Lån 140.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 140.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 140.000 kr.?

Et lån på 140.000 kr. er et større forbrugslån, som du kan anvende til både planlagte og uforudsete udgifter.

Når du ansøger om et lån på 140.000 kr., vil du opleve, at der kan være stor prisforskel på de lån, du bliver tilbudt. Af den årsag er det en god idé at sammenligne lånetilbud fra så mange forskellige låneudbydere som muligt.

Hos Bankly indhenter og sammenligner vi lånetilbud for dig fra en række forskellige banker. Du kan dermed hurtigt få et overblik over, hvor du kan blive tilbudt det billigste lån.

Hvordan kan jeg bruge et lån på 140.000 kr.?

Et lån på 140.000 kr. er et fleksibelt forbrugslån, hvilket betyder, at du har frie rammer til at bruge pengene, som du har lyst. Modsat andre former for lån, såsom lån med sikkerhed, er et forbrugslån på 140.000 kr. nemlig ikke øremærket et bestemt formål.

Du bestemmer derfor helt selv, om du vil købe den bil, du altid har drømt om med et lån til veteranbil. Det kan også være, at du vil bruge et lån på 140.000 kr. som et lån til ombygning eller som et lån til indfrielse af gæld.

Lån 140.000 kr. til indfrielse af gæld

Der er en række fordele forbundet med at tage et lån til indfrielse af gæld. Du har først og fremmest mulighed for at spare penge på dine renteudgifter, hvis du samler dine eksisterende lån i et samlelån med en lavere rente.

Med et samlelån skal du desuden kun betale af på ét samlet lån til én låneudbyder, hvilket giver dig et bedre overblik over dine gældsposter.

Inden du tager et lån til indfrielse af gæld, er det dog en god idé at undersøge, om besparelsen er større end omkostningerne forbundet med at oprette et lån.

Hvad koster det at låne 140.000 kr.?

Prisen på et lån bestemmes blandt andet ud fra lånets type, renter, løbetid og en kreditvurdering af din privatøkonomi.

Der er desuden altid en række omkostninger forbundet med at oprette et lån. Foruden selve lånebeløbet, vil en del af omkostningerne nemlig bestå af lånets renter og stiftelsesgebyrer.

Stiftelsesgebyrer kan blandt andet bestå af:

 • Dokumentgebyr
 • Tinglysningsafgift
 • Stiftelsesprovision
 • Ekspeditionsgebyr

Det kan variere fra låneudbyder til låneudbyder, hvad det koster at oprette et lån. Af den grund er det en god idé at sammenligne tilbud fra forskellige låneudbydere for at få indblik i deres etableringsomkostninger.

Lån 140.000 kr. til lav rente

Den rente, du bliver tilbudt, har stor indflydelse på, hvad det koster at tage et lån på 140.000 kr. Når du sammenligner lånetilbud, er det derfor en god idé at være opmærksom på, hvor du kan blive tilbudt den laveste rente.

Når du sammenligner lån, kan du gøre brug af nogle forskellige nøgletal såsom ÅOP og lånets effektive rente.

ÅOP beskriver lånets samlede årlige omkostninger i procent, mens den effektive rente tager højde for renterne i lånets reelle løbetid. Hvilken sammenligningsmetode, der er bedst at anvende, afhænger af lånets løbetid.

Ved et mindre lånebeløb såsom 12.000 kr. eller 17.000 kr., vil løbetiden sandsynligvis være mindre end et år. I det tilfælde er det mest retvisende at sammenligne lånetilbud ved at kigge på lånets effektive rente.

Eftersom et lån på 140.000 kr. er et større lån, vil det højst sandsynligt have en løbetid længere end et år. Derfor giver det god mening at sammenligne lånetilbud ved at se på lånets ÅOP.

Uanset om du sammenligner lånetilbud ud fra ÅOP eller lånets effektive rente, er det vigtigt at, alle lån har både:

 1. Samme løbetid.
 2. Samme lånebeløb.

Hvordan låner jeg 140.000 kr.?

Når du skal tage et lån, bør du som det første finde ud af, præcis hvor mange penge du egentlig har brug for at låne.

Skal lånet eksempelvis bruges til at finansiere et større projekt såsom en boligrenovering, kan budgettet nemlig hurtigt komme til at skride. Der kan opstå uforudsete udgifter, forsinkelser og skiftende materialepriser, som kan medføre, at projektets pris ændres.

Det kan selvfølgelig bedre betale sig at finansiere et byggeprojekt gennem ét lån frem for at skulle tage flere små lån, hvis du løber tør for penge undervejs.

Du bør derfor først og fremmest starte med at undersøge, hvad projektet kommer til at koste. På den måde er du mere sikker på, at du er dækket ind, hvis der skulle opstå noget uventet.

Når du har afdækket, hvor stort et lånebeløb du har behov for, bør du sætte dig ind i, hvad långiver lægger vægt på i en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det har nemlig stor indflydelse på, hvor stort et lånebeløb du kan blive godkendt til.

Bliv godkendt til et lån på 140.000 kr.

Når du ansøger om et lån, udarbejder långiver altid en kreditvurdering af din privatøkonomi uanset, hvor stort et lånebeløb du ansøger om. Det gør de for at vurdere, om du vil være i stand til at betale lånet tilbage.

I en kreditvurdering kigger långiver især på din indtægt, dit månedlige rådighedsbeløb og om du har gæld i forvejen.

Vil du gerne forbedre dine lånemuligheder, kan du derfor:

 • Lægge et budget og øge dit rådighedsbeløb ved at reducere dine variable udgifter.
 • Få styr på din gæld ved at afbetale eller samle dine eksisterende lån i et samlelån.
 • Ansøg om et lån med en medansøger for at øge långivers sikkerhed ved at tilbyde dig et lån.

 

Kan jeg låne 140.000 kr.?
For at låne penge skal du være fyldt 18 år, have dansk statsborgerskab og bopæl i Danmark. Derudover skal du have en fornuftig økonomi, som gør dig i stand til at betale din gæld tilbage.
Hvad koster det at låne 140.000 kr.?
Der kan være stor forskel på, hvad det koster at låne 140.000 kr. Prisen påvirkes blandt andet af lånets type, renter, løbetid, stiftelsesomkostninger og en kreditvurdering af din privatøkonomi. Du bør derfor sammenligne flere lånetilbud for at være sikker på, at du vælger det billigste lån.

Oversigt over lånebeløb