Find det billigste
 MC-lån på markedet

En ansøgning - flere lånetilbud
  • Op til 500.000 kr.
  • Sammenlign tilbud
  • Vælg bedste tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et MC-lån?

Et MC-lån er et lån, som du tager, når du skal finansiere købet af en motorcykel. Du kan låne op til 500.000 kr. afhængigt af motorcyklens pris, og du skal typisk betale lånet af over mellem 1 og 12 år. Et motorcykel-lån hjælper dig altså med at føre din drøm ud i livet om at eje den motorcykel, du altid har drømt om – om du så vil låne til en Harley Davidson eller en Yamaha.

Find det billigste lån til motorcykel

Den nemmeste måde at finde det billigste lån til motorcykel på er ved at ansøge om konkrete tilbud hos så mange låneudbydere som muligt – og det kan gøres enormt hurtigt via Bankly. Du skal nemlig blot udfylde en ansøgning her på siden, som herefter bliver sendt til fire forskellige banker – dermed kan du ganske enkelt få tilbud fra et bredt udsnit af markedet ved blot at udfylde en enkelt ansøgning.

Hvordan sammenligner jeg mine MC-lånetilbud?

Når du først har modtaget dine lånetilbud her på Bankly, som du modtager kort tid efter, du har sendt din ansøgning afsted, er det nu tid til at sammenligne dem – det er nemlig vigtigt, at du vælger det lån, der passer bedst til din specifikke situation og privatøkonomi. Når du sammenligner dem, bør du se på lånenes ÅOP – er du i tvivl om, hvordan man gør? Så læs med herunder:

Gode råd til at finansiere din motorcykel billigst muligt

Når du skal finansiere din MC ved hjælp af et MC-lån, bør du selvfølgelig få indsamlet en masse tilbud – det har vi konkluderet. Når du dog har indsamlet disse tilbud, skal du selvfølgelig sammenligne disse, så du kan vælge det billigste lån. Dette gør du ved at kigge på nøgletallet ÅOP, hvis alle lånetilbuddene har samme løbetid – hvis dette ikke er tilfældet, er ÅOP nemlig ikke den bedste måde at sammenligne dem på.

Når du sammenligner de forskellige lånetilbud, skal du vælge det lån med den laveste ÅOP, da dette lån samlet set er det billigste. ÅOP viser nemlig samtlige af lånets omkostninger, og det lån med den laveste ÅOP er dermed det billigste.

Derudover bør du selvfølgelig kun låne det beløb, du har brug for til at købe motorcyklen. Hvis du gerne vil købe en motorcykel, som koster 150.000 kr. – og har du samtidig 20.000 kr. sparet op – er der derfor måske smartere blot at låne de 130.000 kr. og dermed betale resten af beløbet med din opsparing. På den måde vil du nemlig spare nogle penge ved at låne færre penge – til gavn for din privatøkonomi.

Hvilke kriterier skal jeg opfylde, før jeg kan tage et MC-lån?

Der er nogle basale krav, som du skal overholde for at være kvalificeret til at kunne ansøge om et lån til MC. Til at starte med skal du selvfølgelig være fyldt 18 år gammel, da du skal være myndig for at kunne ansøge om dit eget lån. Herefter skal du have fast bopæl i Danmark, da danske banker stort set udelukkende udsteder lån til danske statsborgere, der er bosiddende i Danmark.

Til slut må du ikke være registreret i RKI, da banken skal kunne være sikker på, at du kan overholde dine månedlige betalinger.

Hvordan får jeg en lavere rente på mit MC-lån?

Du kan få en lavere rente på dit MC-lån ved at optage et samlelån og bruge det til at betale dit gamle MC-lån af. Ved at benytte dig af denne metode, sparer du nemlig dig selv for en masse penge, da dit nye samlelån har en lavere rente end dit gamle MC-lån, og derfor skal du altså betale mindre i renteomkostninger.

Motorcykel-finansiering med eller uden udbetaling?

Skal du mon tage et motorcykel-lån med eller udbetaling? De fleste er i tvivl om, hvilken af disse muligheder, de skal vælge, for det er ikke altid klart, hvad fordelene ved de to muligheder er – derfor får du dem her:

MC-lån med udbetaling

Et MC-lån med udbetaling betyder ganske simpelt, at banken kræver, at du lægger en sum penge i udbetaling – typisk mellem 5- og 20% af motorcyklens værdi. Det er selvfølgelig ikke alle, der kan lægge så stor en udbetaling, men hvis man er i stand til dette, kan man spare nogle penge, da banken typisk tilbyder en lavere rente, hvis man lægger en sum penge i udbetaling.

MC-lån uden udbetaling

Et MC-lån uden udbetaling betyder, at du ikke behøver lægge nogen udbetaling, når du tager lånet. Dette er ganske fordelagtigt, da du ikke selv skal have opsparet en sum penge først, men blot kan låne det fulde beløb – dog betaler du dog højst sandsynligt mere i rente end dem, der har taget et MC-lån med udbetaling.

Vores långivere tilbyder udelukkende lån til motorcykel uden udbetaling.

Skal jeg stille sikkerhed for at få et lån?

Det er typisk ikke nødvendigt at stille nogen sikkerhed for lånet, men du kan hos enkelte banker stille motorcyklen som sikkerhed, hvis du ønsker det. Mange motorcykelkøbere ønsker nemlig at stille deres motorcykel som sikkerhed, da banken derved typisk tilbyder en lavere rentesats – det er dog helt op til dig, om du ønsker at gøre dette. Langt de fleste banker i Danmark tilbyder dog desværre ikke denne mulighed, da de ikke har ressourcer til at vurdere, hvor meget din motorcykel er værd.

Hvordan finansierer jeg en MC, når jeg køber den af en privatperson?

Det er stadig muligt at få finansieret en motorcykel på trods af, at du køber den af en privatperson. Det er nemlig basalt set det samme – du bør dog være opmærksom på, at køb og salg mellem privatpersoner kun er beskyttet af købeloven, og du er derfor ikke sikret på samme måde, som hvis du køber den af en forhandler. Hvis du vælger at købe den privat, så husk derfor at tjekke køretøjet grundigt, inden du køber.

Kan jeg indfri mit lån til MC før tid?

For langt de fleste forbrugslån er det muligt at indfri dem før tid, og det samme gælder for MC-lån. Mange låntagere beslutter sig nemlig for at indfri deres lån før tid, hvis de har midlerne til det, da man potentielt set faktisk kan spare en del penge.

Hvis du ønsker at indfri dit lån til motorcykel før tid – om du så blot ønsker at betale et enkelt beløb ekstra, eller om du ønsker at indfri hele dit lån på en gang – så skal du blot kontakte din långiver, som vil oplyse dig om, hvordan du kan gøre det.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.