Tag lån til TV

Find det billigste lån til TV
 • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
 • Spar penge på lån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til TV

Det kan være dyrt at købe et nyt TV. Med et lån til TV kan du finansiere dit drømmefjernsyn, selvom du ikke har råd til at lægge det fulde beløb med det samme.

Et lån til TV er et fleksibelt forbrugslån, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvordan du vil bruge lånebeløbet. Det er derfor helt op til dig at beslutte, hvilket slags fjernsyn du vil købe.

Når du skal købe et nyt fjernsyn, er der nogle forskellige måder, du kan finansiere købet. Foruden selvfølgelig at betale den fulde købspris kontant, kan du enten:

 1. Betale på afbetaling gennem en forhandler.
 2. Betale med et banklån, såsom et forbrugslån eller en kassekredit.

Når du skal købe et nyt fjernsyn, bør du altid sikre dig, at du finder den billigste finansiering. Uanset hvilken finansieringsløsning du vælger, bør du derfor indhente og sammenligne tilbud, så du er sikker på, at du finder den billigste finansiering til dit nye fjernsyn.

Hvad koster et nyt fjernsyn?

Prisen på et nyt fjernsyn spænder enormt bredt fra de helt billige modeller, som koster omkring 1.000 kr., til de helt dyre mærker, som koster flere hundrede kroner.

Der er en række faktorer, som har indflydelse på, hvor meget et nyt tv koster, såsom:

 • Fjernsynets størrelse
 • Fjernsynets funktioner
 • Fjernsynets mærke og design

Hvilket TV, du vælger, er selvsagt helt op til dig og dit økonomiske udgangspunkt. Du kan dog med fordel overveje, hvordan fjernsynet passer ind i din indretning og det rum, det skal placeres i. Hvordan er lysindfaldet? Hvor langt er der fra fjernsynets placering og din placering foran fjernsynet? Hvilke forventninger har du til fjernsynets lyd?

Du bør også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilke funktioner fjernsynet skal besidde. Er du eksempelvis hyppig bruger af streamingtjenester, kan du overveje et Smart-TV, som giver dig adgang til indhold udover de gængse TV-kanaler.

Det er desuden altid en god idé at afprøve fjernsynet i en fysisk forretning for at få en bedre fornemmelse af fjernsynets størrelse, lys, farvemætning og opløsning.

Køb TV på afbetaling

Hos de fleste elektronikforhandlere har du mulighed for at købe elektronik på afbetaling i stedet for at tage et lån til computer eller et nyt fjernsyn. Det kan sommetider være en fordelagtig måde at finansiere dit nye TV.

Du bør dog være opmærksom på, hvilken afbetalingsaftale du bliver tilbudt. Du kan nemlig blive pålagt både oprettelsesgebyr og månedlige gebyrer, som har indflydelse på dit samlede tilbagebetalingsbeløb.

Det er derfor en god idé at sammenligne både afbetalings- og lånetilbud fra forskellige forhandlere og långivere. På den måde kan du sikre dig, at du finder det billigste finansieringstilbud på markedet.

De fleste elektronikforhandlere har en øvre grænse for, hvornår de tilbyder køb med afbetaling, som ofte er placeret omkring de 30.000 kr. Skal du købe et fjernsyn, som koster mere end 30.000 kr., kan det derfor være nødvendigt at finansiere købet med et lån til TV.

Kan jeg tage et lån til TV?

Når du søger om et lån til TV, laver långiver altid en kreditvurdering af din økonomi. Det gør de for at sikre sig, at du er i stand til at betale lånet tilbage.

Vurderingen af din privatøkonomi vil typisk være mere dybdegående, jo større et lånebeløb du søger om. Har du mulighed for at lægge en del af købsprisen selv, og på den måde nøjes med at låne et mindre beløb, kan du derfor ofte forbedre dine lånemuligheder.

I en kreditvurdering lægger långiver især vægt på dit rådighedsbeløb og din eksisterende gæld, som er afgørende for, hvor meget du har mulighed for at betale af hver måned.

Vil du forbedre dine lånemuligheder yderligere, kan du derfor se, om det er muligt at:

 • Øge dit rådighedsbeløb: Kan du øge dit rådighedsbeløb, eksempelvis ved at reducere dine udgifter, vil du typisk forbedre dine lånemuligheder betragteligt.
 • Få styr på din eksisterende gæld: Har du gæld i forvejen, kan det være en fordel enten at afvikle gælden eller samle den i et samlelån. På den måde kan du desuden ofte reducere dine renteudgifter og dermed øge dit rådighedsbeløb.

Ansøger du om et lån til TV med en medansøger, kan det ligeledes forbedre jeres lånemuligheder. Det skyldes, at långiver har en større sikkerhed for lånet, når I er to, som hæfter for gælden.

Find det billigste lån til TV

Når du søger om et lån gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud hos en række samarbejdende banker. Det tager typisk kun et par minutter at indtaste de nødvendige oplysninger, og du vil ofte modtage de første tilbud med det samme.

Alle dine lånetilbud samles i din personlige låneoversigt, hvorefter du i ro og mag kan læse dine tilbud igennem og vælge det billigste lån til TV.

Har alle dine tilbud samme lånebeløb og løbetid, vil det billigste lån være placeret øverst i din låneoversigt.

Skal du sammenligne forskellige lånetilbud, kan du gøre det ved at kigge på enten:

 1. Lånets ÅOP: ÅOP er et nøgletal, som beskriver lånets årlige omkostninger i procent, og tager højde for lånets samlede omkostninger, såsom renter og gebyrer.
 2. Lånets effektive rente: Den effektive rente er et udtryk for renteudgiften gennem hele lånets løbetid.

Om det giver bedst mening at sammenligne ud fra ÅOP eller den effektive rente, afhænger af lånets løbetid. Er løbetiden længere end et år, bør du se på lånets ÅOP, hvorimod lånets effektive rente er bedre egnet til at sammenligne lån med en løbetid kortere end et år.

Kan jeg låne penge til TV?
Hos mange banker er det muligt at låne penge til køb af TV. Det er typisk i form af et forbrugslån eller en kassekredit.
Kan jeg købe et TV på afbetaling?
Hos mange elektronikforhandlere er det muligt at købe et tv på afbetaling, hvilket kan være en fordelagtig måde at finansiere køb af fjernsyn. Du skal dog være opmærksom på rammerne for afbetalingsaftalen, da du kan blive pålagt gebyrer, som kan påvirke det samlede tilbagebetalingsbeløb.
Kan jeg låne penge til et fjernsyn, når jeg er i RKI?
Vores samarbejdende banker kan ikke tilbyde dig et lån, så længe du er registreret i RKI. Du skal derfor afvikle din gæld og få slettet din registrering i RKI, inden du kan ansøge om et lån.