Find det billigste 
forbrugslån på markedet

En ansøgning - flere lånetilbud
 • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
 • Alle dine lån samles ét sted
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er en fleksibel låneform, hvor du fuldstændig selv kan bestemme, hvad du vil bruge pengene til. Fordelen ved denne simple form for lån er, at du kan ansøge om dette lån indenfor få minutter – du skal nemlig blot udfylde din ansøgning her på siden, og så vil vi indsamle de bedste tilbud fra op til fire forskellige banker til dig. Herefter kan du nemt vælge det tilbud, der passer dig bedst.

Desværre bliver forbrugslån ofte forvekslet med kviklån, men de to lånetyper er ikke de samme. Et kviklån er nemlig typisk et mindre lån under 10.000 kr. med forholdsvist høje renter, mens et forbrugslån normalvis er et lån på mere end 10.000 kr. med mere overkommelige renter.

Her hos Bankly sammenligner vi ikke kviklån, så du kan roligt benytte vores sammenligningstjeneste for at finde det rette lån, der opfylder dine behov. Hvis du fortsat stiller dig selv spørgsmål – “hvad er et forbrugslån?” – så kan du læse mere om det her på siden eller i vores artikel af samme navn.

Hvad er renten på et forbrugslån?

Renten på forbrugslån varierer alt efter en lang række forhold – som eksempelvis, hvilken udbyder du vælger at tage dit lån fra, dine personlige forhold samt hvor lang afdragsperioden er.

Hvis du har en god kreditværdighed, kan du derfor regne med at skulle betale mellem 5-10 % i rente. Du kan dog muligvis godt få en bedre rente, hvis du har en god økonomi og kan betale lånet hurtigt af igen.

Er forbrugslån et ansvarligt lån?

Et forbrugslån er et ganske ansvarligt lån. Forbrugslån gives nemlig kun til folk, som opfylder nogle bestemte krav. Eksempelvis skal du være mindst 18 år, være i stand til at bekræfte din identitet med NemID, ikke være registreret i RKI og derudover have en fast indtægt.

Derudover har et forbrugslån ikke særligt høje renter – i modsætning til et kviklån – og det er således ganske ansvarligt at tage et forbrugslån, hvis du har styr på din privatøkonomi og kan betale dit lån af til tiden.

Hvordan finder jeg de billige forbrugslån?

Du finder det billigste og bedste forbrugslån ved først at få tilbud fra flere forskellige udbydere og derefter sammenligne disse tilbud. Det er nemlig enormt vigtigt at få tilbud fra mange udbydere, da du dermed sikrer dig, at du får det absolut billigste lån på markedet.

Hvis du blot går ned i den lokale bank og spørger om et forbrugslån, er chancen, for at du kommer til at betale for meget, relativ stor. Derfor kan vi stærkt anbefale at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, da du dermed har større chance for at finde det billigste lån på markedet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tager et forbrugslån?

Du skal huske at være opmærksom på disse tal, når du tager et forbrugslån:

 • Ekspeditionsgebyr
 • Stiftelsesprovision
 • Dokumentgebyr
 • Variabel eller fast tinglysningsafgift

Disse forskellige former for gebyrer og afgifter varierer nemlig bredt fra udbyder til udbyder, og derfor er det vigtigt at have et godt overblik over alle disse omkostninger.

Det vigtigste nøgletal, du skal holde øje med, er dog ÅOP’en ved de forskellige lån. Når du ansøger om et specifikt beløb her på siden, så gør nøgletallet ÅOP det nemlig muligt at sammenligne de forskellige lån, hvis de har den samme løbetid. ÅOP står nemlig for ‘Årlige Omkostninger i Procent’, hvilket betyder, at ÅOP er et samlet nøgletal for alle omkostninger skrevet i procent. Derfor skal du blot vælge det lån med den laveste ÅOP, hvis du gerne vil vælge det billigste lån – så simpelt er det!

Hvad kan jeg bruge et forbrugslån til?

Du kan bruge pengene fra et forbrugslån på mange forskellige ting. Da det jo hedder et forbrugslån, bruges dette typisk til forbrug, men når du først har fået udbetalt pengene, skal du ikke nødvendigvis bruge dem på dette, hvis du ikke har lyst. Tager du eksempelvis et lån til hest på 100.000 kr., bestemmer du selv om du vil bruge en del af beløbet på også at købe nyt ridetøj.

Et forbrugslån er nemlig ikke ligesom et boliglån, hvor du skal bruge lånet på en bolig, så du kan egentlig bruge lånet på, hvad end du har lyst til. Når det er sagt, bliver forbrugslån oftest brugt til køb af båd, gaver, rejser, oplevelser eller til køb af elektronik såsom et lån til computer eller et lån til TV.

Et forbrugslån kan dog også benyttes i forbindelse med uforudsete udgifter såsom en stor tandlægeregning eller som et lån til briller.

Hvem kan tage et forbrugslån?

For at kunne optage et forbrugslån, skal du opfylde nogle bestemte krav, som bankerne har opstillet.

Først og fremmest skal du selvfølgelig være fyldt 18 år, da du skal være myndig for at kunne ansøge om et lån.

Herudover skal du have fast bopæl i Danmark, da bankerne ikke ønsker at låne penge ud til folk, der bor i udlandet. Dette skyldes blandt andet, at det gør det sværere for dem at indkræve penge, hvis du ikke overholder dine månedlige betalinger.

Til slut må du ikke være registreret i RKI som dårlig betaler. Dette skyldes ganske simpelt, at bankerne ikke ønsker at låne penge ud til folk, som de ved har problemer med at afbetale deres lån, da de dermed har en større risiko for at miste deres penge.

Hvis du overholder disse tre simple kriterier, kan du altså sagtens optage et lån – du skal blot udfylde din ansøgning i toppen af siden.

Forbrugslån-oversigt:

Her hos Bankly indhenter vi lånetilbud fra flere banker, så du ikke behøver at ansøge hos hver enkelt bank. Når du har ansøgt om et forbrugslån, triller tilbuddene fra bankerne stille og roligt ind på din side, så du nemt og hurtigt får en oversigt over, hvilke banker du har fået tilbud fra, og hvilken bank der giver dig det billigste og bedste tilbud.

Hvordan sørger jeg for, at jeg kan overholde mine månedlige betalinger?

Når du har optaget et forbrugslån, er det selvfølgelig vigtigt, at du er i stand til at overholde dine månedlige betalinger, så du får betalt lånet af til tiden. Dette kan gøres på flere måder.

Først og fremmest bør du dog have styr på din privatøkonomi, så du ved, hvor dine penge går hen. Derfor bør du altså have lagt et budget og månedligt opdatere det, så du har en oversigt over dine indtægter og omkostninger.

Herefter kan du lave en plan for dine månedlige betalinger – det er nemlig yderst vigtigt, at du overholder disse, da du kan komme i økonomiske problemer og i værste fald ende i inkasso, hvis du ikke gør dette.

Når du er nået så langt, er det dog faktisk temmelig simpelt at lave et system for dine månedlige betalinger. Først opdaterer du dit budget, så du er sikker på, at der er penge til det i budgettet, og herefter kan du oprette din månedlige betaling til banken i Betalingsservice – dermed er du nemlig sikker på, at du aldrig misser en betaling.

Kan jeg indfri mit forbrugslån før tid?

Når du har taget et forbrugslån gennem Bankly, er det selvfølgelig muligt at indfri dele af dit forbrugslån – eller det hele – før tid, hvis du ønsker dette. Du skal blot kontakte din långiver for at finde en løsning på dette.

Du kan indfri dit lån før tid på flere måder:

Først og fremmest kan du forkorte din tilbagebetalingsperiode ved at hæve din månedlige ydelse – på den måde indfrier du altså gradvist dit forbrugslån hver måned. Dette kan være yderst fordelagtigt, da der faktisk ikke skal særligt meget til for at forkorte din tilbagebetalingsperiode samt mindske prisen på lånet gevaldigt.

En anden måde at gøre dette på er ved blot at betale et ekstra beløb af på dit lån. Dette kunne eksempelvis være, hvis du har en opsparing liggende, som du ikke har tænkt dig at bruge på noget andet, eller hvis du eksempelvis modtager nogle penge i arv. Her kunne det være smart at bruge pengene på at afbetale din gæld, da du dermed potentielt sparer en masse penge i rente.

Hvordan foregår ansøgningsprocessen for et forbrugslån?

Ansøgningsprocessen hos Bankly er ganske simpel, og den simplificerer faktisk den gammeldags ansøgningsproces en hel del.

Før i tiden skulle man nemlig gå fysisk ned i banken og snakke med sin bankrådgiver, hvis man ønskede at tage et lån. Herefter skulle rådgiveren foretage en vurdering af din privatøkonomi og herfra enten godkende eller afvise din anmodning – hvis du blev godkendt, skulle han ligeledes fastsætte prisen på dit lån.

Sådan er det dog heldigvis ikke længere.

Processen for at ansøge om et lån er heldigvis blevet langt mere digital, da bankerne har taget det digitale til sig og nu har skabt det, der hedder en netbank. Problemet med en netbank er dog, at du kun kan ansøge om et lån hos den bank, du er i i forvejen. Derfor skal du altså rundt på alle de andre bankers hjemmesider og ansøge om et lån for at kunne finde ud af, hvilken bank der kan tilbyde dig det laveste lån.

Dette kan være enormt tidskrævende, og derfor vælger de fleste faktisk blot at optage lånet hos deres egen bank, hvilket er ærgerligt, for det billigste forbrugslån er meget sjældent hos din egen bank.

Dette problem løser Bankly dog – i stedet for at ansøge hos hver enkelt bank, behøver du blot at udfylde én ansøgning hos Bankly. Vi sender nemlig din ansøgning videre til bankerne, som herefter sender os deres bedste tilbud på baggrund af din ansøgning.

Når dette er gjort, viser vi dig den samlede oversigt over dine lånetilbud, så du nemt og hurtigt kan vælge det bedste og billigste forbrugslån fra en af de banker, som har givet dig et tilbud.

Forbrugslån-beregner - beregn prisen på dit forbrugslån

Her hos Bankly har vi en forbrugslån øverst på siden, som du kan bruge til at beregne, hvor meget dit forbrugslån omtrent kommer til at koste. Det skal dog siges, at ingen forbrugslån-beregnere er helt korrekte, da prisen på dit lån fastsættes på baggrund af dine personlige forhold og økonomi. Du bør derfor snarere bruge forbrugslån-beregneren som et estimat på, hvor meget dit forbrugslån cirka kommer til at koste.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan ansøge om et forbrugslån på helt op til 500.000 kr., når du ansøger om et billigt forbrugslån her på Bankly.dk – og hvis du derimod ønsker at optage et samlelån, kan du også låne helt op til 500.000 kr.

Kan jeg tage et forbrugslån med en medansøger? Hvad er fordelen ved at gøre dette?

Her hos Bankly kan du sagtens ansøge med en medansøger, hvis du ønsker – faktisk kan det i de fleste tilfælde gavne din ansøgning, hvis du vælger at gøre dette.

Dette skyldes, at banken vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi, og I står dermed langt stærkere, når I ansøger sammen. Derfor kan I faktisk potentielt låne et højere beløb samt få bedre vilkår, hvis I vælger at låne sammen.

Kan jeg påvirke prisen på mit forbrugslån?

Prisen på forbrugslånet, bankerne tilbyder dig, afhænger af dine personlige forhold såsom din løn, din civilstand og hvor længe du har haft et arbejde. Bankerne foretager nemlig en grundig kreditvurdering af dig og din privatøkonomi og baserer herefter prisen på dit lån udfra dette.

Udover disse ting er der stort set blot to andre ting, som påvirker prisen på dit forbrugslån – nemlig lånebeløbet og lånetiden. Derfor bør du være fuldstændig afklaret med, hvor meget du vil låne og over hvor lang tid.

Først og fremmest kan du nemlig selv påvirke prisen på dit forbrugslån, hvis du vælger et lavere lånebeløb, da du typisk vil få tilbudt en lavere rente. Derfor bør du altså ikke låne mere, end hvad du har brug for – så gennemgå lige din økonomi en ekstra gang for at være sikker på, at du ikke kan sænke dit lånebeløb.

Derudover kan en kortere tilbagebetalingsperiode – også kaldt lånetid – da du dermed skal betale dit lån af over kortere tid. Hvis du vælger en kortere tilbagebetalingsperiode, får banken deres penge tilbage hurtigere, og derfor får du altså typisk tilbudt en lavere rente, end hvis du valgte en længere tilbagebetalingsperiode.

Med en kortere tilbagebetalingsperiode følger dog også højere månedlige afdrag, og det er altså dermed ikke alle, der har råd til at vælge denne løsning. Hvis du dog har styr på din privatøkonomi og mener, at du sagtens kan betale de højere månedlige afdrag, kan du dog med fordel vælge en kortere tilbagebetalingsperiode og dermed potentielt spare nogle penge.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.