Lån 500.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 500.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 500.000 kr.?

Et lån på 500.000 kr. er et større privatlån, som du kan anvende til både planlagte og uforudsete udgifter.

Da et lån på 500.000 kr. er et fleksibelt lån, som ikke er øremærket et bestemt formål, bestemmer du selv, hvad beløbet skal bruges til. Du kan derfor både bruge et lån på 500.000 kr. som et lån til renovering eller sågar et lån til husbåd.

Uanset om du skal tage et større lån på 500.000 kr. eller et mindre lån på 15.000 kr. eller 60.000 kr. bør du altid sikre dig, at du får det billigste lån. Det kan du gøre ved at indhente og sammenligne flere lånetilbud gennem Bankly. Herefter kan du i ro og mag vælge det bedste lånetilbud på markedet.

Hvad er et privatlån uden sikkerhed?

Et privatlån uden sikkerhed, er et lån, hvor der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Ved et lån uden sikkerhed, stilles der dog ofte større krav til dig som låntager, da din kreditor ønsker at sikre sig, at du er i stand til at betale lånet tilbage.

Ved et lån med sikkerhed stilles der imidlertid et aktiv som sikkerhed for lånet. Det er tilfældet, hvis du tager et billån eller boliglån, hvor bilen og boligen ofte stilles som sikkerhed for dit lån.

Hvad koster det at låne 500.000 kr.?

Når du tager et lån, vil en del af lånets omkostninger bestå af renter og gebyrer. Hvor store omkostningerne er, afhænger dog i høj grad af det lånetilbud, du får fra din låneudbyder. Størrelsen på lånets rente kan nemlig variere meget fra låneudbyder til låneudbyder.

Vil du være sikker på, at du får det billigste lån på markedet, bør du derfor indhente og sammenligne flere lånetilbud hos forskellige låneudbydere.

Find et lån med lav rente

Når du har indhentet flere lånetilbud, kan du sammenligne de forskellige tilbud og vælge lånet med den laveste rente. Det er dog også en fordel at kigge på lånenes ÅOP, som står for lånets samlede årlige omkostninger i procent.

ÅOP tager højde for alle lånets omkostninger som renter, stiftelsesgebyr, ekspeditionsgebyr og dokumentgebyr. Ved at sammenligne flere lånetilbud ud fra lånets ÅOP, får du derfor et overblik over, hvad de forskellige lånetilbud vil koste dig.

For at sammenligne flere lån ud fra ÅOP, skal alle lån have:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor mange penge du kan blive godkendt til at låne, afhænger af din privatøkonomi, da din kreditor gerne vil være sikker på, at du er i stand til at betale din gæld tilbage. Når du søger om et lån, vil der derfor altid blive lavet en kreditvurdering af din privatøkonomi.

Kreditvurderingen er en vurdering af din kreditværdighed, som påvirker dine lånemuligheder, da den er med til at fastsætte:

 1. Lånets rente
 2. Lånets størrelse

Eftersom et lån på 500.000 kr. er et relativt stort lån, vil kreditvurderingen være mere dybdegående, end hvis der var tale om et mindre lån på eksempelvis 16.000 kr. eller 40.000 kr.

Lån 500.000 kr. uden kreditvurdering

Når du søger om et lån, vil der altid blive lavet en kreditvurdering, uanset hvor stort et lånebeløb du søger. Det er derfor heller ikke muligt at låne 500.000 kr. uden en kreditvurdering.

Udover kreditvurderingen er der nogle faste krav, der skal være opfyldt, før du kan blive godkendt til et lån:

 • Du skal være myndig og mindst 18 år gammel.
 • Du skal være dansk statsborger og have bopæl i Danmark.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Kreditvurdering til lån på 500.000 kr.

Et lån på 500.000 kr. er et relativt stort lån, og din låneudbyder vil derfor lave en mere dybdegående kreditvurdering, end hvis du havde søgt om et mindre lån på 200.000 kr. eller 340.000 kr.

I en kreditvurdering bliver der blandt andet lagt vægt på:

 • Din betalingshistorik.
 • Dine personlige forhold.
 • Din indtægt og rådighedsbeløb.

Din betalingshistorik

Din låneudbyder ser på, hvordan du tidligere har forvaltet din gæld, og om du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Har du en historik med misligholdt gæld, vil det påvirke dine chancer for at blive godkendt til et nyt lån, da din låneudbyder kan opfatte det som risikofyldt at låne dig penge.

Dine personlige forhold

Personlige forhold som din alder, uddannelse og jobstatus kan have indflydelse på, hvorvidt du kan blive godkendt til et lån. I en kreditvurdering kan der desuden blive lagt vægt på, om du ejer aktiver af værdi såsom en bolig.

Indtægt og rådighedsbeløb

Dit rådighedsbeløb har stor indflydelse på, hvor stort et lånebeløb, du kan blive godkendt til at låne. Rådighedsbeløbet fortæller nemlig din låneudbyder, hvor meget du har mulighed for at betale af på dit lån hver måned.

Din indtægts stabilitet kan også have indflydelse på, om du kan blive godkendt til et lån. Har du en fast indtægt hver måned, anses din indtægt i højere grad som stabil, sammenlignet med hvis du arbejder på freelancebasis eller gennem tidsbegrænsede ansættelser, hvor du ikke er sikret den samme indtægt i længere tid ad gangen.

Du kan selv forbedre din kreditværdighed

Vil du forbedre din mulighed for at blive godkendt til et lån på 500.000 kr., kan du med fordel se på, hvad din låneudbyder lægger vægt på i en kreditvurdering af din økonomi.

Vil du vise, at du har en stabil økonomi og indtægt, kan du eksempelvis melde dig ind i en a-kasse, så du er sikret en indtægt, hvis du mister dit arbejde. Du kan også overveje at ansøge om et lån med en medansøger, da I på den måde er to, som hæfter for lånet.

I en kreditvurdering bliver der både set på din betalingshistorik og din eksisterende gæld. For at vurdere din eksisterende gæld, kigger din låneudbyder på din gældsfaktor, som er en betegnelse for din samlede gæld sammenholdt med din årlige bruttoindkomst.

I den forbindelse kan det være en fordel at betale din eksisterende gæld, inden du optager nye lån. Har du flere små lån, kan du undersøge, om det er muligt at samle dem i et samlelån. På den måde kan du få et bedre overblik over din gæld, ligesom du måske også vil blive tilbudt en lavere rente, når du samler din gæld i et samlelån.

Har du svært ved at overskue din nuværende gæld, kan du bruge en gældsberegner til at se, hvornår du kan forvente at være gældfri.

Oversigt over lånebeløb