Lån 25.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 25.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 25.000 kr.?

Et lån på 25.000 kr. er et mindre lån, som kan anvendes til en lang række forskellige ting.

Selvom et lån på 25.000 kr. er et lille lån, er det nemlig også et fleksibelt lån, hvilket betyder, at du helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges på.

Lån penge til indskud

Skal du flytte i lejebolig, er du sikkert allerede bekendt med en række af de omkostninger, der er forbundet med netop denne boligtype såsom forudbetalt leje og depositum.

Udlejer kan bede om et boligindskud, som kan bestå af op til tre gange den månedlige husleje i depositum og tre måneders husleje i forudbetalt leje.

Er din husleje eksempelvis 5.000 kr. om måneden, kan du blive bedt om at lægge op til 30.000 kr. som boligindskud i boligen. Det kan derfor være en dyr omgang at betale boligindskud i en lejebolig.

Låner du 25.000 kr., kan pengene eksempelvis anvendes som et indskudslån og dermed dække nogle af de udgifter, der er forbundet med at flytte i lejebolig.

Lån 25.000 uden sikkerhed

Et lån på 25.000 kr. er, foruden at være et fleksibelt lån, også et lån uden sikkerhed. Det betyder, at du som lånets debitor ikke stiller noget i sikkerhed for lånet.

Ved lån med sikkerhed stilles et aktiv i sikkerhed for lånet, som kan inddrages af kreditor, hvis gælden misligholdes. Det er ofte tilfældet ved billån og boliglån, hvor henholdsvis bilen og boligen stilles som sikkerhed for lånet.

Ved lån uden sikkerhed har kreditor dermed ikke den samme sikkerhed i lånet, og af den årsag er lånet ofte dyrere end ved et lån med sikkerhed.

Hvad koster det at låne 25.000 kr.?

Når du tager et lån, består en del af lånets samlede omkostninger blandt andet af renter og gebyrer, som kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder. Der kan derfor være stor forskel på, hvad det koster at tage et lån på 25.000 kr.

Af den årsag bør du altid indhente og sammenligne lånetilbud fra flere forskellige banker.

Lån 25.000 kr. med lav rente

Når du sammenligner lånetilbud, er der en række forskellige tilgange, du kan tage for at finde det billigste lån. Du kan eksempelvis sammenligne lån ud fra lånets ÅOP eller den effektive rente.

Når du sammenligner forskellige lånetilbud ud fra enten ÅOP eller lånets effektive rente, skal alle lån have både:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Som tommelfingerregel er ÅOP mest hensigtsmæssig at anvende til at sammenligne lån med en løbetid længere end ét år, hvorimod det er bedre at sammenligne ud fra den effektive rente ved lån med en løbetid kortere end ét år.

Da et lån på 25.000 kr. er et mindre lån, vil det ofte have en løbetid på under ét år. Af den årsag kan du med fordel sammenligne lånetilbud ved at kigge på den effektive rente.

Kreditvurdering til et lille lån

I tillæg til låneomkostninger i form af renter og gebyrer afhænger lånets samlede pris af långivers vurdering af din økonomi.

Långiver laver nemlig altid en kreditvurdering af din økonomi, uanset hvor stort et lånebeløb du søger om.

Kreditvurderingen kan dog være mindre dybdegående til et mindre lån på 25.000 kr. sammenlignet med et større lån på 320.000 kr. eller 500.000 kr. I en mere grundig kreditvurdering kan der eksempelvis blive lagt vægt på dit uddannelsesniveau, civilstatus og alder.

I en kreditvurdering lægges der dog altid vægt på:

Lån 25.000 kr. trods RKI

Din betalingshistorik har stor betydning, når långiver vurderer dine økonomiske forudsætninger for at tage et lån. Har du tidligere vist, at du ikke kan vedligeholde din gæld, kan det påvirke dine muligheder for at låne penge fremadrettet.

Af samme årsag kan du ikke blive godkendt til et lån, så længe du er registreret som dårlig betaler i et register som RKI.

Da det ikke er muligt at låne 25.000 kr. trods RKI, bør du sørge for at få tilbagebetalt din gæld til din kreditor og dermed få fjernet din registrering i RKI så hurtigt som muligt, hvis du ønsker at optage et lån.

Skal du have afviklet din gæld, inden du låner penge, kan du ved brug af en gældsberegner finde ud af, hvornår du kan forvente at være gældfri.

Få styr på din gæld inden du låner penge

I en kreditvurdering bliver der kigget på din eksisterende gæld. Det skyldes, at långiver gerne vil undgå, at du oparbejder mere gæld, end du er i stand til at afvikle.

Når din eksisterende gæld vurderes, bliver det typisk gjort ved at se på din gældsfaktor, som er en betegnelse for din samlede gæld sammenlignet med din årlige bruttoindkomst.

Har du gæld i forvejen, betyder det dog ikke nødvendigvis, at du ikke kan blive godkendt til endnu et lån. Långiver vurderer nemlig din gæld ud fra en række faktorer, såsom:

 • Hvor stor din gæld er sammenlignet med din bruttoindkomst
 • Om din gæld er bundet op i aktiver såsom en ejerbolig eller en bil

Er din gæld relativ lille sammenlignet med din bruttoindkomst eller er den bundet til aktiver, kan du derfor ofte blive godkendt til et lån på trods af eksisterende gæld.

Har du flere gældsposter, kan du overveje at samle din gæld i et samlelån og på den måde reducere dine renteomkostninger.

Lån penge uanset indkomst

Din indtægt og rådighedsbeløb er din forudsætning for, at kunne tilbagebetale din gæld. Långiver lægger af den grund stor vægt på dit rådighedsbeløb, når du skal godkendes til et lån, og det er derfor ikke altid muligt at låne penge uanset indkomst.

Er din indtægt stabil, og har du et rådighedsbeløb, som kan rumme en gældspost, kan du med stor sandsynlighed blive godkendt til et lån på 25.000 kr.

Af samme årsag er det ofte muligt at tage et lån som 18 årig, så længe dit budget kan holde til en gældspost.

Vil du forbedre dine forudsætninger for at optage et lån, kan du eksempelvis dykke ned i dit budget og se, om du kan spare penge ved at reducere dine variable udgifter.

Oversigt over lånebeløb