Lån 160.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 160.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Lån 160.000 kr.

Et lån på 160.000 kr. er et større forbrugslån uden sikkerhed. Eftersom lånet er uden sikkerhed, er det et fleksibelt lån, idet du helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til.

Du kan dermed anvende et lån på 160.000 kr. til både planlagte og uforudsete udgifter. Skal din bil erstattes, eller skal du holde en bryllupsfest, kan et lån på 160.000 kr. både fungere som et billån eller et lån til bryllup.

Prisen for et bryllup ligger typisk omkring 55.000 kr. – 75.000 kr. Du bør derfor være godt dækket ind med et lån på 160.000 kr., hvis lånet skal finansiere et bryllup.

På samme måde kan du komme langt med et lån på 160.000 kr., når du skal købe en bil, uanset om du vil bruge et lånet til at købe en ny bil eller som et lån til brugt bil.

Uanset hvad du vil anvende et lån på 160.000 kr. til, bør du dog altid sikre dig, at du finder det billigste lånetilbud.

Find et billigt lån på 160.000 kr.

For at finde et billigt lån på 160.000 kr. bør du indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og vælge det billigste lån.

Når du ansøger om et lån gennem Bankly, skal du blot udfylde de nødvendige informationer. Herefter indhenter vi lånetilbud fra en række forskellige banker og sammenholder lånetilbuddene i din personlige låneoversigt.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over dine lånetilbud og vælge det billigste lån på markedet.

Sammenlign lånetilbud på 160.000 kr.

I din låneoversigt vil det billigste lånetilbud altid være placeret øverst, såfremt alle tilbud har samme lånebeløb og løbetid. Det er derfor nemt for dig at se, hvilket lånetilbud der er billigst.

For at sammenligne lånetilbud, kan du med fordel gøre det ved at se på enten lånets ÅOP eller effektive rente. Hvilket af de to nøgletal, der er mest hensigtsmæssig at anvende, afhænger af lånets løbetid.

Er lånets løbetid længere end ét år, bør du se på lånets ÅOP, som tager højde for lånets samlede årlige omkostninger. Er lånets løbetid imidlertid kortere end et år, beregnes lånets omkostninger på årsbasis, og lånets ÅOP kan her se kunstigt høj ud. Her bør du i stedet se på lånets effektive rente, også kaldet debitorrenten, når du sammenligner lånetilbud.

Eftersom et lån på 160.000 kr. er et større lån, vil løbetiden højst sandsynligt være længere end et år. Du kan derfor sammenligne lånetilbud ved at se på lånets ÅOP.

Når du sammenligner lånetilbud ved at se på enten ÅOP eller den effektive rente, er det dog vigtigt, at alle lånetilbud har både:

 1. Samme løbetid.
 2. Samme lånebeløb.

Lån 160.000 kr. rentefrit

Det er som udgangspunkt ikke muligt at tage et lån uden renter. Der er ganske få undtagelser, herunder eksempelvis ved et familielån, hvor I selv kan bestemme betingelserne for lånet. Her skal det fremgå i et gældsbrev, om lånet afvikles med eller uden renter.

Du kan dog sikre dig, at du vælger lånet med den laveste rente, ved at sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere.

Hvad koster et lån på 160.000 kr.?

Når du ansøger om et lån, bestemmes prisen på lånetilbuddet blandt andet ud fra:

 • Lånets renter.
 • Lånet størrelse og løbetid.
 • En kreditvurdering af din privatøkonomi.

Derudover er der en række omkostninger forbundet med oprettelse af lånet, såsom dokumentgebyr, tinglysningsafgift, ekspeditionsgebyr og stiftelsesprovision. Disse omkostninger kan variere betydeligt fra låneudbyder til låneudbyder.

Når du sammenligner lånetilbud, kan du se etableringsomkostningerne hos hver låneudbyder. Du bør dog altid se på lånets samlede tilbagebetaling, fremfor blot at sammenligne etableringsomkostninger. Lånetilbuddet er nemlig ikke nødvendigvis det billigste, selvom en låneudbyder har de laveste etableringsomkostninger.

Lån 160.000 kr. uden sikkerhed

Et lån på 160.000 kr. er et lån uden sikkerhed. Det betyder, at du som låntager ikke stiller noget aktiv som sikkerhed for lånet.

Du kender måske allerede til lån med sikkerhed fra boliglån, hvor boligen typisk stilles som sikkerhed for långiver. Misligholder du din gæld, har långiver dermed en sikkerhed i din bolig.

Da långiver ikke har den samme sikkerhed i et forbrugslån uden sikkerhed, vil der typisk være højere krav til din kreditværdighed som låntager.

Bliv godkendt til et lån på 160.000 kr.

Når du ansøger om et lån, udfører långiver altid en kreditvurdering af din økonomi uanset, hvor stort et lånebeløb du ansøger om. Det er derfor ikke muligt at låne penge uden en kreditvurdering.

Der kan dog være forskel på, hvor dybdegående kreditvurderingen er fra låneudbyder til låneudbyder, ligesom vurderingen typisk vil være mere grundig, jo større lånebeløbet er. Af den grund vil der være forskel på en kreditvurdering til et lån på 80.000 kr. sammenlignet med et lån på 140.000 kr.

I en kreditvurdering bliver der dog altid lagt vægt på:

 • Din betalingshistorik: Har du misligholdt gæld og er registreret som dårlig betaler i et register som RKI eller Debitor Registret, kan du ikke blive tilbudt et lån. Her er det vigtigt, at du afvikler din gæld og bliver slettet fra registret.
 • Din eksisterende gæld: Har du eksisterende gæld, kan det i nogle tilfælde påvirke dine lånemuligheder. Långiver beregner her din gældsfaktor, som er et udtryk for forholdet mellem din samlede gæld og din årlige bruttoindkomst. Det er forskelligt, hvad bankerne anser som en for høj gældsfaktor. Er din gældsfaktor over 4, vil du dog typisk ikke kunne blive godkendt til et lån.
 • Din indtægt og rådighedsbeløb: Din indtægt og rådighedsbeløb er afgørende for, at du kan afdrage på dit lån. Derfor bliver der lagt stor vægt på størrelsen af dit rådighedsbeløb. Kan du øge dit rådighedsbeløb forud for en kreditvurdering, vil du ofte forbedre dine lånemuligheder betydeligt.
Hvor hurtigt udbetales et lån på 160.000 kr.?
Der går typisk 1-3 dage, fra du modtager dit lånetilbud, til beløbet udbetales. Den præcise udbetaling afhænger dog af, hvilken bank du har valgt.
Kan jeg låne 160.000 kr.?
Du kan ansøge om et lån gennem Bankly, når du er fyldt 18 år, har fast bopæl i Danmark og ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. For at blive godkendt til et lån, skal du desuden kreditgodkendes af långiver.
Hvad koster et lån på 160.000 kr.?
Prisen for et lån på 160.000 kr. kan variere fra låneudbyder til låneudbyder og påvirkes blandt andet af lånets løbetid, renter, stiftelsesomkostninger og din kreditvurdering. Ved at sammenligne flere lånetilbud kan du dog være sikker på, at du vælger det billigste lån.

Oversigt over lånebeløb