Hurtig lån: Find det billigste hurtig lån på markedet

En ansøgning - flere lånetilbud
  • Lån penge hurtigt
  • Gratis og uforpligtende
  • Vi sammenligner - du vælger

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et hurtig lån?

Der findes adskillige billige, hurtige lån online, og derfor kan det være svært at vide, hvad et hurtig lån helt præcist er. Et hurtig lån er dog basalt set blot et forbrugslån, som kan bruges til lige præcis det, du ønsker. Grunden til, at folk kalder det et ‘hurtig lån’, er nok blot fordi, mange ønsker at låne penge hurtigt – og samtidig ved de ikke, at man ved et forbrugslån faktisk kan låne penge og næsten få dem med det samme. Der går nemlig kun mellem en og tre dage, fra du færdiggjorde aftalen med en given bank, til du modtager pengene.

Lån penge og få dem med det samme hos Bankly

Her hos Bankly samarbejder vi med en række banker, der alle har det til fælles, at de tilbyder hurtige lån med hurtig udbetaling. Da bankerne har hurtig behandlingstid, og et online setup der muliggør en hurtig gennemførelse af din kreditvurdering, betyder det ofte, at du kan få svar på din låneansøgning meget hurtigt – ofte går der ikke længere end et par timer, og der går maksimalt en dags tid, før du har fået svar fra samtlige banker.

Hvilke krav er der til mig som lånetager?

Du skal opfylde nogle krav som lånetager, før bankerne er villige til at give dig et lån. Disse krav er overordnet set de samme på tværs af bankerne, så det er vigtigt, du lever op til samtlige krav, hvis du gerne vil optage et hurtig lån. Hvis du lever op til disse krav, foretager banken en kreditvurdering af dig og din økonomi, og herfra beslutter de sig, om de vil give dig et lån. Det er altså derfor vigtigt, at du, udover at leve op til disse krav, har styr på din økonomi, for hvis dette ikke er tilfældet, er det noget nær umuligt at få godkendt en låneansøgning.

Det første krav er, at du selvfølgelig skal være mindst 18 år gammel og myndig. Nogle banker kræver, at du er 21 år, men langt de fleste har blot 18 år som aldersgrænsen. Det skal dog siges, at dette selvfølgelig hænger sammen med kreditvurderingen – det er ikke alle 18-årige, der har styr på økonomien, og derfor er der mange, der får deres låneansøgning afvist af banken.

Det andet krav er, at du ikke må være registreret i RKI. Dette hænger igen sammen med kreditvurderingen, som bankerne foretager, da de skal være sikre på, at du kan betale lånet tilbage. Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, kan de dermed ikke være sikre på dette – og derfor må du altså ikke være registreret i RKI, hvis du skal godkendes som låntager.

Det tredje krav er, at du skal være dansk statsborger og have et NemID, da du i de fleste tilfælde skal underskrive låneaftalen med dette.

Hvad skal jeg overveje, når jeg tager et hurtigt lån?

Inden du tager et hurtiglån, skal du overveje en række forhold, som slutteligt kan have en betydning for, hvor meget dit lån kommer til at koste.

Først og fremmest skal du overveje, over hvor lang tid du vil betale lånet af – du skal altså bestemme lånets løbetid. Hvis lånebeløbet ikke er særligt stort, anbefales det, at du ikke vælger en løbetid, der er alt for lang – du vil nemlig nødig betale af på et lån, som du har brugt til at købe en telefon med, efter produktet ikke virker længere.

Dernæst skal du overveje, om du har råd til at tage et lån – altså, om du har styr på din økonomi og kan betale afdraget på lånet hver måned. Det er bestemt ikke fordelagtigt at tage et lån uden at have styr på sin økonomi først, for så kan afdragene hurtigt blive uoverskuelige. Derfor bør du have lagt et budget, inden du tager et lån, hvor du tager forbehold for, at du skal betale et månedligt afdrag hver eneste måned i nogle år.

Hvad koster det at låne penge hurtigt?

Det er absolut helt gratis at ansøge om et hurtiglån her hos Bankly – vi tager ingen gebyrer, så du kan roligt benytte vores sammenligningsværktøj til at finde det perfekte lån, der opfylder dine personlige behov.

Hav styr på din økonomi, inden du ansøger

Inden du beslutter dig for at tage et lån, bør du kigge din økonomi efter i sømmene, da det er vigtigt, at du har styr på din økonomi, inden du ansøger om et hurtigt lån. Hvis du har styr på din økonomi, er der nemlig større chance for, at du får tilbudt et lån – så det er bare med at komme i gang!

Hvis du er i tvivl om, hvordan du grundigt skal gennemgå din privatøkonomi, så følg denne fremgangsmåde:

Lav et budget

Du bør allerede have et budget i forvejen, men hvis du ikke har dette, så er det bare med at komme i gang. Med et budget har du nemlig et komplet overblik over dine udgifter og indtægter, og derved ved du altså, præcist hvad dine penge går til hver måned – og bare rolig, det er ganske simpelt at lave et budget. Hvis du følger vores budgetskabelon, skal du blot indtaste dine indtægter og udgifter hver måned, og så er du godt i gang med din budgetførelse.

Skær unødvendige udgifter fra

Når du gennemgår dine privatøkonomi, er det vigtigt, at du tager et kig på alle dine udgifter over de seneste par måneder. Kan du se et mønster af dårlige beslutninger? Bruger du alt for mange penge på take-away? Kommer du til at bruge lidt for mange penge, når du er i byen?

Når du har identificeret synderne i din økonomi, bør du være disciplineret og konsekvent sænke dit forbrug i denne kategori eller helt skære den fra. Det gavner nemlig på ingen måde din privatøkonomi – og din evne til at låne penge – at bruge penge på noget, som du reelt set ikke har råd til.

Har du gæld i forvejen?

Har du allerede noget eksisterende gæld, som du er i gang med at betale af på? Hvis du er ligesom den gennemsnitlige dansker, som har over 91.500 kr. i bankgæld, så er det måske ikke helt ideelt at tage endnu et lån, da du derved blot vil skylde endnu flere penge væk. Derfor bør du overveje, om du reelt set har brug for nogle hurtige penge lige nu – hvad skal du bruge dem til? Kan du udskyde at tage et lån?

Ligegyldigt hvad du beslutter dig for at gøre, så er det ikke så smart at have gæld liggende, hvis det er til en høj rente. Derfor bør du overveje at tage et lån til indfrielse af gæld, da du derved kan tage et nyt lån med en lavere rente og betale dit gamle lån med dette. På den måde udskifter du egentlig dit gamle lån med et nyt, men da det nye lån har en lavere rente, vil du altså spare en del penge i det lange løb.

Når du har gjort dette og er interesseret i at finde ud af, hvornår du er gældfri, kan du benytte vores gældsberegner. Her skal du blot indtaste, hvor meget du skylder, renten på dit lån og hvor meget du betaler af på det hver måned, og så fortæller beregneren dig, om hvor lang tid du er gældfri.

Ser din økonomi sund og rask ud?

Din privatøkonomi bør nu bestå af stort set udelukkende nødvendige omkostninger, enkelte mindre nødvendige gældsposter, en sund indtægt samt ikke særligt meget gæld. Når du har gennemgået din privatøkonomi grundigt og kan nikke genkendende til dette, er du nu klar til at tage et lån, hvis du ønsker dette.

Hvilke fordele er der ved et hurtig lån?

Der er en masse fordele ved at tage et hurtiglån, da det er en relativ billig, hurtig og nem måde at låne penge på.

Først og fremmest får du hurtigt udbetalt dit lån, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel, hvis du står og skal bruge pengene snart. Hvor hurtigt, dit lån bliver udbetalt, er lidt afhængigt af, hvor hurtigt bankerne foretager deres kreditvurdering, men ofte får du faktisk svar i løbet af få timer, og samtlige banker bør være klar med deres tilbud indenfor få timer.

Derudover forpligter du dig ikke, når du ansøger om et hurtiglån – din ansøgning er på ingen måde forpligtende, så derfor bør du ansøge hos så mange banker som muligt, da du derved kan finde det billigste lån på markedet. Udover dette, er du selvfølgelig ikke forpligtet til at bruge pengene på noget bestemt, som du eksempelvis er, når du ansøger om et boliglån eller et realkreditlån, hvilket selvfølgelig også er en fordel.

En anden fordel ved hurtiglånet er, at det er relativt nemt at blive godkendt – du skal blot vise banken, at du har styr på din økonomi og et højt nok rådighedsbeløb, da banken skal være sikker på, at du kan betale lånet tilbage.

Derudover skal du ikke stille nogen form for sikkerhed, når du ansøger om et hurtiglån, hvilket du eksempelvis ofte skal, når du tager et lån til bil, hus eller lignende. Dette er en stor fordel, da du således ikke binder lånet op på et aktiv, som du skal købe – du har altså frihed til selv at bestemme, hvad du ønsker at bruge pengene på.

Til slut kan du ofte selv vælge, hvor lang eller kort tilbagebetalingsperiode du ønsker. Dette er tit en stor fordel, da du kan tilrettelægge det således, at det passer til lige præcis din økonomi.

Nogle foretrækker en længere tilbagebetalingsperiode, da de således skal betale et mindre månedligt beløb, men ulempen ved at gøre dette er, at du ender med at skulle betale mere for lånet, end hvis du vælger en kortere tilbagebetalingsperiode.

Derfor foretrækker nogle en kortere tilbagebetalingsperiode, men her skal de dog til gengæld betale en højere månedlig ydelse – du skal altså opveje fordelene og ulemperne og tage en beslutning, der passer bedst til din økonomi.

Er der nogle ulemper ved et hurtig lån?

Der er nogle få ulemper ved at tage et hurtigt lån, hvilket er en naturlig konsekvens af lånets type, da det basalt set er et forbrugslån, hvor du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet.

Når du ikke stiller nogen form for sikkerhed for et lån, betyder det nemlig desværre ofte, at du får tilbudt en højere rente af bankerne, da de løber en højere risiko ved at låne dig penge, når du ikke stiller nogen form for sikkerhed (eksempelvis i form af en bolig eller en bil).

Er det en god idé at tage et hurtig lån?

Et hurtigt lån kan være en rigtig god løsning for mange, da man får et lån hurtigt udbetalt, som derved kan stille ens behov relativt hurtigt og nemt. Dette kan der være behov i mange tilfælde – eksempelvis hvis du får en unik mulighed for at rejse et sted hen, men ikke har pengene til at gøre det, eller hvis du blot har brug for nogle penge hurtigt til et andet formål.

Hvor lang tid tager det at blive godkendt for et hurtig lån?

Når du ansøger om at låne nogle hurtige penge, foretager bankerne en kreditvurdering af din privatøkonomi, så snart du har sendt din ansøgning afsted. Når de er færdige med denne vurdering og på baggrund af denne har besluttet, om de vil tilbyde dig et lån, får du et svar her på Bankly.dk. Oftest tager det højst et par timer, men af og til tager det dem en smule længere – det tager dog oftest maksimalt et døgns tid, før alle lånetilbuddene er klar til dig.

Kan jeg tage et hurtig lån som ung studerende?

Når du er ung og studerende, er det desværre de færreste, der har en solid økonomi, da du som studerende har en lav indtægt i form af SU og eventuelt et studiejob ved siden af. Udover dine opsparede penge er der altså ikke særligt meget, der gør din ansøgning stærkere, og derfor kan det blive vanskeligt at få tilbudt et lån.

Det er dog ikke helt umuligt, og mange banker tilbyder både lån til unge og lån til studerende, men du skal nok regne med at få tilbudt en lidt højere rente, da bankerne løber en større risiko ved at låne dig penge – og denne risiko tager banken altså en højere rente for.

Hvor mange penge kan jeg låne ved at tage et hurtigt lån?

Her hos Bankly kan du ansøge om et hurtig lån på mellem 10.000 og 500.000 kr. – og hvis du dog ønsker et samlelån i stedet, kan du låne helt op til 500.000 kr.

Kan jeg låne penge nu og få dem med det samme?

Når du tager et lån online, så går det normalt enormt hurtigt – og ved optagelse af hurtig lån er ingen undtagelse. Du kan låne penge i dag og få dem udbetalt allerede dagen efter, hvis du har færdiggjort aftalen samme dag, og hvis banken er hurtig nok til at godkende din ansøgning.

Hvor lang tid tager det at blive godkendt til et hurtigt lån?

Når du har udfyldt din ansøgning her hos Bankly – hvilket blot tager 2 minutter – sender vi straks din ansøgning videre til bankerne, hvorefter de foretager en kreditvurdering af din og din privatøkonomi. Så snart de har gjort dette, beslutter dig sig for, om de skal tilbyde dig et lån, og herefter sender de altså svaret tilbage til os.

Alt i alt kan dette tage få minutter eller et par timer – og du bør have samtlige tilbud klar efter et døgns tid.

Lån penge hurtigt og nemt uden at skulle stille sikkerhed

Når du låner penge hurtigt online, er det sjældent, at du behøver at stille sikkerhed for lånet. Hos alle de banker, vi samarbejder, skal du ikke stille nogen form for sikkerhed, hvilket du normalvis skal, når du eksempelvis ansøger om et hus- eller realkreditlån.

Kan jeg låne penge nu, selvom jeg er registreret i RKI?

Hvis du er registreret i RKI, betyder det, at du tidligere har haft problemer med at betale dine regninger til tiden, og derfor render du desværre rundt med en titel som ‘dårlig betaler’. Dette er en rigtig ærgerlig situation at være i, for det betyder, at der stort set ikke er nogle banker, der ønsker at låne penge. Dette skyldes, at de ikke ønsker at løbe risikoen for, at du ikke betaler lånet tilbage, da banken i så fald ville miste en del penge.

Får man svar med det samme?

Når du har sendt din ansøgning afsted til bankerne, skal bankerne foretage en kreditvurdering af din privatøkonomi for at finde ud af, om du har råd til at låne penge hurtigt. Som beskrevet tidligere, kan dette tage så lidt som ganske få minutter – eller op til et døgns tid.

Hvordan sikrer jeg, at jeg betaler hurtiglånet tilbage til tiden?

Der er nogle forholdsregler, som du bør følge, når du ansøger om et hurtig lån. Til at starte med bør du selvfølgelig have indlemmet din månedlige ydelse i dit budget, så du er sikker på, at du lægger penge til siden til den månedlige betaling. Herefter bør du tilmelde din betaling til Betalingsservice, så du er sikker på, at du aldrig misser en betaling. Det er nemlig yderst vigtigt, at du overholder de månedlige betalinger, så du ikke falder bagud og som konsekvens får tilsendt en masse rykkere – dette vil blot forgælde dig yderligere.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.