Find det billigste
 kontantlån på markedet

En ansøgning - flere lånetilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et kontantlån?

Det kan være en smule forvirrende at forstå, hvad et kontantlån er, for der er faktisk to forskellige slags kontantlån. Det første kontantlån er, hvor du låner et beløb af et realkreditinstitut, som kan tilbyde dig dette ved at sælge nogle obligationer. Det andet kontantlån, som er det, vi tilbyder, er basalt set et forbrugslån, som du kan bruge på lige præcis, hvad du ønsker.

Hvor meget kan jeg låne ved at tage et kontantlån?

Her på Bankly.dk kan du låne helt op til 500.000 kr. ved at tage et kontantlån – og hvis du allerede har nogle lån og ønsker at samle disse til et lån i et samlelån, kan du også låne helt op til 500.000 kr.

Hvem kan ansøge om et kontantlån?

Det er muligt for langt de fleste danskere at tage et kontantlån, da kravene for at tage et kontantlån ikke er særligt strenge – de fleste opfylder altså disse krav, da de er ganske simple. Kravene er fastsat af bankerne, så de er sikre på, at du kan betale lånet tilbage – de er altså ikke fastsat af Bankly.dk.

Kravene er som følger:

 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en årlig indkomst på minst 100.000 kr.
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du er ikke registreret i RKI/Debitor-Registret (DBR)

Fordele ved et kontantlån

Der er en del fordele ved at tage et kontantlån, da et kontantlån faktisk er et yderst fleksibelt lån. Den primære fordel er, at du kan bruge pengene på lige præcis det, du ønsker – banken bestemmer nemlig ikke, hvad du skal bruge pengene på, som hvis du eksempelvis havde taget et boliglån.

En anden fordel er, at der er enormt hurtig udbetaling, fra når du har færdiggjort din ansøgning – der går faktisk kun mellem 1-3 dage. Dermed kan du altså komme hurtigt i gang med dit renoveringsprojekt derhjemme, hvis du låner til renovering – men som nævnt tidligere, så kan du bruge pengene på hvad som helst. Hvis du hellere vil bruge pengene på en eksotisk rejse eller på ny elektronik, så kan du sagtens gøre det.

En sidste fordel er, at du ved at tage et kontantlån typisk får tilbudt en bedre rente end ved mange andre typer lån – det skal dog siges, at renten baseres på en masse forskellige parametre, og derfor kan det ikke siges, præcis hvilken rente du kan få tilbudt.

Hvordan finder jeg det billigste kontantlån?

Det er faktisk ganske simpelt at finde det billigste kontantlån, hvis du følger disse basale råd:

 1. Indsaml tilbud fra så mange forskellige banker som muligt
  Du finder sjældent det billigste kontantlån ved blot at takke ja til det første og bedste tilbud, du modtager – du bør derfor indsamle en masse tilbud, så du kan finde det absolut billigste lån på markedet.
 2. Sammenlign de indsamlede tilbud
  Når du har indsamlet en masse tilbud, skal du selvfølgelig sammenligne disse, så du kan vælge den billigste løsning. Dette gør du ved at kigge på lånenes ÅOP’er – som står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ – da dette tal inddrager samtlige af lånets omkostninger. Hvis lånene har samme løbetid, skal du altså blot vælge det lån, der har den laveste ÅOP – nemt, ikke?

Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg tager et kontantlån?

Inden du tager et kontantlån, bør du have gjort dig nogle overvejelser – det er nemlig vigtigt, at du har styr på din privatøkonomi, inden du vælger at tage et lån, da dette kan skabe en stor omvæltning i din privatøkonomi.

Derfor bør du først og fremmest gennemgå din økonomi for at se, om du kan skære nogle unødvendige omkostninger fra, så du har et større råderum i din privatøkonomi. Det er nemlig vigtigt, at du er sikker på, at du har råd til de månedlige ydelser, som du skal betale, når først du har taget lånet.

Med andre ord ville det altså være fordelagtigt, hvis du kunne skære nogle udgifter fra og dermed få et større rådighedsbeløb – hvis du ikke ved, hvad et rådighedsbeløb er, så er det det beløb, du har tilbage, når du har betalt alle dine faste omkostninger.

Når du har gennemgået din privatøkonomi, bør du tænke over, hvorfor du overhovedet ønsker at tage et kontantlån. Det kan nemlig absolut ikke anbefales at tage et kontantlån, hvis du ikke har behov for det. Når du ansøger om et kontantlån, skal du altså have tænkt nøje over, hvad du skal bruge pengene på, før du beslutter dig for at ansøge.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.