Lån 200.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 200.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 200.000 kr.?

Et lån på 200.000 kr. er et større lån, som kan anvendes til både planlagte og uforudsete udgifter.

Ligesom et forbrugslån er et lån på 200.000 kr. nemlig et fleksibelt lån, hvor du selv bestemmer, hvad pengene skal bruges på.

Uanset om du skal renovere dit badeværelse med et lån til nyt badeværelse, rejse jorden rundt eller købe en båd med et bådlån, kan du derfor komme langt med et lån på 200.000 kr.

Hvad koster det at låne 200.000 kr.?

Prisen på et lån bestemmes blandt andet ud fra lånets type, lånets renter og lånets løbetid.

Der kan dog være stor forskel på, hvad det koster at låne 200.000 kr. fra låneudbyder til låneudbyder.

Det er derfor en god idé at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere, inden du beslutter dig for, hvilket lån du skal takke ja til.

Hvordan låner jeg 200.000 kr.?

Når du skal låne penge, bør du først og fremmest finde ud af, hvor mange penge du har brug for at låne.

Skal lånet finansiere et projekt som renovering af bolig eller en større rejse, kan budgettet hurtigt komme til at skride.

Det kan naturligvis bedre betale sig at tage ét lån, som dækker alle omkostninger frem for at tage flere små lån. Du kan derfor med fordel starte med at lave en oversigt over, hvad projektet kommer til at koste.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du ved, hvor stort et lånebeløb du har brug for, er det tid til at finde et lånetilbud. Ved at indhente og sammenligne flere forskellige lånetilbud kan du være sikker på, at du får det bedste tilbud.

Når du sammenligner flere forskellige lån, bør du især være opmærksom på lånets ÅOP, som beskriver lånets årlige omkostninger.

Sammenligner du flere lån ud fra ÅOP, bør de alle have:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Sammenligner du lån med en løbetid på under et år, bør du i stedet for ÅOP sammenligne de forskellige lån ud fra deres effektive rente.

Lån 200.000 kr. uden sikkerhed

Lån med sikkerhed er lån, hvor du stiller et aktiv som kreditors sikkerhed for lånet. Det kan eksempelvis være i forbindelse med boliglån, hvor boligen stilles som sikkerhed for lånet.

Låner du 200.000 kr. uden sikkerhed, stiller du ikke noget som sikkerhed for lånet. Af den grund vil der ofte blive stillet nogle større krav til dig som låntager.

For at kreditor kan være sikker på, at du er i stand til at betale gælden tilbage, vil der blive lagt større vægt på, at du har en fornuftig økonomi og betalingshistorik, ligesom lånets rente typisk vil være højere.

Hvad koster det at låne i friværdien?

Ejer du en bolig, kan du have mulighed for at låne i boligens friværdi. Om du kan låne i friværdien, afhænger af, hvad din bolig er værd, når din restgæld i ejendommen er trukket fra.

At låne i boligens friværdi kan i nogle tilfælde være en fordelagtig måde at tage lån på, da du ofte kan blive tilbudt en betydeligt lavere rente sammenlignet med andre lånetyper.

Ønsker du at låne i friværdien, bør du være opmærksom på, at der er en række omkostninger forbundet med at tage lån i ejendommens friværdi. Det kan derfor som tommelfingerregel først betale sig at låne i boligens friværdi ved større lån på over 100.000 kr.

Hvad koster det at låne 200.000 kr. til en bil?

Ønsker du at købe en bil, kan du finansiere bilkøbet med et billån på op til 500.000 kr.

Afhængig af mærke, årgang og model kan en ny bil koste flere hundrede tusinde kroner. Ved køb af brugt bil kan du dog ofte nøjes med et mindre lån på eksempelvis 40.000 kr. eller 50.000 kr.

Skal du finansiere et bilkøb med et lån, bør du gøre op med dig selv, om du ønsker et billån med udbetaling, hvor du selv lægger en del af beløbet eller et billån uden udbetaling, hvor lånet dækker den fulde købspris.

Hvem kan låne 200.000 kr.?

Når du skal låne 200.000 kr., er der nogle krav, du skal overholde for at blive godkendt til at optage lån.

Først og fremmest skal du kunne vise, at du har en fornuftig økonomi og er i stand til at betale lånet tilbage.

Derudover skal du:

 • Være myndig og dermed fyldt 18 år.
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitor-Registret.
 • Være dansk statsborger og have adresse i Danmark.

Lån 200.000 kr. som 18-årig

Når du skal låne penge, foretager din låneudbyder altid en kreditvurdering af din økonomi. Af den grund kan det være svært at blive godkendt til et lån som 18-årig, da 18-årige typisk ikke har et særlig stort rådighedsbeløb.

De seneste år er bankerne blevet mere villige til at låne penge til unge mennesker. Har du en fornuftig økonomi, er det derfor ofte muligt at tage et lån som 18-årig.

Hvad er et rådighedsbeløb?

Et rådighedsbeløb er det beløb, du har til rådighed, når alle dine faste udgifter er betalt. Rådighedsbeløbet er dermed det beløb, som skal dække dine variable udgifter og opsparing.

Ønsker du at øge dit rådighedsbeløb, kan du enten sænke dine faste udgifter eller øge din indkomst.

Kan jeg låne 200.000 kr.?

Om du kan blive tilbudt et lån på 200.000 kr., afhænger af din økonomiske situation, og hvordan du tidligere har forvaltet din gæld.

Uanset lånets størrelse kigger låneudbyder på din økonomi og betalingshistorik for at vurdere, hvordan lånet vil påvirke din økonomi, og om du er i stand til at betale din gæld tilbage.

I den forbindelse foretager låneudbyder altid en kreditvurdering, hvor der blandt andet bliver kigget på:

 • Dit rådighedsbeløb: Dit rådighedsbeløb er det beløb, du har til rådighed, når dine faste udgifter er betalt. Rådighedsbeløbet er dermed det beløb, du har mulighed for at anvende til at betale din gæld.
 • Din nuværende gæld: Din nuværende gæld og gældsfaktor har stor betydning, når du skal godkendes til et lån. Har du en for høj gældsfaktor, kan det have indflydelse på, om du bliver godkendt til et nyt lån.
 • Din betalingshistorik: Låneudbyder kigger på din betalingshistorik for at sikre sig, at du er i stand til at betale din gæld tilbage. Har du en historik med misligholdt gæld, vil din kommende kreditor med stor sandsynlighed vurdere, at det er risikabelt at låne dig penge.

Ud fra kreditvurderingen besluttes det, hvorvidt du kan blive tilbudt et lån.

Godkendt til lån på 200.000 kr.

Er du blevet godkendt til et lån på 200.000 kr., bør du lægge en plan for tilbagebetalingen og følge den, så du ikke misligholder din gæld.

Her kan du med fordel bruge et budgetskema til at lave en oversigt over din gældspost og dine øvrige faste- og variable udgifter.

Oversigt over lånebeløb