Lån 150.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 150.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 150.000 kr.?

Et lån på 150.000 kr. er et større lån, som du kan anvende til en lang række formål.

Et lån på 150.000 kr. er nemlig et fleksibelt forbrugslån, som du kan anvende til lige præcis dét, du drømmer om. Hvad enten det er et nyt køkken, en bryllupsfest eller som et lån til renovering af din bolig, kan du komme langt med et lån på 150.000 kr.

Uanset hvad du vil bruge lånet på, bør du dog altid sikre dig, at du vælger det billigste lån på markedet. Derfor er det en god idé at indhente og sammenligne lånetilbud hos flere låneudbydere.

Lån 150.000 kr. uden sikkerhed

Et lån på 150.000 kr. er et lån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke stiller et aktiv som sikkerhed for lånet.

Et lån uden sikkerhed kender du måske fra billån og boliglån, hvor bilen og boligen ofte stilles som sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage.

Når der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånet, er det et mere risikofyldt lån for kreditor, hvilket kan betyde, at der stilles højere krav til dig som lånets debitor.

Det er derfor vigtigt, at långiver kan se, at du har en sund økonomi, som kan holde til at optage gæld. Har du en fornuftig økonomi, som kan holde til at optage gæld, har du med et lån på 150.000 kr. til gengæld frie rammer til selv at bestemme, hvad beløbet skal bruges på.

Hvem kan låne 150.000 kr.?

Ønsker du at tage et lån på 150.000 kr., er der nogle krav, du skal opfylde for at kunne blive tilbudt et lån:

 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du skal være dansk statsborger og have adresse i Danmark.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i et register som RKI eller Debitor-Registret.

Derudover er det vigtigt, at du har en stabil og fornuftig økonomi. Inden du får tilsendt lånetilbud, laver låneudbyderne nemlig altid en kreditvurdering af din økonomi for at sikre, at du er i stand til at betale gælden tilbage.

Typisk vil kreditvurderingen være mere dybdegående jo større et lånebeløb, du søger om. Derfor kan det være nemmere at blive godkendt til et mindre lån på 17.000 kr. eller 80.000 kr. frem for et større lån på 450.000 kr.

Har du et for lavt rådighedsbeløb eller en historik med misligholdt gæld, kan det påvirke dine muligheder for at låne penge. Her kan det være en god idé at lægge et budget og se, om det er muligt at øge dit rådighedsbeløb ved at skære ned på dine udgifter.

Har du lån i forvejen, kan det være en god idé at afvikle gælden, inden du optager et nyt lån. Du kan også undersøge, om det er muligt at indfri din eksisterende gæld med et samlelån og måske endda få tilbudt en lavere rente.

Lån 150.000 kr. som 18-årig

Det kan være vanskeligt at låne penge som 18-årig, eksempelvis i forbindelse med dit første bilkøb. Det skyldes, at de færreste 18-årige endnu har haft mulighed for at opbygge en stabil privatøkonomi.

Det er dog ikke helt umuligt at låne 150.000 kr., selvom du er 18 år. Det kræver dog, at du har styr på din økonomi og plads i dit rådighedsbeløb til at betale af på dit lån hver måned.

Vil du gerne forbedre dine chancer for at få tilbudt et lån på 150.000 kr., kan du overveje at:

 • Ansøge om lån med en medansøger.
 • Sikre din indtægt ved at melde dig ind i en a-kasse.
 • Øge dit rådighedsbeløb, så du er sikker på, at du kan betale dit månedlige afdrag.

Er du under uddannelse, kan det være, at et SU-lån er en mulighed for dig. Det er dog ikke alle, som har mulighed for at tage et SU-lån. Her kan et forbrugslån såsom et lån til studerende være en mulig finansieringsløsning til planlagte såvel som pludseligt opståede udgifter.

Ansøg om et lån på 150.000 kr. med medansøger

Du kan sagtens indhente tilbud på lån på 150.000 kr. på egen hånd. Der er dog en række fordele ved at ansøge med en medansøger.

Først og fremmest er der ofte større sandsynlighed for, at din ansøgning bliver godkendt. Det skyldes, at et lån med to ansøgere er mindre risikofyldt for långiver.

I og med at långivers risiko reduceres ved lån med medansøger, kan I ofte få tilbudt et billigere lån, end hvis der kun var én ansøger på lånet.

Du bør dog overveje nøje, hvem der eventuelt skal være medansøger på dit lån, da det kan have stor indflydelse på din økonomi, hvis gælden misligholdes.

Hvad koster det at låne 150.000 kr.?

Der kan være stor forskel på, hvad det koster at låne 150.000 kr. hos forskellige låneudbydere. Prisen på et lån bliver blandt andet påvirket af:

 • Lånets renter og løbetid.
 • En kreditvurdering af din økonomi og rådighedsbeløb.
 • Lånets øvrige omkostninger såsom etableringsomkostninger.

Har du et større rådighedsbeløb, har du mulighed for at afdrage et større beløb hver måned. En kortere løbetid betyder ofte, at du samlet set ender med at betale mindre end ved et lån med en længere løbetid.

Inden du sender din låneansøgning afsted, bør du danne dig et overblik over din økonomi. Med et budgetskema kan du angive dine indtægter og udgifter og dermed se, hvor mange penge du har til rådighed hver måned.

På den måde kan du få et realistisk billede af, hvor stor en gældspost din økonomi kan rumme.

Find et billigt lån på 150.000 kr.

Da der kan være stor forskel på, hvad du ender med at betale for et lån på 150.000 kr., er det en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Hos Bankly kan du hurtigt sende en ansøgning afsted om et lån på 150.000 kr., hvorefter du vil modtage tilbud fra samarbejdende banker inden for ganske kort tid.

Når du sammenligner dine lånetilbud, kan du med fordel kigge på lånets ÅOP, som beskriver lånets årlige omkostninger i procent.

ÅOP tager højde for renter, gebyrer og diverse omkostninger forbundet med lånet og fortæller dig dermed, hvor meget lånet vil koste i løbet af et år.

Sammenligner du lånetilbud ved at kigge på lånets ÅOP, skal alle lån have både:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Når du sammenligner forskellige lånetilbud i din låneoversigt, kan du også se lånets etableringsomkostninger og det samlede beløb, som skal tilbagebetales. Det er med til at give dig det fulde overblik over dine lånetilbud, så du nemt kan vælge det billigste lån.

Oversigt over lånebeløb