Lån 75.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 75.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 75.000 kr.?

Et lån på 75.000 kr. er et mindre lån, som typisk vil være et ganske almindeligt banklån – medmindre du låner til en brugt bil eller lign., hvilket der i det tilfælde så vil være tale om et billån.

Forskellen på et banklån og et billån er, at et billån typisk er et sikret lån, hvor banken tager sikkerhed for lånet i bilen, du køber. Derimod er et banklån et usikret lån, hvor banken ikke tager sikkerhed i noget, hvilket betyder, at du kan bruge pengene på, hvad end du har lyst til, men til gengæld skal du så også affinde dig med en højere rente.

Hvad kan jeg låne til for 75.000 kr.?

Da et lån på 75.000 kr. er et usikret lån – medmindre der altså er tale om et billån, som vi nævnte før – så kan du faktisk bruge pengene på hvad end, du har lyst til. Dette skyldes, at bankerne ikke stiller nogle krav til, hvad du skal bruge pengene på, da de ikke har nogen form for sikkerhed for lånet – som ved et bolig- eller billån, hvor de har sikkerhed i boligen eller bilen – og derfor er det altså helt op til dig selv, hvad du vil bruge pengene på.

Denne fordel kommer dog med en pris.

Som beskrevet herover, så har usikrede lån nemlig typisk en højere rente, da banken netop ikke har nogen form for sikkerhed i lånet – og denne risiko, de løber ved ikke at have nogen sikkerhed, opvejer de altså ved at give dig en højere rente.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil låne 75.000 kr.?

Hvis du gerne vil låne 75.000 kr., så skal du først og fremmest sørge for, at du opfylder de basale krav til låntagere. Disse krav lyder, at du skal være fyldt 18 år, have bopæl i Danmark og ikke være registreret i RKI eller Debitor-registret.

Det næste, du skal gøre, er selvfølgelig at ansøge om et lånebeløb på de 75.000 kr., hvilket du kan gøre gennem Bankly her på siden.

Hos Bankly skal du nemlig blot udfylde en ansøgning – hvilket kun tager 2 minutter – før du kan modtage lånetilbud fra adskillige banker. Vi sender nemlig din ansøgning videre til bankerne, så du slipper for at gøre det.

På den måde slipper du nemlig for mange timers arbejde, fordi du ikke selv skal kontakte alle bankerne. Det bedste ved det hele er dog, at du får et samlet overblik over alle dine lånetilbud sorteret efter ÅOP, så du meget nemt kan vælge det lån, som har den laveste ÅOP og dermed er billigst (hvis altså lånetilbuddene har den samme løbetid).

Hvad koster det at låne 70.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb: