Lån 100.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 100.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 100.000 kr.?

Et lån på 100.000 kr. er et større lån, som kan anvendes til både planlagte og uforudsete udgifter.

Samtidig er et lån på 100.000 kr. ofte et fleksibelt lån i stil med et forbrugslån, hvor du helt selv bestemmer, hvad du bruger pengene på. Det kan være, at du vil købe en bil, renovere din bolig eller finansiere en rejse. I så fald kan du komme langt med 100.000 kr.

Du bør dog altid sikre dig, at du får det billigste lån. Her kan du med fordel anvende Bankly til at indhente og sammenligne flere forskellige lånetilbud.

Hvem kan låne 100.000 kr.?

Eftersom et lån på 100.000 kr. er et større lån, skal du som udgangspunkt have en sund og stabil økonomi for at blive godkendt til et lån af den størrelse.

Da et lån på 100.000 kr. ofte er et fleksibelt lån uden sikkerhed, bestemmer du også selv, hvad du bruger pengene på. Et lån på 100.000 kr. anvendes ofte i forbindelse med køb af brugt bil eller motorcykel. Lånet kan også finansiere hele eller dele af renoveringsprojekter, rejser eller større fejringer såsom et lån til bryllup.

Derudover kan et lån på 100.000 kr. anvendes som et lån til indfrielse af gæld, hvis du har ét eller flere lån. Et lån til indfrielse af gæld kan både anvendes, hvis du ønsker at samle din gæld, eller hvis du kan blive tilbudt en lavere rente på dit eksisterende lån.

Hvad koster det at låne 100.000 kr.?

Vil du låne 100.000 kr., afhænger prisen på lånetilbuddet af en række faktorer, og der kan være stor forskel på, hvad det koster at låne penge fra låneudbyder til låneudbyder. Typisk fastsættes prisen ud fra lånets størrelse, lånets løbetid og din økonomiske situation.

Den bedste måde at finde et billigt lån på 100.000 kr. er derfor ved at sammenligne flere lånetilbud.

Sammenlign lånetilbud

Når du sammenligner flere lånetilbud, bør du kigge på lånets ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er et nøgletal, som beskriver, hvor meget lånet vil koste dig i løbet af et år.

Ved at tage højde for renter, gebyrer og diverse omkostninger forbundet med lånet kan et ÅOP give dig et stærkt sammenligningsgrundlag, når du skal finde det billigste lån.

Når du sammenligner forskellige lånetilbud gennem ÅOP, bør du være opmærksom på, at alle lån skal have:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Lån 100.000 kr. til en lav rente

Når du tager et lån, hører der som udgangspunkt altid renter til lånet, som løbende skal betales, indtil hele lånet er tilbagebetalt. Der er imidlertid forskel på, hvor høj en rente der er på forskellige lån.

Størrelsen på renten afhænger af en række faktorer såsom lånets størrelse, løbetid og din privatøkonomi. Der kan dog være stor forskel på rentens størrelse og hvad det koster at låne penge fra låneudbyder til låneudbyder.

Vil du gerne låne 100.000 kr. til en lav rente, bør du derfor indhente så mange lånetilbud som muligt. Ved at sammenligne flere lånetilbud har du de bedste forudsætninger for at vælge det billigste lån.

Kan jeg låne 100.000 kr. uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Det er ofte tilfældet ved lån til forbrug, hvor lånebeløbet ikke er øremærket et bestemt formål. Et lån med sikkerhed er typisk et billån eller et boliglån, hvor sikkerheden stilles i lånets aktiv – henholdsvis bilen og boligen.

Fordelen ved et lån med sikkerhed er, at låneudbyder har en sikkerhed for lånet i tilfælde af, at du misligholder din gæld. Af den grund kan du ofte blive tilbudt et større lånebeløb sammenlignet med et lån, hvor der ikke stilles et aktiv som sikkerhed.

Selvom et lån på 100.000 kr. er et stort lån, stiller de færreste låneudbydere krav om sikkerhed eller pant i lånet. Det er derfor ofte muligt at låne 100.000 kr. uden sikkerhed.

Lån uden kreditvurdering

Når du indhenter lånetilbud, vil låneudbyder se på din økonomi for at vurdere, om de vil låne dig penge og under hvilke betingelser. Låneudbyder laver i den forbindelse altid en kreditvurdering af din økonomi.

I en kreditvurdering bliver der især lagt vægt på:

 • Din betalingshistorik
 • Dine udgifter og øvrige lån
 • Din indkomst og rådighedsbeløb

Kreditvurderingen kan være mere eller mindre dybdegående afhængig af, hvor stort et lånebeløb du søger om. Af den grund vil en kreditvurdering til et lån på 16.000 kr. eller 25.000 kr. være mindre dybdegående sammenlignet med et lån på 340.000 kr.

Uanset hvor stort eller lille et lånebeløb, du søger om, er det dog ikke muligt at låne penge uden en kreditvurdering.

Du kan selv forbedre din kreditværdighed

Selvom det ikke er muligt at låne penge uden en kreditvurdering, er der en række ting, du selv kan gøre for at forbedre din egen kreditværdighed og dermed din mulighed for at blive godkendt til et lån:

 • Øg dit rådighedsbeløb
 • Få styr på din gæld
 • Saml dine eksisterende lån

Øg dit rådighedsbeløb

Dit rådighedsbeløb er det beløb, du har tilbage, når alle faste udgifter er betalt. Du kan øge dit rådighedsbeløb ved at nedsætte dit forbrug, hvilket bidrager positivt til din kreditvurdering.

Det kan sommetider være svært at danne sig overblik over, hvor i budgettet man kan spare. Du kan i den forbindelse gøre brug af et budgetskema til at se, hvor i dit budget du har mulighed for at spare og dermed øge dit rådighedsbeløb.

Få styr på din gæld

Har du gæld i forvejen, behøver det ikke nødvendigvis stå i vejen for, at du kan blive godkendt til endnu et lån. Det er dog vigtigt, at låneudbyder kan se, at:

 1. Du er en god betaler
 2. Der er plads i din økonomi til endnu et lån

Har du i forvejen misligholdt gæld, eller er du registreret i RKI, kan du få svært ved at blive godkendt til et lån. Du bør derfor sørge for at vise din fremtidige kreditor, at du kan varetage din gæld. Er du registreret i RKI som dårlig betaler, bør du så hurtigt som muligt få betalt din gæld og slettet din registrering.

Det kan være uoverskueligt at få styr på sin gæld. Heldigvis kan du med en gældsberegner se, hvornår du kan forvente at blive gældfri.

Saml dine eksisterende lån

Har du allerede gæld, bør du overveje, om det er muligt at betale gælden ud, inden du optager nye lån. Har du mange små lån, kan du desuden undersøge muligheden for at samle dine lån i et samlelån.

Ved at samle din gæld i ét samlet lån, betaler du kun til én låneudbyder til én rente, og det er på den måde ofte muligt at spare penge på dine renteudgifter.

Oversigt over lånebeløb