke dine renteomkostninger op, kan det være en rigtig god idé at tage et samlelån, da du typisk vil få tilbudt en lavere rente.

Lån penge uden kreditvurdering: Kan det lade sig gøre?

Når bankerne skal vurdere, om de skal låne dig penge uden sikkerhed, er de nødt til at foretage en kreditvurdering for at kunne vurdere din privatøkonomi. Denne bruger de til at vurdere, om du har råd til at tage et lån og fastsætte renten på dit lån.

Kreditvurderingen er altså en essentiel del af bankernes fremgangsmåde i at udlåne penge, så derfor kan det desværre ikke lade sig gøre at låne penge uden en kreditvurdering.

Kan jeg låne penge uden lønsedler?

Som beskrevet tidligere, foretager banken en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, når du ansøger om at låne penge uden sikkerhed online. Bankerne gør dette, da de skal vurdere, hvor stærk din privatøkonomi er, så de kan vurdere, om du har råd til at tage et lån.

Når bankerne tjekker din økonomi, kigger de selvfølgelig på den information, du har indtastet, og herudover kigger de på din Eskat for at få et overblik over, hvor meget du betaler i skat, så de kan vurdere, hvor stort dit rådighedsbeløb er.

Derfor kan du reelt set godt låne penge uden at vise dine lønsedler, men det hjælper ikke at sige til banken, at du tjener meget mere, end du rent faktisk tjener, da de ved, hvor meget du betaler i skat.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.

Ofte stillede spørgsmål om lån uden sikkerhed

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvad er et lån uden sikkerhed?
Et lån uden sikkerhed betyder, at du kan optage et lån, uden at du behøver at stille sikkerhed for lånet.