Lån til indfrielse af gæld

En ansøgning - flere lånetilbud
  • Alle dine lån samles ét sted
  • Spar penge på dine dyre lån
  • Gratis & uforpligtende at få tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Hvad er et lån til indfrielse af gæld?

Et lån til indfrielse af gæld er et lån, du tager, for at indfri din eksisterende gæld – eksempelvis et billån, kviklån eller et forbrugslån. De fleste gør dette for at samle sine lån ét sted og dermed også potentielt for at få tilbudt en lavere rente – og dermed spare penge. Du behøver dog ikke have flere forskellige lån for at tage et lån til at indfri din gæld – du kan dog også ‘samle’ et enkelt lån, hvis du ønsker at potentielt få tilbudt en lavere rente og dermed spare penge. Dit lån skal blot være på mindst 10.000 kr. og maksimalt 500.000 kr., før vi kan samle det for dig.

Fordele ved at tage et lån til indfrielse af gæld

Der er en masse fordele ved at at tage et lån til at indfri din gæld.

Den første og vigtigste fordel er selvfølgelig, at du potentielt kan spare en masse penge, hvis du samler et eller flere lån i et samlelån med en lavere rente. Det kan eksempelvis være, at du har en større restskat, du mangler at betale. Her kan du måske finde et lån til skattegæld med en lavere rente og på den måde spare penge på dine renteudgifter.

Når du tager et lån for at indfri din gæld, får du flere penge mellem hænderne hver måned i form af et større rådighedsbeløb, som du frit kan bruge på lige præcis det, du ønsker – eller måske endda betale endnu mere af på dit lån?

En anden fordel er, at du kun skal sørge for at betale for et lån, og du slipper dermed for en masse bøvl ved at holde styr på forskellige betalinger til dine lån – med andre ord får du et langt bedre overblik over dine gældsposter, så du forhåbentlig sikkert og nemt kan få afbetalt din gæld over tid.

Lån trods gæld: Er det muligt?

Når du tager et lån til at indfri din gæld, optager du et nyt lån for at betale din eksisterende gæld af – men det er faktisk ikke muligt at tage et lån til indfrielse af hvilken som helst gæld. Hvis du er registreret som en dårlig betaler i RKI og ønsker at tage et lån til at betale din gæld af, er dette desværre ikke muligt. Låneudbyderne vil nemlig anse dig som en dårlig betaler og vil derfor ikke tilbyde dig et lån uanset, hvad formålet med lånet er.

Hvis du dog blot har et billån, forbrugslån eller et andet lån, som du synes, du betaler for meget for, kan du dog sagtens låne til at indfri denne gæld – det ville faktisk være dumt ikke at tjekke, om du kan få et billigere lån, for du har mulighed for at spare enormt mange penge!

Lån penge til at betale gæld - vær opmærksom på dette

Når du optager et lån til at indfri din gæld, skal du være opmærksom på en række forhold. Først og fremmest skal du selvfølgelig ikke optage et nyt lån for at afbetale din eksisterende gæld, hvis det nye lån har en højere ÅOP end dine eksisterende lån – i dette tilfælde vil du nemlig ende med at betale endnu mere for din gæld, end hvis du blot fortsatte med at betale dine lån af.

Derudover skal du selvfølgelig have kigget din privatøkonomi efter i sømmene, inden du vælger at optage et nyt lån for at indfri din gæld. Først og fremmest er det en god idé at gennemgå alle dine udgifter og tjekke, om du eventuelt kan skære nogle fra eller skrue ned for dit forbrug – bruger du eksempelvis ikke dit Netflix-abonnement, eller bruger du for mange penge på take away-mad? Dette er måske den nemmeste måde at frigøre nogle penge hver måned til at kunne betale af på dit lån med – det kræver dog, at du er disciplineret og ikke falder tilbage til gamle dårlige vaner.

Når du har gennemgået din økonomi, finder du måske ud af, at du kan afbetale endnu mere hver måned, og at du dermed kan blive gældfri endnu hurtigere. Dette er godt at vide, inden du ansøger om et lån til at indfri din gæld, da du kan hæve din månedlige afbetaling i din ansøgning, så du udover at få en lavere rente også får betalt endnu mere af hver måned.

Kan jeg betale mit lån af før tid?

Når du har taget et lån til at indfri din eksisterende gæld, skal du selvfølgelig betale dette lån af over en given periode, som du selv vælger. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved enten at vælge en kort eller en lang låneperiode, da du typisk ender med at skulle betale mere for dit lån, hvis du vælger en lang låneperiode – men på den anden side skal du betale mindre af hver måned, og dermed har du samtidig et større rådighedsbeløb at gøre godt med hver måned. Hvis du låner et forholdsvist lille lånebeløb, anbefaler vi dog, at du vælger en kortere låneperiode, da du dermed ikke ender med at betale mere end højst nødvendigt for dit lån.

Når du har valgt en låneperiode, skal du herefter blot overholde dine månedlige betalinger, så du ikke falder bagud og ender med at skulle betale yderligere renter eller gebyrer for dit lån. Hvis du dog ønsker at betale mere af på dit lån hver måned – eller blot når du har nogle ekstra penge mellem hænderne – så er det absolut mulighed for dette. Faktisk kan du også helt indbetale resten af din gæld, hvis du har pengene til det – du skal blot kontakte din långiver. Dette vil selvfølgelig spare dig for en del penge, så hvis du har mulighed for at gøre dette, bør du helt klart overveje det.

Efter du har lånt til gæld - få styr på din økonomi

Efter du har taget et lån til at indfri din øvrige gæld, står du selvfølgelig tilbage med dette lån, som du skal betale over noget tid. Derfor er det vigtigt, at du har styr på din økonomi og dit budget, så du overholder dine månedlige betalinger, så du ikke falder bagud på dine månedlige betalinger og dermed muligvis skal betale mere for dit lån i form af ekstra gebyrer og renter.

Hvis du fortsætter med ikke at overholde dine månedlige betalinger, kan det i værste fald betyde, at du bliver registreret som dårlig betaler i RKI – hvis du bliver registreret her, er det næsten umuligt at låne penge i Danmark, og derudover er det enormt svært at komme ud af igen. Du bør derfor gøre alt for at overholde dine månedlige betalinger, så du ikke ender i økonomiske problemer i fremtiden.

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.