Lån 50.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Lån 50.000 kr. billigst muligt
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 50.000 kr.?

Et lån på 50.000 kr. kan anvendes til både planlagte og uforudsete udgifter. Det kan være, at din vaskemaskine går i stykker, eller du skal finansiere større fejringer eller en rejse.

Da et lån på 50.000 kr. er et fleksibelt lån, bestemmer du helt selv, hvad pengene skal bruges på. Lånet er nemlig ikke øremærket et bestemt formål, som det er tilfældet med billån og boliglån.

Ligesom ved alle andre former for lån, bør du sikre dig, at du får det billigste lån. Du kan derfor med fordel benytte Bankly til at indhente flere lånetilbud og sammenligne priserne på de forskellige tilbud.

Lån 50.000 kr. uden sikkerhed

Et lån på 50.000 kr. er som udgangspunkt et lån uden sikkerhed. Det skyldes, at et lån på 50.000 kr. typisk er et lån til forbrug, og at du derfor ikke stiller noget aktiv i sikkerhed for lånet.

Lån med sikkerhed er derimod et lån, hvor du stiller et aktiv som sikkerhed. Det kan eksempelvis være i forbindelse med billån, hvor det er meget almindeligt, at bilen stilles som sikkerhed for lånet. Når der stilles et aktiv som sikkerhed for lånet, har din kreditor mulighed for at inddrage aktivet, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale dit lån.

Renten vil ofte være højere for lån uden sikkerhed sammenlignet med lån med sikkerhed, da låneudbyder ikke har en sikkerhed i lånet, hvis du misligholder din gæld.

Lån 50.000 kr. rentefrit

Når du optager et lån, vil en del af tilbagebetalingen bestå af lånets renter. Renterne skal afdrages løbende, indtil hele lånet er betalt ud.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at optaget et rentefrit lån. Ved at sammenligne flere lånetilbud har du dog mulighed for at vælge lånet med den laveste rente.

Hvad koster det at låne 50.000 kr.?

Prisen på et lån på 50.000 kr. er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder og afhænger af en række faktorer.

Låneudbyder laver først og fremmest en kreditvurdering, hvor de kigger på din økonomiske situation som din indkomst, og hvor længe du har haft arbejde. Kreditvurderingen er med til at bestemme, hvor meget du kan låne og under hvilke forhold.

Derudover bliver prisen på dit lån påvirket af:

 1. Lånebeløbet
 2. Lånets løbetid

Det er derfor en god idé, at du er helt afklaret med, hvor stort et beløb du vil låne, og hvor lang en løbetid du vil have på lånet.

Hvordan finder jeg et billigt lån på 50.000 kr.?

For at finde det billigste lån på 50.000 kr. bør du indsamle flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere. På den måde kan du sammenligne flere lån og vælge det bedste tilbud. Jo flere lånetilbud du sammenligner, jo bedre er din chance for at finde et billigt lån på 50.000 kr.

Når du sammenligner forskellige lånetilbud, bør du især kigge på lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er et nøgletal, som viser lånets samlede årlige omkostninger. Ved at sammenligne flere lån ud fra hvert låns ÅOP, kan du danne dig et overblik over, hvor meget hvert lån kommer til at koste dig om året.

Du skal dog være opmærksom på, at lånene skal have samme lånebeløb og samme løbetid, når du sammenligner dem ud fra ÅOP.

Når du sammenligner flere lånetilbud, bør du også være opmærksom på:

 • Dokumentgebyr
 • Ekspeditionsgebyr
 • Stiftelsesomkostninger

Disse omkostninger kan nemlig variere fra låneudbyder til låneudbyder.

Lån penge uden afslag

Vil du være sikker på at kunne låne penge uden afslag, bør du kigge på din økonomiske situation. Det er nemlig ud fra din privatøkonomi, din låneudbyder vurderer, om de vil tilbyde dig et lån.

Når låneudbyder vurderer din økonomi, bliver der blandt andet lagt vægt på din alder, din indtægt og din betalingshistorik.

Kan jeg låne 50.000 kr. trods RKI?

Når låneudbyder vurderer din økonomi, kigger de altid på din betalingshistorik. Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, har det stor betydning for dine lånemuligheder, og du vil derfor ikke blive tilbudt et lån.

Det er derfor ikke muligt at låne penge trods RKI. Ønsker du at tage et lån, er du dermed nødt til at få styr på din gæld, hvorefter du kan blive slettet fra RKI. Først når du er slettet fra RKI, kan du søge om at blive godkendt til et lån.

Kan jeg tage et lån uden kreditvurdering?

Når du søger om et lån, laver låneudbyder altid en kreditvurdering. Det er imidlertid forskelligt, hvad hver enkelt låneudbyder lægger vægt på i vurderingen af din kreditværdighed, ligesom omfanget af vurderingen varierer afhængig af lånets størrelse.

Af den grund vil kreditvurderingen til et større lån på eksempelvis 140.000 kr., 200.000 kr. eller 450.000 kr. typisk være mere dybdegående sammenlignet med et mindre lån på 50.000 kr. eller 80.000 kr.

Din økonomi bliver dog altid vurderet, når du søger om et lån, og det er derfor ikke muligt at tage et lån uden en kreditvurdering. Som minimum bliver din økonomi vurderet ud fra:

 1. Din gæld og betalingshistorik
 2. Din indkomst og rådighedsbeløb

Vil du gerne forbedre dine chancer for at blive godkendt til et lån på 50.000 kr., er der heldigvis en række faktorer, du kan tage højde for.

Læg et budget og følg det

Med et budget kan du vise din potentielle låneudbyder, at du har styr på din økonomi, og at der er plads i dit rådighedsbeløb til at betale af på et lån.

Et budget er også et vigtigt redskab, du kan bruge til at holde styr på din gæld og sikre, at du kan overholde dine betalingsaftaler.

Vis, at du er en god betaler

Har du misligholdt gæld, kan det være svært for dig at blive godkendt til et nyt lån. Det skyldes, at låneudbyder vil sikre sig, at du er i stand til at betale lånet tilbage.

Kan du derimod vise låneudbyder, at du har en stabil økonomi og en historik med at betale dine lån til tiden, er du bedre stillet, når du søger om et lån.

Få styr på din nuværende gæld

Har du i forvejen gæld, kan det have indflydelse på, om du kan blive godkendt til endnu et lån. Du kan med fordel undersøge, om du er i stand til at betale et eller flere af dine eksisterende lån ud. Ved at betale din eksisterende gæld, er der større sandsynlighed for, at du bliver tilbudt et nyt lån ved en låneudbyder.

Har du flere små lån, kan du også overveje at samle dine eksisterende lån i et samlelån. Ved at samle dine lån får du bedre overblik over din gæld og skal kun afdrage ved én låneudbyder til én samlet rente.

Oversigt over lånebeløb