Lån 40.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 40.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 40.000 kr.?

Et lån på 40.000 kr. er et fleksibelt lån, hvor du helt selv bestemmer, hvad beløbet anvendes til.

Et lån på 40.000 kr. kan derfor både anvendes til uforudsete og planlagte udgifter. Det kan være, at du får en dyr tandlægeregning, eller at du skal finansiere en større fejring som en konfirmationsfest.

For at finde det billigste lån på 40.000 kr. kan du med fordel benytte Bankly til at indhente og sammenligne flere lånetilbud.

Kan jeg låne 40.000 kr. rentefrit?

Når du tager et lån, vil en del af lånets udgifter bestå af renter. Hvor meget du skal betale i rente, er dog forskelligt fra lånetilbud til lånetilbud.

Lånets rente påvirkes blandt andet af:

 1. Lånebeløbet
 2. Lånets løbetid

Derudover vil faktorer som rådighedsbeløb og kreditværdighed have indflydelse på, hvilken rente du får tilbudt på dit lån.

Lån med lav rente

Udover ovenstående faktorer kan der også være stor forskel på rentens størrelse afhængig af, hvilken låneudbyder du vælger at tage et lån hos. For at finde lånet med den laveste rente bør du derfor sammenligne flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Vil du gerne finde det billigste lån, er det en god idé at kigge på de forskellige låns ÅOP, når du sammenligner lån. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og er et nøgletal, som tager højde for alle lånets udgifter.

Ved at sammenligne ud fra lånenes ÅOP, får du dermed et retvisende billede af, hvor meget hvert lån vil koste dig om året. For at sammenligne forskellige låns ÅOP er det dog nødvendigt, at alle lån har samme lånebeløb og løbetid.

Har du flere lånetilbud med den samme ÅOP, bør du vælge det lån, hvor ÅOP’en består mere af renter end af gebyrer. Med dit rentefradrag kan du nemlig trække renter fra i skat og dermed spare endnu mere på dit lån.

Vælg det rigtige lån

Udover at finde det billigste lån, er det også vigtigt, at du finder den lånetype, der passer bedst til dig og din økonomi. Her bør du være afklaret med, hvor stort et lånebeløb du har behov for, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage.

Det er især vigtigt, at du vælger et lån, hvor du er i stand til at betale de månedlige afdrag, uden at det belaster din øvrige økonomi.

Lån 40.000 kr. uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånebeløbet. På den måde adskiller et lån uden sikkerhed sig fra et lån med sikkerhed, hvor der netop stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Låneudbyder kan dermed opkræve aktivet, hvis du misligholder din gæld. Ved lån med sikkerhed er der typisk tale om billån og boliglån.

Et lån på 40.000 kr. er typisk et fleksibelt lån uden sikkerhed, idet det ofte anvendes som et lån til forbrug, hvor du helt selv bestemmer, hvad pengene bruges på.

På samme måde benyttes et lån på 40.000 kr. sjældent til at finansiere et aktiv, der kan stilles som sikkerhed for lånet.

Lån 40.000 kr. uden kreditvurdering

Når du ansøger om et lånetilbud, laver din potentielle låneudbyder en kreditvurdering af din økonomi. Det betyder, at låneudbyder vurderer, hvor sund din økonomi er, og hvor sandsynligt det er, at du er i stand til at betale din gæld.

Hvor dybdegående kreditvurderingen er, afhænger blandt andet af låne beløbets størrelse. En kreditvurdering til et lån på eksempelvis 175.000 kr., 260.000 kr. eller 450.000 kr. vil typisk være mere dybdegående end et lån på eksempelvis 10.000 kr. eller 15.000 kr.

Selvom 40.000 kr. er et relativt lille lånebeløb, er det ikke muligt at låne penge uden nogen form for kreditvurdering. Hvor dybdegående vurderingen er, afhænger imidlertid af låneudbyderen. Kreditvurderingen kan derfor variere fra låneudbyder til låneudbyder, hvilket også betyder, at du kan få vidt forskellige lånetilbud.

Når din kreditværdighed bliver vurderet, kan du dog være sikker på, at låneudbyder kigger på:

 • Din øvrige gæld og din gældsfaktor.
 • Din indkomst og dit rådighedsbeløb.
 • Din betalingshistorik og eventuelle registrering i RKI.

For at låne penge er det desuden et krav, at du er fyldt 18 år og har bopæl og permanent opholdstilladelse i Danmark.

Lån 40.000 kr. uden afslag

Vil du låne 40.000 kr. uden afslag fra låneudbyder, bør du tage højde for, hvad låneudbyder ser, når de foretager en vurdering af din kreditværdighed.

For at forbedre din mulighed for at blive tilbudt et lån bør du derfor:

 • Vise, at du er en god betaler.
 • Vise, at du har styr på din gæld.
 • Vise, at du har en sund økonomi.

Vis, at du er en god betaler

Har du en lang historik med misligholdt gæld, sender det et signal til din låneudbyder og potentielle kreditor om, at du ikke formår at betale din gæld. Er du registreret i RKI eller Debitor Registret, vil du derfor heller ikke blive tilbudt et lån, da låneudbyder i så fald vil anse dig som en dårlig betaler.

Du bør derfor først og fremmest sørge for, at du ikke er registreret som en dårlig betaler. Det kan du gøre ved at betale din eksisterende gæld. Er du i gang med at betale din eksisterende gæld, kan du gøre brug af en gældsberegner til at se, hvornår du er gældfri.

Vis, at du har styr på din gæld

Har du i forvejen gæld, kan det påvirke, om du kan blive tilbudt endnu et lån. Låneudbyder vil nemlig lægge vægt på din gældsfaktor, som beregnes ud fra din samlede gæld og årlige indkomst.

Har du flere lån, kan du derfor overveje at samle dem i ét samlet lån. Med et samlelån betaler du kun til én låneudbyder og til én samlet rente. På den måde får du et bedre overblik i din økonomi og sparer på samme tid penge på dine renteudgifter.

Vis, at du har en sund økonomi

I en vurdering af din kreditværdighed kigger din potentielle låneudbyder på din økonomi. Kan du vise, at der er balance i din økonomi, og at du har plads i dit rådighedsbeløb til lånets afbetalinger, forbedrer du din mulighed for at blive tilbudt et lån.

Med et budgetskema kan du danne dig et overblik over din økonomi og se, hvad du selv kan gøre for at øge dit rådighedsbeløb.

Oversigt over lånebeløb