Lån 175.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 175.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 175.000 kr.?

Et lån på 175.000 kr. er et fleksibelt lån, hvilket betyder, at du helt selv bestemmer, hvad beløbet skal bruges til.

Samtidig er et lån på 175.000 kr. et større lån, som du derfor kan anvende til at finansiere en lang række forskellige ting.

Du kan komme langt med et lån på 175.000 kr., som blandt andet kan fungere som et lån til renovering. Du kan også finansiere drømmebåden med et bådlån på 175.000 kr.

Du kan også finansiere køb af bil med et billån. Her skal du blandt andet overveje, om du selv er i stand til at lægge en del af købsprisen, eller om lånet skal dække den samlede købspris.

Kan du selv betale for en del af købsprisen, kan du nøjes med et billån med udbetaling.

Hvad koster det at låne 175.000 kr.?

Prisen på et lån på 175.000 kr. påvirkes blandt andet af, hvor stort et beløb du vil låne, lånets renter og lånets løbetid.

Der kan imidlertid være stor forskel på, hvad det koster at låne 175.000 kr. fra låneudbyder til låneudbyder. Af den årsag bør du indhente og sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere, inden du takker ja til et lånetilbud.

Et lån på 175.000 kr. er desuden et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke stiller et aktiv i sikkerhed for lånet. Ved lån med sikkerhed, som du måske kender fra billån og boliglån, stilles henholdsvis bil og bolig typisk som sikkerhed for lånet.

Et lån uden sikkerhed er derfor et mere usikkert lån for långiver, og derfor vil der ofte stilles større krav til dig og din økonomi som låntager.

Hvem kan tage et lån på 175.000 kr.?

Prisen på et lån påvirkes også af en kreditvurdering af din økonomi som låntager. Det er derfor vigtigt, at du har en sund og stabil økonomi.

Skal du låne 175.000 kr., er der nogle krav, du skal leve op til. Først og fremmest skal du:

 • Være fyldt 18 år og myndig.
 • Være dansk statsborger og have adresse i Danmark.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor-Registret.

Det er først og fremmest vigtigt, at du ikke er registreret som dårlig betaler i et register som RKI eller Debitor-Registret. Det er nemlig ikke muligt at tage et lån trods RKI. I så fald bør du så hurtigt som muligt afvikle din gæld og få slettet din registrering i registret.

Du bør derudover være opmærksom på, at du skal kunne vise långiver, at du har en fornuftig økonomi og er i stand til at betale lånet tilbage. For at sikre sig at din økonomi kan holde til en gældspost, laver långiver altid en kreditvurdering af din økonomi, inden du tilbydes et lån.

Kreditvurderingen vil ofte være mere dybdegående, jo større et beløb du søger om. Af den grund vil en kreditvurdering til et lån på eksempelvis 25.000 kr. være mindre dybdegående sammenlignet med et lån på 140.000 kr., eller 320.000 kr.

Eftersom et lån på 175.000 kr. er et større lån, stiller det højere krav til dig som låntager.

Bliv godkendt til et lån på 175.000 kr.

Det er en god idé at forberede dig en smule, inden du søger om et lån. På den måde kan du nemlig øge din mulighed for at blive godkendt til et lån.

Du kan blandt andet forbedre dine lånemuligheder ved at:

 • Lægge et budget
 • Øge dit rådighedsbeløb
 • Ansøge med en medansøger

Du bør først og fremmest lægge et budget, så du kan få overblik over dit rådighedsbeløb, hvilket er det beløb, du skal bruge til at afdrage på din gæld.

Har du ikke plads i dit budget til at afdrage på gælden, er det usandsynligt, at du vil blive tilbudt et lån. I så fald bør du undersøge, om du kan reducere dine udgifter og på den måde øge dit rådighedsbeløb.

Vil du gerne forbedre dine chancer for at blive tilbudt et billigt lån på 175.000 kr., kan du overveje at ansøge om lånet med en medansøger. Der er nemlig større sandsynlighed for, at I bliver tilbudt et lån, hvis I er to, der hæfter for lånet.

Sådan søger du om et lån på 175.000 kr.

Du kan nemt og hurtigt søge om et lån gennem Bankly. Det tager nemlig kun et par minutter at indtaste de nødvendige oplysninger, og ofte vil du modtage de første tilbud med det samme.

Når du ansøger om et lån gennem Bankly, indhenter vi tilbud fra flere banker for dig. Vi samler herefter dine tilbud i din låneoversigt, hvilket giver dig et samlet overblik over dine lånetilbud.

I din låneoversigt er det nemt at sammenligne lånetilbud, da oversigten er sorteret efter ÅOP. Har alle lån den samme løbetid, vil det billigste lån derfor altid være placeret øverst i din låneoversigt.

Her kan du også finde lånets etableringsomkostninger og det samlede beløb, som skal tilbagebetales. Det er derfor nemt at sammenligne de forskellige tilbud og finde det billigste lån på 175.000 kr.

Sammenlign tilbud og find det billigste lån

Når du skal sammenligne lånetilbud, er der en række ting, du kan se på for at finde det billigste lån. Du kan eksempelvis sammenligne tilbud ved at se på lånets ÅOP eller den effektive rente.

Sammenligner du tilbud ud fra ÅOP eller den effektive rente, skal alle lån have både:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Det er generelt mest hensigtsmæssigt at se på lånets ÅOP, hvis lånets løbetid er længere end et år. Er løbetiden derimod kortere, kan du med fordel sammenligne ud fra lånets effektive rente.

Eftersom et lån på 175.000 kr. er et større lån, vil løbetiden med stor sandsynlighed være længere end et år. Derfor bør du især være opmærksom på lånets ÅOP, som tager højde for lånets samlede årlige omkostninger og derfor kan give et billede af, hvad lånet vil koste dig.

Godkendt til et lån på 175.000 kr.

Er du blevet godkendt til et lån på 175.000 kr., og har du takket ja til et godt tilbud, bør du lægge et budget og en plan for, hvordan du vil betale lånet tilbage. På den måde er du sikker på, at du ikke misligholder din gæld.

Du kan med fordel gøre brug af et budgetskema, hvor du hurtigt kan indtaste din gældspost, din indtægt samt dine øvrige faste og variable udgifter.

Du kan dermed følge med i, om du følger dit budget. Du har også mulighed for at reagere hurtigt, hvis der opstår uventede udgifter eller andet, som kan påvirke din gældsafvikling.

Hvad er et lån på 175.000 kr.?
Et lån på 175.000 kr. et større forbrugslån, som du kan bruge til at finansiere både planlagte og uforudsete udgifter.
Hvad koster det at tage et lån på 175.000 kr.?
Hvad det koster at låne 175.000 kr. påvirkes blandt andet af, hvor lånets renter og løbetid samt långivers kreditvurdering af din økonomi. Der kan derfor være stor prisforskel på lånetilbud til et lån på 175.000 kr. fra låneudbyder til låneudbyder.

Oversigt over lånebeløb