Lån til båd

– Op til 500.000 kr.
  • Bankerne konkurrerer om dig
  • Gratis og uforpligtende at bruge
  • Slip for turen i banken

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.

Hvad er et bådlån?

Et bådlån er typisk et helt almindeligt forbrugslån, som benyttes til at finansiere en båd. Hos Bankly skal du blot udfylde én ansøgning, og herefter har du potentielt 4 forskellige tilbud om at tage et forbrugslån at vælge imellem – og du behøver end ikke at stille noget i sikkerhed ved disse lån.

Hvordan kan jeg finansiere min båd billigst?

Hvis du har fundet den helt rette båd og derfor nu blot skal finde den rette finansieringsløsning, leder du selvfølgelig efter den billigste måde at gøre dette på – og svaret på dette spørgsmål er egentlig ganske enkelt. Den nemmeste, hurtigste og billigste måde at finansiere din båd billigst på er ved at indsamle en masse forskellige lånetilbud fra mange forskellige banker – på denne sikrer du dig nemlig, at du finder det absolut billigste lån på markedet og ikke blot vælger det første og bedste, din lokale bank tilbyder dig.

Når du har indsamlet de mange lånetilbud, skal du selvfølgelig sammenligne dem, så du kan finde den billigste løsning. Dette gør du ganske simpelt ved at kigge på lånenes ÅOP’er, da dette tal viser samtlige af lånets omkostninger samlet i et nøgletal. Derfor skal du altså blot vælge det lån, der har den laveste ÅOP, hvis du gerne vil vælge det billigste lån – forudsat at alle lånetilbuddene har samme låneperiode.

Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at benytte dig af vores gratis og uforpligtende ansøgningsformular i toppen af siden, hvor du blot skal udfylde en enkelt ansøgning for at modtage tilbud fra op til seks forskellige banker. Når du har modtaget tilbuddene, skal du blot vælge det lån, der passer dig bedst, godkende det og så vil du modtage pengene inden for ganske kort tid.

Hvordan fungerer vores bådlån-beregner?

Vores bådlån-beregner øverst på siden fungerer på samme måde som vores normale låneberegner – du skal blot indtaste dit ønskede lånebeløb, som i dette tilfælde svarer til, hvad båden koster, og din ønskede låneperiode – og så vil du få et estimat på, hvor meget du skal betale i månedlig ydelse. Det er ganske simpelt, og det tager kun få sekunder.

Hvad skal jeg overveje, når jeg tager et lån til båd?

Før du beslutter dig for at købe en ny båd eller udskifte den gamle, bør du overveje en række forhold: Til at starte med bør du overveje, om du ønsker at investere i en fabriksny båd eller blot en velholdt brugt båd – der er nemlig fordele ved begge, og du bør derfor tænke dig godt om, inden du beslutter dig. I øvrigt bør du have in mente, at det kan være en fordel, hvis du køber en båd fra et kendt mærke, da du dermed potentielt kan få mere for den, hvis du beslutter dig for at sælge den igen på et senere tidspunkt.

Herudover bør du overveje, hvilken låneperiode du skal vælge – der er nemlig igen både fordele og ulemper ved at vælge en kort eller lang låneperiode. Hvis du vælger en kort låneperiode, skal du i sidste ende betale mindre for lånet, hvilket selvfølgelig er en fordel, men til gengæld skal du betale mere i månedlig ydelse – dermed får du altså færre penge at gøre godt med hver måned.

Hvilke både kan jeg få finansieret?

Der er som sådan ingen grænse for, hvor stor eller lille en båd du kan få finansieret hos os. Der er dog en grænse for, hvor meget vi kan låne dig – vi kan nemlig højst give et lån på 500.000 kr., så hvis båden koster mere end dette, skal du være i stand til at betale resten af beløbet kontant.

Finansiering af husbåd

Det er især værd at være opmærksom på, hvis du overveje at købe en husbåd, hvor selv de billigste modeller typisk koster flere hundrede tusinde kroner.

Her er det ofte nødvendigt at lægge en større udbetaling selv, som du så kan supplere med et lån til husbåd.

Lån til sejlbåd

Drømmer du om en sejlbåd, er der ligeledes stor forskel i prisen, som i høj grad afhænger af, hvordan båden skal anvendes. Her er det især bådens størrelse, hvor mange mennesker den skal rumme, samt hvor ofte og under hvilke forhold, du vil sejle.

Der kan eksempelvis være forskel på sejlbådens pris, alt efter om den primært skal bruges til kortere hyggelige ture med kæresten eller til længerevarende sejlads med hele familien.

Jeg har allerede en båd og ønsker at spare penge på mit lån

Hvis du allerede har en båd og eksempelvis finansierede den ved at tage et forbrugslån, så kan du med fordel tage et samlelån med en lavere rente og bruge det til at betale dit gamle bådlån af. Ved at gøre dette sparer du nemlig en masse penge, da du nu blot skal betale det billigere samlelån af, der har en lavere rente.