Saml dine lån i ét samlelån

Én ansøgning - Tilbud fra flere banker

 • Alle dine lån samles ét sted
 • Spar penge på dine dyre lån
 • Gratis & uforpligtende
Samlelån
Op til 500.000 kr.
Lån #{{ parseInt(index + 1) }} — Lån du ønsker at samle:
Vælg lånetype
Hvor meget skylder du fortsat på dette lån?
Vælg fra listen eller indtast navn på långiver/bank
 • {{ bank }}
 • Intet resultat
+ Tilføj et lån
Ønsker du penge til kontant udbetaling udover de lån, du vil samle?
Ja
Nej
Indtast beløb til kontant udbetaling
Eksisterende lån som ønskes samlet Eksisterende lån {{ currency(computedLoans, true) }}
Til kontant udbetaling Til kontant udbetaling {{ currency(form.request.consolidate_additional_amount, true) }}
Ansøgt beløb i alt Ansøgt beløb i alt {{ currency(form.request.loan_amount, true) }}
Lånetid {{ form.request.payment_time }} år
1 år
12 år
Lånebeløb {{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount, true) }}
{{ currency(maxAmount, true) }}
Lånetid {{ form.request.payment_time }} år
1 år
12 år
Forventet månedlig betaling
Baseret på 7% debitorrente
{{ computedRate }} /måned
 • {{ item }}
Indtast dit fornavn her
 • {{ item }}
Indtast dit efternavn her
 • {{ item }}
Telefonnummer er ikke indtastet korrekt
 • {{ item }}
E-mailadressen er ikke indtastet korrekt
Vælg formål med lånet
Priseksempel: Samlet kreditbeløb {{ computedAmount }} - Løbetid {{ form.request.payment_time * 12 }} mdr. - Variabel debitorrente {{ rate }}% - ÅOP {{ disclaimerCalculateYearly }}% - Etb. omk. {{ disclaimerEstablismentCost }} - Samlet tilbagebetaling: {{ disclaimerAmountToRepay }} - Samlede kreditomkostninger: {{ disclaimerTotalCostOfLoan }} - 14 dages fortrydelsesret
Ret venligst fejlene for at gå videre
Det samlede minimumsbeløb for samlelån skal være 10.000 kr eller højere
Det maksimale beløb for samlelån er 500.000 kr
Gratis & uforpligtende

Vi sammenligner disse banker for dig

Samlelån
Vi har hjulpet mere end 30.000 brugere til et billigere lån

Sammenlign lån nemt og enkelt

Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning - det tager kun et par minutter. Herefter indhenter vi personlige tilbud fra flere banker til dig.

Sammenlign tilbud

Vi sender dig lånetilbud fra bankerne - så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud.

Du vælger

Vælg det tilbud, som passer dig bedst. Det er gratis at benytte Bankly, og tilbuddene er helt uforpligtende.
Vi gør lånemarkedet gennemsigtigt og overskueligt for dig

Få flere penge til dig selv med et samlelån

Har du flere forskellige lån? Du kan nemt samle dine lån i ét samlet lån. Ved at sammenlægge dine dyre lån får du mere luft i økonomien. Du samler både gæld og udgifter i ét lån og betaler derfor kun ét sted med én fast rente.
 • Alle dine lån sammenlægges i ét lån
 • Én fast lav rente på alt din gæld
 • Mere luft i økonomien
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Det betyder et samlelån for dig

 • Ét lån
 • Én rente
 • Én månedlig ydelse
 • Du betaler kun ét sted
Sammenlign lån

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er et begreb for, når du sammenlægger to eller flere lån hos forskellige låneudbydere til ét samlet lån hos en enkelt långiver. Det kunne eksempelvis være, at du har kreditkortgæld og samtidig har et forbrugslån og et banklån, og derfor kan det være fordelagtigt at samle alle disse lån.

Hvordan fungerer Bankly?

Bankly er en sammenligningstjeneste for lån – vi indsamler dine personlige lånetilbud fra et bredt udsnit af markedet, så du kan finde det absolut billigste lån på markedet nemt og hurtigt.

Når du ønsker at låne penge, går du blot ind på Bankly.

Her skal du angive, hvor meget du vil låne og over hvor lang tid – herefter skal du blot udfylde ansøgningen, hvilket blot tager 2 minutter.

Når du har udfyldt din ansøgning, skal du underskrive den med NemID.

Så snart du har underskrevet den, sender vi den straks videre til vores samarbejdsbanker, som herefter arbejder på at give dig deres bedste tilbud.

Når du har modtaget alle dine tilbud, giver vi dig besked, så du kan beslutte, hvilket lånetilbud du ønsker at vælge.

Når du har underskrevet aftalen, får du udbetalt pengene indenfor ganske kort tid.

Alt i alt er det en ganske simpel proces, men hvis du har nogle spørgsmål overhovedet, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70 60 65 66.

Hvorfor skal jeg samle mine lån?

Der er mange gode grunde til at vælge at sammenlægge sine lån. Først og fremmest er der stor sandsynlighed for, at du får tilbudt en bedre samlet rente end renten for de lån, du allerede havde. Det betyder altså, at du kommer til at spare en del penge, hvis du vælger at lægge dine lån sammen til ét samlet lån.

Derudover sparer et samlelån for en del besvær, da du nu kun skal betale en regning, og du får dermed et langt større overblik over din privatøkonomi. Mange mister nemlig nemt overblikket, når de får månedlige regninger fra mange forskellige kreditorer, og derfor kan et samlelån være en god løsning på dette problem.

Kan jeg samle forbrugslån?

Kort sagt – ja! Du kan faktisk samle alle usikrede lån – dvs. lån som kviklån, forbrugslån, ferielån og kassekreditter, da låneudbyderen ikke har sikkerhed for disse lån. Dette betyder dog også, at du ikke kan samle sikrede lån såsom realkredit- og boliglån, da långiveren her har sikkerhed for lånet og derfor kan stille krav til, hvad pengene skal bruges til.

Krav for at kunne samle lån et sted

Der er nogle krav for at kunne samle sine lån et sted. Du skal først og fremmest være minimum 18 år for at kunne optage et lån, men hvis du blot er 18 år, vil du nok opleve, at mange banker og låneudbydere ikke vil låne dig penge, da du skal have opbygget en vis indtægt.

Mange banker har nemlig også et minimumskrav for årlig indtægt, da de skal være sikre på, at du kan betale lånet tilbage over en overkommelig tidsperiode – og dette kræver, at du har styr på din økonomi.

Minimumskravet varierer dog fra bank til bank. Det sidste potentielle krav er, at mange banker kræver, at du ikke er registreret i RKI. Dette skyldes, at når banken giver dig et samlelån, så er dette et usikret lån, hvilket betyder, at banken ingen sikkerhed har for dette lån, og netop derfor skal de være sikre på, at du kan betale lånet tilbage.

Hvordan ansøger jeg om et samlelån?

Det er ganske simpelt at ansøge om et samlelån her på Bankly.dk. Det eneste, du skal gøre, er at følge formularen øverst på siden. Det smarte ved Bankly er nemlig, at du blot skal udfylde én ansøgning, som derefter bliver sendt ud til alle de banker, vi samarbejder med.

Kan jeg låne mere end det beløb, jeg vil samle?

Det er faktisk muligt at låne mere end det beløb, du skal sammenlægge. Du skal blot lægge det samlede beløb oveni det ekstra beløb, du ønsker at låne, i ansøgningen.

Hvornår er det en god idé at sammenlægge mine lån?

Der er mange gode grunde til at sammenlægge dine lån – du kan nemlig både spare tid og penge, og så får du samtidig et bedre overblik over din afbetaling.

Når du tager et samlelån, kan du nemlig samle dine eksisterende lån til en lavere rente – dermed skal du altså blot betale af på ét lån med en relativt lav rente i stedet for flere lån med hver deres høje rente.

Dermed kan du altså potentielt spare flere tusinde kroner på ganske kort tid.

En anden fordel ved at tage et samlelån er, at du nu blot skal betale af på ét lån, og dermed får du altså et langt bedre overblik over din afbetaling og samlede gældsnedbringelse.

Hvordan finder jeg det billigste samlelån?

Det er ganske simpelt at finde det billigste samlelån på markedet – du skal blot sørge for at indsamle tilbud fra så mange banker som muligt. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du finder det absolut billigste lån på markedet.

Hvis du ønsker at sammenligne tilbud fra flere banker på en gang, skal du blot ansøge om et lån gennem Bankly – her skal du nemlig blot udfylde en ansøgning for at modtage tilbud fra flere banker.

Hvor meget koster det at samle dine lån?

Som bruger af Bankly koster det dig ingen penge at lave en ansøgning og modtage tilbud gennem Bankly – vi er helt gratis, og det vil vi altid være.

Derudover garanterer vi den lavest mulige rente samt de bedst mulige vilkår hos vores samarbejdsbanker – dermed kan du altså ikke få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne.

Vi tager en del af bankernes fortjeneste, når de udsteder lånet, og derfor vil det altså aldrig koste dig nogle penge at benytte Bankly.

Få et overblik over dine eksisterende lån

Hvis du ikke har et overblik over, hvor meget du skylder, bør du straks få dette. Det er nemlig vitalt, at du ved, hvor meget du skylder, når du skal ansøge om et samlelån – du skal jo være sikker på, at du får betalt hele din gæld af.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget gæld du rent faktisk har, kan du få et overordnet overblik på Skats hjemmeside:

 1. Gå ind på Skats hjemmeside
 2. Vælg ‘Skatteoplysninger’
 3. Vælg ‘Renteudgifter og restgæld’

Du kan ikke se alle dine kreditorer, men du får dog skabt et overordnet overblik.

Herudover bør du samle alle rudekuverter fra tidligere kreditorer, så du får et samlet overblik over alle dine gældsposter. Hvis du ikke inkluderer alle dine gældsposter i din ansøgning, kan du nemlig være nødsaget til at låne til indfrielse af gæld på ny.

Hav styr på din økonomi, inden du ansøger

Inden du beslutter dig for at ansøge om et samlelån, bør du have fuldstændig styr på din økonomi – dette vil nemlig både styrke din ansøgning, men også tvinge dig til at lave nogle overvejelser om, hvordan du bedst kan nedsætte din gæld.

Først og fremmest bør du se dit budget igennem og se, om du på nogen måder kan forbedre det – enten ved at skære nogle udgiftsposter fra, nedsætte dit forbrug helt generelt eller potentielt øge din indkomst.

Hvis du ikke har et budget, bør du lave et med det samme – både for din egen skyld og for bankernes. Det er nemlig vigtigt, at du ved, præcist hvad du bruger penge på, så du ikke bruger for mange penge hver måned. En sund privatøkonomi består nemlig af en indkomst og et forbrug, som ikke overstiger indkomsten – dette er nemlig ikke holdbart i længden, da du derved konstant vil have brug for at låne penge.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal lægge dit budget, kan du læse mere om det og downloade en budgetskabelon her.

Når du har lagt dit budget, bør du se det igennem og se, om du kan se nogle forbrugsmønstre eller enkelte udgiftsposter, som du kan ændre ved. Bruger du eksempelvis for mange penge på at købe mad udefra? Betaler du for et fitnessabonnement, du aldrig bruger? Glemmer du tit dit Rejsekort og må derfor betale for en dyrere billet?

Du bør skære unødvendige udgifter fra og nedsætte dit forbrug, så du har flere penge til at afbetale din gæld eller potentielt spare op til andre formål. Det gælder nemlig om at højne dit rådighedsbeløb, da du derved vil være langt mere attraktiv for bankerne – når du har et højere rådighedsbeløb, løber banken nemlig en mindre risiko, når de vælger at låne dig penge, da du har flere penge mellem hænderne hver måned til at betale dit lån af med.

Når du har gennemgået dit budget, bør du herefter se på dine gældsposter. Har du kreditkortgæld, billån, boliglån eller forbrugslån, som du med fordel kan samle i et lån?

Hvis du har flere lån – eller hvis du blot har et lån, som du synes, du betaler for meget i rente for – kan det være en rigtig god idé at tage et samlelån og derved nedsætte din gæld nemt og hurtigt ved at få tilbudt en lavere rente.

Udover at spare en masse penge ved at få tilbudt en lavere rente, får du dertil et langt bedre overblik over din gæld, da du nu blot skal betale af på ét samlet lån i stedet for flere mindre lån.

Er det muligt at sammenligne samlelån med en lav rente?

Det korte svar er selvfølgelig: ‘Ja!’.

Når du har modtaget dine samlelånstilbud fra bankerne, har du forhåbentlig fået tilbudt nogle lave renter, så du kan spare en masse penge på dine eksisterende lån. Derfor skal du dog selvfølgelig stadig sammenligne disse, så du vælger det absolut billigste af slagsen.

Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at kigge på lånetilbuddenes ÅOP’er. ÅOP er et nøgletal, der beskriver samtlige af lånets omkostninger og gebyrer om året – heraf navnet ‘Årlige Omkostninger i Procent’, og som navnet antyder, er tallet altså angivet i procent.

Da ÅOP inkluderer samtlige gebyrer og renter, skal du altså blot se på dette tal, når du vil finde ud af, hvilket af dine lånetilbud der er det billigste. Hvis samtlige af dine lånetilbud har den samme tilbagebetalingsperiode (eller lånetid), bør du altså blot vælge det lån, der har den laveste ÅOP.

Når det er sagt, kan vi dog ikke anbefale at sammenligne lån med en kortere løbetid ved hjælp af ÅOP, da dette tal kan virke særdeles forskruet. På Bankly skal du dog vælge en lånetid på mindst 1 år, så derfor bør du ikke tænke nærmere over dette – det skal du kun, hvis du på et senere tidspunkt kunne tænke dig at tage et andet lån med en lånetid på mindre end et år.

Kan jeg indfrie mit samlelån før tid?

Det er muligt at indfrie dit samlelån før tid, hvis du ønsker dette. Du bør dog først være opmærksom på fordelene og ulemperne ved at gøre dette.

Vi kan sagtens forstå, at du gerne vil indfrie noget af/hele dit samlelån før tid – mange låntagere ønsker nemlig at gøre dette på et tidspunkt, da du kan få gavn af flere formidable fordele ved at gøre det.

Den primære fordel er, at du potentielt kan spare en masse penge (afhængigt af hvor mange penge du vælger at nedbringe gælden med), da du forkorter lånetiden og dermed slipper for at betale renter i adskillige måneder.

Så hvordan gør jeg?

Du kan reelt indfrie dit lån på to forskellige måder.

Enten indfrier du en del af dit lån – eller hele lånet – ved eksempelvis at betale et ekstra beløb en enkelt gang. Dette kunne eksempelvis gøres, hvis du har modtaget en sum penge i arv, eller hvis du har nogle penge sparet op, som du ønsker at nedbringe din gæld med.

Den anden måde, du kan indfrie dit lån før tid på, er ved at øge dit månedlige afdrag – således forkorter du stadig din lånetid, men du gør det gradvist hver måned i stedet for at afbetale et stort beløb ekstra på en gang.

Hvis du vælger at øge din månedlige ydelse, skal du dog være sikker på, at du har plads i budgettet til at gøre dette. Hvis du øger din ydelse og senere finder ud af, at du ikke havde råd til det alligevel – og som konsekvens misser et månedligt afdrag eller to – kan det ende med at koste dig flere penge i sidste ende.

Hvis du dog er sikker på, at du ønsker at indfrie noget af dit lån før tid, skal du blot kontakte din långiver for at finde ud af, hvordan I helt præcist skal gøre det.

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Der kan være flere grunde til, at der ikke er nogen banker, der ønsker at tilbyde dig et samlelån.

Når bankerne foretager deres kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, ser de blandt andet på dit rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb er det beløb, du har tilbage, når du har betalt dine faste omkostninger såsom husleje og lignende, og bankerne er interesserede i dit rådighedsbeløb, da det er en indikation for, hvor meget du kan betale af på lånet hver måned.

Jo højere dit rådighedsbeløb er, desto større chance er der for at blive godkendt af bankerne – det er dog ikke den eneste faktor, bankerne kigger på.

De ser nemlig også på, om du har eksisterende gæld. Hvis du har ikke har noget gæld i forvejen, er dette nemlig en god indikator på en sund privatøkonomi – hvis du dog har eksisterende gæld, er det ikke en katastrofe, og du kan stadig sagtens blive godkendt til et lån, hvis du har styr på din økonomi.

Samlelån trods RKI – er det muligt?

Det korte svar er: nej, du kan desværre ikke tage et samlelån på trods af RKI. Dette skyldes, at du er registreret som dårlig betaler, når du er registreret i RKI, og derfor er der stort set ingen banker, der ønsker at låne dig penge. Dette skyldes, at bankerne gerne vil være sikre på at få deres penge tilbage, og når du er registreret som dårlig betaler, tør de altså ikke løbe risikoen ved at låne dig pengene.

Hvis du ønsker at låne penge igen, bør du altså gøre alt for at komme ud af RKI – og det første skridt på vejen er at få betalt al din gæld af. Læg derfor en plan for din afbetaling af gælden og overhold dine månedlige afdrag, så du får betalt din gæld af hurtigst muligt. Når du har gjort dette, kan du benytte vores gældsberegner til at finde ud af, hvornår du er gældfri – så er du godt på vej ud af RKI.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage 10.00 - 18.00
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån op til 300.000 kr. ved optagelse af nyt lån.

Ønsker du at samle dine eksisterende lån i et samlelån, kan du låne helt op til 500.000 kr.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.

Samtidig skal du underskrive lånetilbuddet med NemID, før banken kan udbetale dit lån.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån igennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det betyder også, at den månedlige betaling vil være mindre og du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver disse.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indløse lånet før tid?
Du kan altid indløse dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Ja - kontakt vores kundeservice, hvis du har ændringer til din ansøgning, så hjælper vi gerne med at rette denne. Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.