Lån 10.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 10.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 10.000 kr.?

Et lån på 10.000 kr. er et relativt lille lån, som kan bruges til mange ting. Fordelen ved et lån på den størrelse er, at långiver typisk ikke har behov for at vide, hvad pengene skal bruges til. Det er derfor et fleksibelt lån i stil med et forbrugslån, hvor pengene ikke er øremærket et bestemt formål.

Du kan derfor bruge et lån på 10.000 kr. som et lån til cykel, lån til tandlæge eller som et lån til elektronik, hvis du skal have en ny computer.

Som ved alle andre former for lån, bør du dog sikre dig, at du får det billigste lån. Det er derfor en god idé at indhente flere lånetilbud og sammenligne priserne.

Kan jeg låne penge rentefrit?

Når du tager et lån, vil der som udgangspunkt altid være renter på lånet, som du løbende skal betale, indtil hele lånet er betalt ud.

Den bedste måde at finde et lån med en lav rente, er ved at hente flere lånetilbud og lave en prissammenligning. I tillæg til lånets rente er der dog flere dele af et lånetilbud, du bør se på, når du sammenligner forskellige lånetilbud.

Tjek lånets ÅOP

Når du sammenligner forskellige lån, skal du kigge på dets ÅOP. Her kan du se lånets årlige omkostninger i procent og dermed sammenligne, hvad de forskellige lån kommer til at koste dig.

For at sammenligne forskellige låns ÅOP, er det dog nødvendigt at alle lån har:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Det smarte ved ÅOP er, at du hurtigt kan danne dig et overblik over lånets samlede omkostninger. Et låns ÅOP dækker nemlig også over alle former for gebyrer som stiftelsesgebyr, ekspeditionsgebyr og dokumentgebyr.

Kan jeg låne 10.000 kr. uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor der ikke stilles et aktiv i sikkerhed. Det adskiller sig på den måde fra lån med sikkerhed såsom billån og boliglån, hvor det typisk er henholdsvis bilen og boligen, som stilles i sikkerhed for lånet.

Tager du et lån uden sikkerhed, skal du ikke stille noget i sikkerhed for lånet – til gengæld er renten sommetider højere for denne type lån. Det skyldes, at långiver løber en større risiko ved at tilbyde et lån uden sikkerhed, da der ikke er noget aktiv at inddrive, hvis du misligholder din gæld.

Du kan som regel låne 10.000 kr. uden sikkerhed, da mange låneudbydere ikke kræver, at du stiller et aktiv som sikkerhed for et lånebeløb i den størrelse.

Hvem kan låne 10.000 kr.?

Der er mange faktorer, der afgør, om du kan blive godkendt til et lån, og hvor stort et beløb du kan blive godkendt til at låne. Først og fremmest handler det om, hvilket slags lån, du ønsker at optage.

Du kan typisk blive godkendt til et større lånebeløb, hvis der er tale om et boliglån, hvorimod et forbrugslån vil være et betydeligt lavere beløb.

Når du søger om et lån, vil låneudbyder desuden vurdere din økonomi, inden de beslutter, om de vil tilbyde dig et lån. Har du en sund privatøkonomi, bør du dog kunne blive godkendt til et lån på 10.000 kr.

Kan jeg låne penge uden kreditvurdering?

Når du ansøger om et lån, vil låneudbyder vurdere din økonomi – uanset hvor stort et lån du søger om. Det gør de for at sikre sig, at du er i stand til at betale lånet tilbage.

Afhængig af lånets størrelse, vil låneudbyder derfor lave en mere eller mindre dybdegående kreditvurdering af din økonomi.

Jo større et lånebeløb du søger om, jo mere dybdegående vil kreditvurderingen typisk være. Søger du om et lån på 450.000 kr. vil kreditvurderingen derfor typisk være mere dybdegående sammenlignet med et mindre lån på 20.000 kr.

Til et lån på 10.000 kr. er kreditvurderingen ikke nødvendigvis særlig dybdegående. Uanset lånets størrelse er det dog et krav, at du er fyldt 18 år, har fast bopæl i Danmark og ikke er registreret i RKI. I en kreditvurdering bliver der desuden typisk lagt vægt på:

 1. Dit rådighedsbeløb: Dit rådighedsbeløb er det beløb, der er tilbage, når alle dine faste udgifter er betalt. Når låneudbyder skal vurdere din økonomi, kigger de på dit rådighedsbeløb, da det er med til at afgøre, hvor mange penge du kan blive tilbudt at låne.
 2. Din gældsfaktor: Din gældsfaktor udregnes på baggrund af din samlede gæld og årlige indkomst. Vurderer låneudbyder, at din gældsfaktor er for høj, kan det påvirke, om du bliver tilbudt et lån.
 3. Betalingshistorik: Låneudbyder vil typisk kigge på din betalingshistorik for at se, om du tidligere har været i stand til at betale regninger og gæld. Har du en historik med misligholdt gæld, kan låneudbyder vurdere, at risikoen ved at låne dig penge er for stor.

Ønsker du at forbedre din chance for at modtage lånetilbud, er der heldigvis en række ting, du kan gøre for at forbedre din kreditvurdering. Du kan, ved hjælp af et budgetskema, se hvor i dit budget, du kan skære ned på dine udgifter og dermed øge dit rådighedsbeløb. Derudover kan du arbejde på at nedsætte din gæld samt undersøge muligheden for at ansøge om lån med en medansøger.

Kan jeg låne 10.000 kr. uden dokumentation?

Eftersom du skal kunne dokumentere, at du er myndig, har fast bopæl i Danmark og ikke er registreret i RKI, er det ikke muligt at låne 10.000 kr. uden dokumentation.

Opfylder du imidlertid kravene, kan du nemt ansøge om et lån online ved at bruge dit NemID.

Kan jeg låne 10.000 kr. trods RKI?

De færreste låneudbydere ønsker at låne penge til personer, som er registreret i RKI. Er du registreret i RKI, påvirker det derfor i høj grad dine chancer for at blive godkendt til et lån.

Du risikerer at blive registreret i RKI, hvis du ikke formår at betale din gæld til din kreditor, som derfor registrerer dig i RKI som en dårlig betaler. Det bedste du kan gøre, hvis du er registreret i RKI, er at afvikle din gæld og dermed komme ud af RKI-registret så hurtigt som muligt.

Hvordan afvikler jeg min gæld?

Det er som sådan meget udbredt at have gæld, og for langt de fleste lån er der en plan for, hvornår gælden skal være afviklet. Problemet opstår først, hvis du ikke formår at afvikle din gæld.

Heldigvis er der en række strategier, du kan bruge for at afvikle din gæld så hurtigt som muligt:

 • Læg et budget: Har du svært ved at betale din gæld, kan du med fordel lægge et budget og se, om det er muligt at skære ned på nogle udgifter, som dermed kan gå til betaling af din gæld.
 • Større afbetalinger: Har du i en periode et større rådighedsbeløb, kan du lave større afbetalinger på din gæld og dermed afvikle den hurtigere.
 • Samlelån: Har du flere lån, kan du samle dem i ét samlet lån. Med et samlelån betaler du kun én samlet rente for dit lån, ligesom du kun betaler til én låneudbyder.
Hvad koster det at låne 10.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb