Indsaml lånetilbud fra flere banker på en gang

En ansøgning - lånetilbud fra flere banker

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Lånetilbud - hvad er det?

Når du ansøger om et lån hos Bankly, kan du modtage lånetilbud fra flere forskellige banker i modsætning til, hvis du blot ansøger hos din egen bank – her kan du nemlig kun modtage et lånetilbud.

Et lånetilbud er basalt set præcist, som navnet antyder – bankerne tilbyder dig et lån med en given rente og pris på gebyrer, og herefter er det op til dig, om du vil takke ja til tilbuddet.

Hvad kan jeg bruge lånetilbud til?

Når du har besluttet dig for at optage et lån, er det vigtigt, at du ansøger om at modtage en masse lånetilbud hos flere forskellige banker, så du er sikker på, at du finder det billigste lånetilbud på markedet – det er derfor ikke så smart, hvis du blot spørger din egen bank om et lånetilbud, da de sjældent vil tilbyde dig det billigste lån, og dermed mister du altså muligheden for at spare nogle penge.

Hvad må jeg låne til?

På nuværende tidspunkt kan du desværre ikke indsamle lånetilbud på realkredit eller andelsboliglån på samme måde, som du kan indsamle lånetilbud på forbrugslån, men dette bliver der forhåbentlig ændret på i løbet af de næste par år.

Lige nu kan du altså kun indsamle lånetilbud fra flere banker på en gang, når du ansøger om et forbrugslån.

Et forbrugslån er dog et ‘usikret lån, hvilket betyder, at du ikke behøver stille nogen form for sikkerhed for lånet, og dermed kan banken heller ikke kræve, at du skal bruge pengene på noget bestemt – som eksempelvis en bil eller en bolig.

Det betyder, at du reelt set kan låne til lige præcis det, du ønsker dig – uanset om det er til renovering, en dejlig ferie eller noget helt tredje.

Da et forbrugslån som sagt er et usikret lån, så skal du dog til gengæld affinde dig med en lidt højere rente end ved eksempelvis boliglån, da banken ikke har nogen form for sikkerhed ved at tilbyde dig lånet – og dermed kræver de altså en lidt højere rente for den risiko, de påtager sig, ved at låne dig penge.

Hvordan indsamler jeg nemmest flest mulige lånetilbud?

Når du ønsker at optage et lån, er det vigtigt at indsamle så mange lånetilbud som muligt, så du er sikker på, du finder det absolut billigste lån – der er nemlig ofte flere tusinde kroners forskel på prisen på de forskellige lån.

I stedet for blot at gå ned og spørge om et lånetilbud i din egen bank, kan du i stedet bruge en service såsom Banklys. Her skal du nemlig kun udfylde en enkelt ansøgning for at modtage lånetilbud fra flere forskellige banker – på den måde sparer du en masse tid, og derudover kan du nemt sammenligne tilbuddene, når du modtager dem i en samlet oversigt.

Hvilke krav er der for at kunne modtage lånetilbud?

Hvis du overvejer at ansøge om et lån, skal du først være sikker på, at du opfylder de få krav, som bankerne – og lovgivningen – kræver. Hvis du ikke opfylder følgende krav, kan du desværre ikke ansøge om et lån.

Det første krav er, at du skal være myndig og dermed være fyldt 18 år, før du kan ansøge om lån i Danmark. Mange tror, at man først kan ansøge, når man er fyldt 21 år, men mange banker tilbyder faktisk lån til 18-årige, hvis de har styr på deres økonomi.

De to andre krav er, at du skal have fast bopæl i Danmark, og derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler i RKI. Dette skyldes, at bankerne skal kunne være sikre på, at du kan betale lånet tilbage, og derfor tør de altså ikke risikere at låne dig penge, hvis du er bosat i udlandet eller registreret i RKI.

Når du udfylder din ansøgning, bør du altså indsætte så korrekte oplysninger som muligt, så der er større chance for, at bankerne tilbyder dig et lån.

Sammenlign lånetilbud - hvordan gør jeg?

Når du har modtaget dine lånetilbud, så du kan finde det bedste lånetilbud ved at sammenligne lånenes ÅOP’er, da ÅOP står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ og derfor er et samlet tal på, hvor meget et givent lån koster. Når du har modtaget dine lånetilbud, skal du altså blot vælge det lån, der har den laveste ÅOP, hvis samtlige lånetilbud har den samme løbetid.

Hvor lang tid går der, til jeg modtager mit første lånetilbud?

Der går typisk ikke særlig lang tid, før du modtager dit første lånetilbud – faktisk går der typisk blot et par timer, og du modtager alle dine lånetilbud indenfor 24 timer.

Hvornår får jeg udbetalt pengene, når jeg har godkendt et lånetilbud?

Når du har underskrevet dit lånetilbud hos banken, går der typisk højst et par dage, før du modtager dine penge.

Hav styr på din økonomi, inden du ansøger

Inden du beslutter dig for at optage et lån, bør du have styr på din privatøkonomi – hvilket du bedst for ved at lægge et budget – det er der nemlig flere fordele ved at gøre:

Først og fremmest får du et overskueligt overblik over din privatøkonomi, så du ikke længere behøver at undre dig over, hvad du bruger penge på – og du kan derfor trygt sove om natten uden bekymringer om din privatøkonomi.

Derudover vil bankerne faktisk potentielt tilbyde dig at låne en større sum penge eller en lavere rente, hvis du formår at sænke nogle af dine faste udgifter og dermed hæve dit månedlige rådighedsbeløb.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Det er faktisk muligt at indfri dele af dit lån – eller hele dit lån – før tid, hvis du ønsker at gøre dette – og det kan ofte være en god idé! Hvis du har nogle ekstra penge liggende, som du ikke nødvendigvis skal bruge til andet, så er det en god idé at betale yderligere af på dit lån, da du samlet set kan spare en del penge.

Hvis du vælger at indfri halvdelen af dit lån af før tid, så slipper du nemlig for at betale renter for lånet i halvdelen af tilbagebetalingsperioden, og det kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner.

Du bør derfor overveje at gøre dette, hvis du har midlerne til det, for det er ganske nemt at gøre det – du skal blot kontakte din långiver, og så kan de fikse det for dig.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.