Lån 250.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 250.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 250.000 kr.?

Et lån på 250.000 kr. er et større lån, du kan bruge til at finansiere både uforudsete og planlagte udgifter. Det kan være, at du har planlagt en renovering af din bolig, eller at du vil tage på en impulsiv rejse.

Da et lån på 250.000 kr. er et fleksibelt privatlån uden sikkerhed, er lånebeløbet ikke øremærket et specifikt formål, som det ofte er tilfældet ved boliglån eller billån, hvor henholdsvis bolig eller bil stilles som sikkerhed for lånet. Med et lån uden sikkerhed er det derfor helt op til dig, hvad du bruger pengene på.

Ligesom det er tilfældet ved alle typer lån, kan der være stor forskel i prisen fra lånetilbud til lånetilbud. I den forbindelse kan du med fordel sammenligne flere lånetilbud, så du er sikker på, at du får det billigste lån.

Lån penge rentefrit

Når du tager et lån, hører der som udgangspunkt altid renter med til lånet, som skal betales, indtil hele gælden er tilbagebetalt.

Der kan være enkelte undtagelser til renter på lånet, såsom ved familielån med gældsbrev, hvor der kan være lavet en særlig fordelagtig aftale mellem kreditor og debitor.

Du bør dog forvente en rente ved langt de fleste lån. Rentens størrelse og øvrige omkostninger forbundet med lånet kan imidlertid variere, hvilket du bør være opmærksom på, når du søger om et lån.

Hvad koster det at låne?

Når du søger om et lån, kan der være stor forskel på, hvad lånet koster. Det afhænger til dels af en række faktorer såsom lånets størrelse, lånets løbetid og din økonomi som låneansøger.

Der kan også være stor forskel på lånets pris fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor en god idé at sammenligne flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Sammenlign lånetilbud og find det billigste lån

For at være sikker på at du får det billigste lån, bør du indhente flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere og sammenligne prisen på de forskellige lån. På den måde kan du sammenligne lånenes pris, renter, stiftelsesgebyr og øvrige omkostninger forbundet med de forskellige lån. Her kan du med fordel anvende Bankly til at indhente og sammenligne forskellige lånetilbud.

Når du sammenligner lånetilbud, bør du især være opmærksom på lånenes ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er et nøgletal, som beskriver, hvor meget et lån koster årligt. Fordelen ved at sammenligne lån ud fra ÅOP er, at der tages højde for alle lånets udgifter som renter, gebyrer og øvrige omkostninger.

For at sammenligne flere lån ud fra deres ÅOP er det dog vigtigt, at alle lån både har:

 1. Samme lånebeløb
 2. Samme løbetid

Sammenligner du flere lån med samme ÅOP, bør du vælge det lån, hvor ÅOP består mere af renter end af gebyrer og øvrige omkostninger. Det skyldes, at du ved brug af dit rentefradrag kan trække renter fra i skat.

Hvordan låner jeg 250.000 kr.?

Ønsker du at låne 250.000 kr., er der en række ufravigelige krav, du skal leve op til:

 1. Du skal være myndig og dermed minimum 18 år gammel.
 2. Du skal være dansk statsborger og have fast bopæl i Danmark.
 3. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor-Registret som dårlig betaler.

Er du registreret i RKI kan du ikke blive tilbudt et lån. Ønsker du at låne penge, bør du derfor først og fremmest sørge for at betale din gæld og få slettet din registrering som dårlig betaler.

Da du skal kunne dokumentere både din alder, statsborgerskab, bopæl, og at du ikke er registreret som dårlig betaler, er det ikke muligt at optage et lån på 250.000 kr. uden dokumentation. Når du låner penge online, kan du nemt dokumentere, at du overholder kravene ved at bruge NemID i låneprocessen.

Kan jeg låne penge uden kreditvurdering?

Når du ansøger om et lån, laver låneudbyder altid en vurdering af din kreditværdighed for at sikre sig, at du er i stand til at betale lånet tilbage. En kreditvurdering er også med til at påvirke størrelsen på lånet og lånets rente.

Selvom der altid bliver lavet en kreditvurdering, når du søger om et lån, kan det være forskelligt, hvor dybdegående vurderingen er, og hvad der bliver lagt vægt på.

 • Gældsfaktor
 • Betalingshistorik
 • Indtægt og rådighedsbeløb

Personlige forhold og livssituation som alder og uddannelse kan også spille ind i din kreditvurdering. Det skyldes, at din indkomst typisk vil være højere jo ældre og højere uddannet du er. Dine boligforhold kan også have betydning i en kreditvurdering, da det ofte anses som en fordel, hvis du ejer din egen bolig eller udlejer hele eller dele af din bolig.

Gældsfaktor

I en kreditvurdering lægger din låneudbyder typisk vægt på din gældsfaktor. Gældsfaktoren er et parameter, der er med til at bestemme, hvor meget du kan låne ud fra din økonomiske situation.

Når din gældsfaktor beregnes, bliver din årlige indtægt stillet op mod din samlede gæld. Er din gældsfaktor for høj, kan det have en negativ indflydelse på, om du bliver tilbudt til et lån.

Betalingshistorik

I en kreditvurdering kigger låneudbyder på din betalingshistorik for at sikre, at du ikke har en historie med misligholdt gæld. Viser din betalingshistorik, at du tidligere har haft problemer med at betale din gæld, kan det blive opfattet som en risikofaktor for din kommende kreditor.

Indtægt og rådighedsbeløb

Din indtægt og rådighedsbeløb er væsentlige elementer i en kreditvurdering. Det skyldes, at dit rådighedsbeløb er afgørende for, at der er plads i din økonomi til at kunne tilbagebetale et lån. Er dit rådighedsbeløb for lavt, fortæller det en potentiel låneudbyder, at du vil få svært ved at betale af på din gæld.

Lån penge uden afslag

Selvom du ikke kan låne penge uden en kreditvurdering, kan du selv gøre meget for at øge din chance for at låne penge uden afslag. Det er vigtigt, at din låneudbyder kan se, at du er en god betaler, og at der er plads i din økonomi til et lån.

For at øge muligheden for at låne penge uden afslag bør du:

 • Få styr på din eksisterende gæld: Har du i forvejen gæld, kan det påvirke din kreditvurdering og mulighed for at blive godkendt til endnu et lån. Det kan derfor være en god idé at få styr på din eksisterende gæld, inden du tager et nyt lån. Du kan benytte en gældsberegner til at finde ud af, hvornår du er gældfri.
 • Saml dine lån i et samlelån: Har du flere lån, kan du undersøge muligheden for at samle din gæld i et samlelån. Ved at samle dine lån betaler du kun til én låneudbyder til én samlet rente. Med et samlelån er det derfor ofte muligt at spare penge på dine renteudgifter.
 • Øg dit rådighedsbeløb: Når du tager et lån, bør du være opmærksom på, om du har plads i økonomien til at betale af på din gæld. Her kan du med fordel se, om du kan nedsætte dit forbrug og dermed øge dit rådighedsbeløb. Du kan hurtigt få overblik over dit budget med en privatbudget-skabelon.

Oversigt over lånebeløb