Lån 125.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 125.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 125.000 kr.?

Et lån på 125.000 kr. er et lån, du kan tage, hvis du har brug penge til at finansiere en renovering af din bolig, en bil, en længere rejse – eller noget helt andet!

Medmindre du tager et billån med sikkerhed i bilen, så er et lån på den størrelse typisk et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at der ikke er nogen begrænsninger på, hvad du må bruge pengene på. Derfor kan du altså netop bruge pengene på lige præcis det behov, du går og har for tiden.

Ligegyldigt hvilket lånebeløb du ønsker at låne, så skal du være sikker på, du opfylder de basale krav for låntagere, inden du beslutter dig for at ansøge – ellers bliver du nemlig ikke accepteret og får tilbudt lånetilbud.

De helt basale krav er, at du skal være fyldt 18 år, have bopæl i Danmark og ikke være registreret i RKI, men dertil har hver bank deres egne krav til din privatøkonomi og rådighedsbeløb.

Hvor meget koster det at låne 125.000 kr.?

Prisen på et lån på 125.000 kr. afhænger af mange forskellige forhold.

Primært afhænger prisen på dit lån på dine egne personlige forhold, da banken ser på disse, når de foretager kreditvurderingen af dig og din privatøkonomi, hvilket er grundlaget for prissætningen af lånet, de eventuelt ender med at tilbyde dig. 

Her ser de på din løn, eksisterende gæld og dine faste udgifter. Ud fra disse beregner de dit rådighedsbeløb, som er en vigtig del i at udregne, hvor meget de vil låne dig, samt hvad renten på lånet skal være. Renten afhænger nemlig af risikoen ved at låne dig penge, og hvis de vurderer, at risikoen ved at låne dig penge er høj, vil renten derfor også være højere.

Hvor kan jeg låne 125.000 kr.?

Du kan låne 125.000 kr. rigtig mange steder i Danmark, da der findes over 60 af de traditionelle banker i Danmark, og derudover findes der dertil yderligere låneudbydere, som primært opererer online. Der findes altså et utal af muligheder for dig som låntager at låne penge. 

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil låne 125.000 kr., så er det vigtigt, at du ansøger hos mange forskellige banker. Hvis du blot ansøger hos din egen bank, kan du nemlig ikke være sikker på, at du får den lavest mulige rente. Ved at ansøge hos flere banker kan du dog sammenligne dine forskellige lånetilbud, så du derved er sikker på, at du ikke bliver snydt og kunne have fået en bedre rente andetsteds.

Hvad koster det at låne 125.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb