Lån til bryllup

Find det billigste lån på op til 500.000 kr. til bryllup
 • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
 • Spar penge på lån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til bryllup

Det kan være dyrt at holde et bryllup. Faktisk koster det gennemsnitlige bryllup typisk omkring 55.000 kr. – 75.000 kr.

Det præcise beløb afhænger af, hvilke beslutninger I træffer i planlægningen af brylluppet. Det er derfor svært at svare præcist på spørgsmålet: Hvad koster et bryllup? Det afhænger nemlig af, hvilket slags bryllup I ønsker at holde.

Skal det være et stort bryllup med mange inviterede? Skal det holdes et særligt sted, som er dyrt at leje? Skal I på en dyr bryllupsrejse? Der er mange elementer til et bryllup, som kan få prisen til at variere.

Er du ikke i stand til at dække finansieringen, kan et lån til bryllup hjælpe dig med at få dit drømmebryllup.

Hvad koster et bryllup?

Selvom det gennemsnitlige bryllup typisk koster omkring 55.000 – 75.000 kr., er der mange elementer, som har indflydelse på, hvad et bryllup kommer til at koste.

Det betyder, at det både kan blive mere eller mindre omkostningsfuldt afhængig af, hvordan brylluppet planlægges.

Nogle af de elementer der kan have stor indflydelse på, hvad et bryllup koster, er:

 • Antallet af gæster.
 • Hvor brylluppet skal holdes.
 • Hvad der skal serveres til bryllupsfesten.

Særligt antallet af gæster har stor indflydelse på, hvad brylluppet vil koste. Antallet har nemlig også indflydelse på, hvor meget plads du har brug for og dermed, hvor brylluppet skal holdes.

Når du ved, hvor mange gæster du vil invitere til festen, og hvad der skal serveres, kan du finde kuvertprisen til brylluppet.

Vil du spare penge i dit bryllupsbudget, kan du komme langt ved at stå for hele eller dele af maden selv. Har I inviteret mange gæster, kan det dog være en nærmest umulig opgave, som det kan være bedre at overlade til et cateringfirma.

Nogle af de mindre elementer, der dog også kan påvirke prisen, er desuden:

 • Fotograf på dagen.
 • Vielsesringe og tøj.
 • Blomster og dekorationer.
 • Takkekort til efter brylluppet.

Har I planer om en dyr bryllupsferie, er det også et element, der kan øge omkostningerne til brylluppet betydeligt.

Læg et budget til bryllup

Det er altid en god idé at lægge et budget, når du skal planlægge et bryllup. På den måde kan du sikre, at du har penge nok til at dække hele projektet.

Når du laver dit bryllupsbudget, bør du først og fremmest danne dig et overblik over, hvad de forskellige elementer i brylluppet vil koste. Her er det en god idé at indhente og sammenligne priser, så du får en realistisk idé om, hvad tingene koster.

Du bør desuden huske at tage højde for alle brylluppets udgifter – både inden og efter selve brylluppet. Det kan eksempelvis være udgifter til invitationer inden brylluppet og bryllupsrejsen efter selve brylluppet.

Du bør tilpasse dit budget til dine reelle finansieringsmuligheder. Har du ikke råd til at betale for brylluppet, kan du overveje at tage et lån til bryllup.

Lån penge til bryllup

Det er nok de færreste, der kan sætte et større beløb af til et bryllup, og derfor kan det være relevant at se på et lån til at finansiere den store dag.

Skal du finde et lån til bryllup, er det dog vigtigt, at du indhenter og sammenligner flere lånetilbud. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du finder det billigste lån.

Inden du søger om et lån til bryllup, bør du være afklaret omkring:

 1. Hvor stort et lånebeløb du har behov for til at dække dit bryllup
 2. Hvor lang løbetid du har brug for, for at kunne betale lånet tilbage

Når du søger om et lån til bryllup gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud fra en række banker. Du får ofte de første tilbud med det samme og vil have fået samtlige lånetilbud inden for et døgn.

I din personlige låneoversigt kan du herefter danne dig et overblik over alle dine tilbud og vælge det billigste lån.

Bliv godkendt til et lån

Ligesom det altid er tilfældet, når du ansøger om et lån, vil bankerne lave en kreditvurdering af din økonomi, når du søger om et lån til bryllup. Det gør de for at være sikre på, at du kan betale lånet tilbage.

Kreditvurderingen tager udgangspunkt i din eksisterende gæld, din betalingshistorik samt din indtægt og rådighedsbeløb. Sommetider kan faktorer som alder, uddannelse og boligforhold dog også have indflydelse på, hvilke lån du kan blive tilbudt.

Vil du forbedre dine lånemuligheder, kan du med fordel overveje at tage et lån med en medansøger. Til et lån til bryllup er det nærliggende at låne pengene sammen med den person, du skal giftes med. På den måde er I to, som hæfter for lånet, hvilket har stor indflydelse på, hvilke lånetilbud I kan modtage.

Hvad koster et bryllup?
Det gennemsnitlige bryllup koster typisk omkring 55.000 kr - 75.000 kr.
Kan jeg låne penge til bryllup?
Der er ofte gode muligheder for at låne til bryllup. Det kan eksempelvis være gennem et lån til forbrug, som kan dække udgifterne forbundet med et bryllup.