Lån 65.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 65.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 65.000 kr.?

Et lån på 65.000 kr. er typisk et ganske almindeligt forbrugslån, som du er fri til at benytte, til hvad end du har lyst til. 

Et lån på den størrelse vil nemlig typisk være et usikret lån, som – hvad navnet antyder – ikke er sikret for banken på nogen måde. Bankerne har ellers typisk sikkerhed for de lån, de udsteder, når de udsteder boliglån og billån, da de har henholdsvis bilen og boligen som aktiver, som de bruger som sikkerhed og kan sælge, hvis de låntageren ikke kan betale sit lån tilbage.

Det gode ved dette usikrede lån er, at det ikke er et krav, at du bruger pengene på netop en bil eller bolig. Til gengæld skal du desværre affinde dig med, at renten på usikrede lån typisk er højere end på sikrede lån.

Hvordan kan jeg ansøge om et lån?

Du kan ansøge om et lånebeløb på 65.000 kr. på flere måder. Først og fremmest kan du gøre som i gamle dage og tage fysisk ned i din bank eller henvende dig gennem din netbank. Din bank kender nemlig dine økonomiske forhold, så de kan beslutte relativt hurtigt, om de vil give dig et lån, samt hvad prisen på dette lån skulle være.

Dette kan dog tage lang tid, og derudover kan du på ingen måde være sikker på, at din egen bank tilbyder dig den bedste rente. De har dig nemlig allerede som kunde, og derfor er der ikke noget særligt stort incitament for dem til at give dig en bedre rente.  

Det er her, Bankly kommer ind i billedet.

Hvis du udfylder en ansøgning hos os, vil vi nemlig sende den videre til en lang række banker. På den måde kan du på kun få minutters arbejde indhente adskillige lånetilbud og dermed være i stand til at sammenligne tilbuddene og vælge det billigst mulige for dig.

Hvad skal der til for at kunne ansøge om et lån på 65.000 kr.?

Alle banker stiller en del krav til dem, som ønsker at optage et lån hos dem. De primære krav er typisk de samme hos alle banker, og de lyder således: 

Du skal selvfølgelig være myndig og være fyldt 18 år, og derudover skal du også have fast bopæl i Danmark. Dertil kommer der nogle andre krav, som varierer fra bank til bank, såsom at du skal have et vist beløb som rådighedsbeløb, før de tør låne dig penge.

Hvad koster det at låne 65.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb: