Lån 35.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 35.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 35.000 kr.?

Et lån på 35.000 kr. er typisk et ganske almindeligt forbrugslån, hvor du ikke behøver stille noget i sikkerhed for lånet, som du ellers skal ved andre typer lån såsom boliglån eller billån. Det er der både fordele og ulemper ved.

En fordel er, at du selv kan bestemme, hvad du bruger pengene på, da der ikke er nogen krav fra bankens side. Derfor behøver du altså ikke bruge dem på en bil eller bolig, som du skal med et bolig- eller billån.

En ulempe er så til gengæld, at renten på dette lån typisk er højere end et sikret lån såsom boliglånet, da banken netop har en sikkerhed for lånet i form af dit hus. Hvis du ikke betaler for lånet, har banken altså den sikkerhed, at de kan sælge dit hus og dermed få pengene tilbage fra lånet, de gav dig.

Hvad kan jeg låne 35.000 kr. til?

Da et lån på 35.000 typisk vil være et forbrugslån, da der er tale om et mindre lånebeløb, kan du i princippet låne til lige præcis det, du ønsker. Det er, som beskrevet herover, et af de primære fordele ved lånet. Banken vil derfor ikke spørge dig om, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på, og du kan derfor helt selv styre det.

Hvordan kan jeg forbedre mine muligheder for at låne?

Du kan forbedre dine muligheder for at låne på mange måder. Når bankerne vurderer, om de vil låne dig penge eller ej – og til hvilken pris – foretager de det, man kalder en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi.

Her ser de blandt andet på din løn, rådighedsbeløb, eksisterende gæld, om du bor i egen bolig, og om du har en partner, som kan hjælpe dig med at betale gælden af. Hvis du ønsker at forbedre dine muligheder for at låne, skal du altså se på disse forhold og se, om du kan øge dit rådighedsbeløb ved at få en højere indkomst eller skære noget af din eksisterende gæld.

Derudover er der andre forhold, der gør, bankerne ikke vil låne dig penge. Hvis du eksempelvis er registreret i RKI, kan du ikke optage et lån hos nogle banker eller låneudbydere i Danmark. Dette skyldes, at du er registreret som dårlig betaler, og derfor tør bankerne altså ikke låne dig penge.

Hvad koster det at låne 35.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb: