Lån 130.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 130.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 130.000 kr.?

Et lån på 130.000 kr. er typisk enten et billån, som du sjovt nok bruger på at købe en bil, eller et banklån, som du bruger på lige det, du finder nødvendigt. Et banklån er nemlig et usikret lån, som banken ikke har nogen form for sikkerhed i (såsom din bolig eller bil), og de kan derfor ikke kræve, at du skal bruge pengene på et bestemt formål.

Dette er selvfølgelig en fordel, da du dermed kan bruge de 130.000 kr. på renovering af dit køkken, en længere rejse eller hvad end, du har gået og drømt om. Til gengæld skal du affinde dig med, at renten højst sandsynligt er højere, end hvis du tager et sikret lån. 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tager et lån på 130.000 kr.?

Inden du tager et lån på 130.000 kr., er der en række ting, du bør være oplyst om. Til at starte med skal du være opmærksom på en række krav, som de danske banker stiller til dig, hvis du ønsker at ansøge om et hvilket som helst lånebeløb hos dem. Disse krav er generelle for alle banker, og det er derfor ikke muligt at optage et lån, hvis du ikke opfylder disse krav.

Kravene er egentlig ganske simple: Du skal være have fast adresse i Danmark, være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI.

Dertil har hver bank deres egne krav til din privatøkonomi, som du skal opfylde, og som spiller en rolle på den rente, de tilbyder dig. Jo bedre din privatøkonomi er, des bedre er renten, de tilbyder dig. Dette er grundet bankens risiko ved at låne dig penge. Vurderer de, at risikoen er lav, så vil de vældigt gerne låne dig penge, men hvis de vurderer riskoen som værende høj, så vil de enten ikke låne dig penge, eller også skal du betale en relativ høj rente.

Hvordan vurderer de risikoen ved at låne dig penge, spørger du måske?

Jo, ser du, de ser faktisk ganske enkelt på en masse parametre om dig – er du lønmodtager, er du gift, har du børn, bor du i egen bolig, har du gæld, og hvor meget betaler du af på det hver måned. Sammenlagt ser de på størrelsen på dit rådighedsbeløb, som viser dem, om du har råd til at betale af på det nye lån, du gerne vil optage. Hvis alle disse forhold skaber et positivt billede af din økonomi, så ser det altså godt ud.

Hvad kan jeg gøre for at finde det billigste lån på markedet?

Den klart nemmeste måde at finde det billigste lån på markedet – uanset hvilket lånebeløb du søger om – er ved at ansøge om et lån online. Her kan du nemlig indhente tilbud fra flere forskellige banker på en gang, og dermed kan du både spare en masse penge og tid.

Hvad koster det at låne 130.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb: