Lån 120.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 120.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån 120.000 kr.?

Et lån på 120.000 kr. er typisk et ganske almindeligt banklån, som du kan optage hos enhver bank eller låneudbyder i Danmark. Et sådant lån er det, man kalder et usikret lån, som betyder, at du ikke behøver stille nogen form for sikkerhed for lånet, som man ellers eksempelvis gør ved et boliglån, hvor du stiller din bolig som pant for lånet.

Det betyder, at du kan bruge pengene fra lånet på hvilket som helst formål, du har lyst til. Banken må nemlig ikke bestemme det, men til gengæld skal du leve med, at renten er højere ved usikrede lån end ved sikrede lån, da banken har den sikkerhed, at de kan sælge din bolig – hvis vi tager fat på eksemplet fra før – hvis du ikke kan betale dit lån til tiden.

Hvis du dog er på udkig efter et billån til en ny bil, som koster 120.000 kr. – eller en smule mere inklusiv din udbetaling – så kan du selvfølgelig også tage sådan et lån. Et billån er typisk også et sikret lån, og det kan du også ansøge om her på siden.

Uanset hvilket lånebeløb eller låneformål du søger om, er det vitalt, at du husker at ansøge hos flere forskellige banker, inden du underskriver hvilken som helst låneaftale. Hvis du ikke gør dette, kan du nemlig ikke være sikker på, at du ikke bliver snydt og får tilbudt en højere rente, end du ville andetsteds.

“Hvorfor kan jeg ikke være sikker på det?”, spørger du måske.

Jo, ser du, når du spørger om et lån hos din egen bank, så vil de på baggrund af din økonomi og andre forhold give dig en pris. Denne kan du selvfølgelig sige nej til, men langt de færreste gør dette, og derfor sætter banken renten lidt højere, end hvad de måske burde gøre.

For at hamle op med dette kan du bruge en service såsom Banklys, hvor du kan ansøge om lånetilbud fra mange forskellige banker på en gang. Her ved de nemlig, at de konkurrerer med hinanden, og derfor tilbyder de dig den bedste rente, de kan give dig.

Når du så har modtaget lånetilbuddene fra alle bankerne, kan du nemt sammenligne dem med hinanden, og derved kan du være sikker på, at du finder det billigste lån på markedet!

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner 120.000 kr.?

Du skal være opmærksom på en række ting, når du ønsker at låne til 120.000 kr., da dette nemlig er et signifikant lånebeløb, som du højst sandsynligt skal betale af over flere år. 

Det første, du bør være opmærksom på, er at den månedlige afbetaling på sådan et lån typisk vil være et par tusind kroner om måneden. Derfor skal du altså være klar på at lægge dette beløb til side i dit budget, og dit rådighedsbeløb vil derfor blive markant mindre. Kan du leve med et mindre rådighedsbeløb?

Derudover skal du være opmærksom på, at der typisk er tale om en variabel rente ved disse lån, og den kan altså stige, når du først har optaget det.

Hvad koster det at låne 120.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb: