Lån 20.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Lån 20.000 kr. billigst muligt
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 20.000 kr.?

Et lån på 20.000 kr. er et mindre lån, som du har mulighed for at bruge efter dit eget behov.

Ligesom andre former for lån til forbrug behøver et lån på 20.000 kr. nemlig ikke være øremærket et specifikt formål. Det er dermed et fleksibelt lån, hvor du selv bestemmer, hvad du bruger pengene på.

Ofte bliver et lån på 20.000 kr. brugt til finansiering af pludseligt opståede ekstraudgifter, som hvis din vaskemaskine går i stykker, eller du får en betydelig tandlægeregning.

Som med alle andre former for lån, er det en god idé at sammenligne forskellige lånetilbud for at være sikker på, at du får det billigste lån.

Lån 20.000 kr. uden sikkerhed

Et lån med sikkerhed er et lån, hvor du stiller et aktiv i sikkerhed for lånet som ved boliglån og billån. Misligholder du din gæld, kan din låneudbyder dermed inddrage aktivet.

Et lån på 20.000 kr. er typisk et lån uden sikkerhed, hvor du ikke stiller et aktiv i sikkerhed for lånet. Det betyder dog også, at din låneudbyder ikke har nogen sikkerhed for lånet, og af den grund har lån uden sikkerhed ofte en højere rente sammenlignet med andre typer lån.

Lån 20.000 kr. med lav rente

Når du tager et lån, består en del af lånet af renter, som du løbende skal betale, indtil hele lånet er betalt ud. Lånets rente bliver fastsat af din låneudbyder på baggrund af fire forskellige punkter:

 1. Din alder.
 2. Din uddannelse og nuværende arbejdsplads.
 3. Din kredithistorie og nuværende gæld.
 4. Dine øvrige faste indtægter og udgifter.

Ud fra de fire punkter laver din låneudbyder en vurdering af din økonomi og beregner et lånetilbud til dig. Selvom du ikke kan låne 20.000 kr. rentefrit, kan du sammenligne flere lånetilbud og vælge lånet med den laveste rente.

Hvordan kan jeg finde et billigt lån med lav rente?

Skal du finde et lån med lav rente, bør du sammenligne flere lånetilbud. På den måde kan du vælge det lån, der passer dig bedst.

Når du sammenligner flere lånetilbud, bør du, ud over lånets rente, være særligt opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er et nøgletal, som beskriver, hvor meget lånet samlet koster per år.

Det kan være svært selv at danne et overblik over forskellige låns renter og gebyrer. Her er ÅOP et godt redskab til at få overblik. Ved at sammenligne forskellige lån ud fra deres ÅOP tages der nemlig automatisk højde for lånets renter og gebyrer. Du skal blot sørge for, at alle lån har samme lånetid og løbetid, når du sammenligner de forskellige låns ÅOP.

Lån 20.000 kr. uden dokumentation

Når du skal godkendes til et lån på 20.000 kr., er der en række krav, du skal leve op til. Først og fremmest skal du kunne dokumentere følgende:

 1. Du skal være fyldt 18 år.
 2. Du skal være dansk statsborger.
 3. Du må ikke være registreret i RKI.

Da du skal kunne dokumentere din alder, statsborgerskab, og at du ikke er registreret som dårlig betaler, er det ikke muligt at tage et lån på 20.000 kr. uden dokumentation.

Du bekræfter, at du lever op til ovenstående krav ved at bruge NemID i løbet af låneprocessen.

Hvem kan låne 20.000 kr.?

Søger du om et lån på 20.000 kr., skal du også kunne vise din potentielle låneudbyder, at du har en sund og velfungerende økonomi.

Låneudbyder kigger på din økonomi for at vurdere, om du vil være i stand til at betale lånet tilbage. Har du i forvejen meget gæld, et lavt rådighedsbeløb eller er registreret som dårlig betaler, er det ikke sikkert, at du kan blive tilbudt et lån.

Kreditvurdering ved lån på 20.000 kr.

Uanset hvor stort et lån du søger om, foretages der altid en kreditvurdering af din økonomi. Det er dog forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor dybdegående vurderingen er. I en kreditvurdering kigger låneudbyder typisk på:

 • Gældsfaktor: Din gældsfaktor er en betegnelse for din samlede gæld sammenlignet med din årlige bruttoindkomst. Har du meget gæld sammenlignet med din årlige bruttoindkomst, vil din gældsfaktor blive betegnet som høj. Er din gældsfaktor for høj, kan det påvirke dine muligheder for at blive tilbudt et lån.
 • Betalingshistorik: Din betalingshistorik er et vigtigt punkt i din kreditvurdering. Den fortæller nemlig låneudbyder, hvordan du forvalter din økonomi, og om du formår at betale din gæld.
 • Rådighedsbeløb: Dit rådighedsbeløb er det beløb, du har til rådighed, når alle faste udgifter er betalt. Rådighedsbeløbet har stor indflydelse på, om du bliver godkendt til et lån, og hvor stort et beløb du er i stand til at låne. Det fortæller nemlig låneudbyder, hvor meget plads du har i din økonomi til at betale af på et lån.

Lån 20.000 kr. uden kreditvurdering

Da du altid skal kreditgodkendes i forbindelse med et lån, er det ikke muligt at optage lån uden en kreditvurdering.

Søger du om et lån på 20.000 kr., er kreditvurderingen dog typisk ikke lige så dybdegående som ved større lånebeløb180.000 kr. eller 300.000 kr.

Du kan selv forbedre din kreditværdighed

Vil du gerne forbedre dine muligheder for at blive godkendt til et lån, er der en række ting, du kan gøre for at forbedre din egen kreditværdighed.

Læg et budget

Et budget kan hjælpe dig med at få overblik over din økonomi og holde styr på din gæld. Med et budgetskema kan du hurtigt få overblik over dine udgifter, skære unødvendige udgifter fra og øge dit rådighedsbeløb.

Kan låneudbyder se, at du forvalter din økonomi fornuftigt, er der større sandsynlighed for, at du bliver kreditgodkendt.

Betal din gæld

Det er vigtigt, at låneudbyder kan se, at du er en god betaler. Har du en fornuftig betalingshistorik, viser det, at du formår at betale din gæld. Har du derimod en historik med misligholdt gæld, kan du have svært ved at blive godkendt til nye lån. Vil du gerne øge dine chancer for at blive godkendt til et lån, bør du forsøge at få styr på din nuværende gæld.

Saml dine lån i et samlelån

Har du gæld ved flere låneudbydere, kan du overveje at samle dine lån i et samlelån. På den måde samler du din gæld hos én låneudbyder. Med et samlelån får du mere luft i din økonomi, da du kun betaler gæld og renteudgifter ved én långiver til én samlet rente.

Oversigt over lånebeløb